Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

to teraz my czyli czego nie lubicie w ubraniach facetów

Polecane posty

Gość gość

ja: - bluz workowatych, nazwa łacińska 'blusus vorcovatus' :classic_cool: - dresów ogólnie :classic_cool: - spodni z opuszczonym krokiem - myślisz, że nie wiem, gdzie cię kopnąć w jaja? :classic_cool: - wszechobecnych białych adidasków - rzyg - niedobranych garniturów - idioty, który myśli, że z taką tuszą dobrze wygląda w rurkach :) - rurek na idiotach (ups, to chyba już było!) - czapek typu HWDP :) - shirtów obnażających nieogolone pachy - brrrrr

Gość gość
ja nie cierpie dresów szelestów, dresiarstwa, butów sportowych (wiekszosci modeli) , skarpet na wierzchu, skarpet do kolan, sandałów, wiekszosci sandałów, butów z czubkami zawijanymi :D spodni z krokiem, wiszących spodni, za duzych spodni, przykrotkich spodni,

Gość gość
-Spodnie dresowe (rozumiem - siłownia, ale nie na codzień) -Kolorowe rurki -Za duże koszulki w stylu hip-hopowym -Skarpetki i sandały :D -Również spodnie z opuszczonym krokiem

Gość blondas86
facet z rurkami to nie facet, nie ważne e w jakim kolorze

Gość gość
spodnie z opuszczonym krokiem! - kto to w ogole wymyslil?? w moim srodowisku nie ma ani jedej kobiety, ktorej by sie to badziewie podobalo :\

Gość gość
W ubraniach facetów nie lubię smrodu, plam i dziur.

Tak tak, raz że rurki ( zwykłe ) , a dwa to te rurki co to płeć męska wygląda jak by go sczyściło w locie

Gość gość
ja mysle,że w żadnym środowsku nie ma kobiet którym spodnie z obnizonm krokiem sie podobaja (no chyba że jakies pustaki, dziunie i dresiarki )

Gość tedees
Odnośnie spodni z opuszczonym krokiem - podobno znakiem rozpoznawczym cwela godzącego się schylić po mydło w amerykańskim więzieniu było to , że miał nisko opuszczone spodnie , taki znak rozpoznawczy . No i pewnie któryś głąb z zewnątrz dojrzał takie coś i pomyślił że jakaś gangsterska moda i tak to trafiło na ulice