Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ja nie mogę jakie pasztety prowadzą vlogi o urodzie na youtube

Polecane posty

Gość gość

tym laskom nic nie pomoże, nie wiem po co nakładają tonę tapety, a te ich rady? wątpie by ślicznotki musialy je ogladac

Gość mkopm
zajmij się swoja dupa wiesniaro.

Gość gość
Ciekawe czy Ty jesteś taka piękna...

Gość gość
co to wlogi?

Gość gość
A ja sie zgadzam z autorka. To jest prawda. Nie ktore to tyle tapety maja ze polowe tych kosmetykow ja nawet nie znam ! Szpachla bym tego nie zdjela.

Gość gość
Nie znasz? To biedna jestes strasznie. "Normalna dziewczyno"

Gość miednica cynowa
a na kafeterii z ortografią kiepsko jest

Gość gość
Nie mam polskiej klawiatury i szczerze mowiac nie chce mi sie jej zakladac.

Gość gość
Co to jes pasztef? Jestem facetem ktur y bez ortografi zrobi paniee dobbrze i tylko o to chpdzi a cala rezta slow to? Baby wiedzom corzez samo h hlpy .krpka . A was? Im wiece niebede w majtki sZczal . Eneligeci! Ktos wam te baby rócha hahw nepewno ja . Noi? Jak chanoi .nawijaj ortograff poza u zamkniete i po spulgloskach i tablicKom mnorzenieni co t wiesz? No co:-) gõwno sieczko itd pa

Gość gość
głownie grube

Gość gość
akurat teraz znalazłam porady o naturalnych sposobach na urodę i prowadzi to tak śliczna laska,że aż wpadłam w kompleksy, widzę jak odpisuje na komentarze - jest taka miła :) ale to chyba pierwsza taka (śliczna, naturalna) inne niektóre są ładne, ale mocno podrasowane, a większość to istne brzydule - wąskie usta, szerokie twarze, wysokie czoła, małe oczka i próbują maskować te mankamenty zamiast zająć się czymś innym np. nauką , bo niektóre z nich mają wybitnie ubogi zasób słownictwa. a czy ja jestem piękna? jakie ma to znaczenie? nie prowadzę żadnych audycji, a już na pewno nie doradzam w kwestii urody, bo uważam,że jak dentysta powinien mieć piękne zdrowe zęby, a fryzjer piękne gęste włosy tak i te radczynie do spraw urody powinny być zjawiskowo piękne, a tu czasem są brzydkie, szczerbate do tego seplenią i nie da się ich słuchać ani oglądac :(