Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lillllllianka

Brak rozwarcia w 40 tc JAK PRZYSPIESZYC POROD

Polecane posty

Gość Clc
oj to fakt...wykorzystałam mojego faceta..na wiadomość o ciąży dostałam Jaguara, po porodzie Mercedesa, bo bezpieczniejszy..i nie protestowałam...no wykorzystałam jak się dało :)

Gość lillllllianka
Wielorybku moj zwiazek nie jest wyimaginowany. czy ja cos takiego napisalam? ale wyjasnilam sobie na poczatku z partnerem kilka rzeczy. To ty masz wyimaginowany zwiazek skoro mowisz, ze twoj maz potrafi bzykac cos takiego wielkiego jak ty

Gość gość
Clc>> no dalej wyzywaj laluniu, moze urodzisz szybciej :D cisnienie ci skacze, bo wale c**prawde z mostu jak wyglada twoj zwiazek... utrzymanka jestes i tyle, a seks uprawiasz ze swoim tylko dlatego, zeby ci wyplate przynosil :D wiem wiem, NL ma benefity na dzieci, no ale co ludzie powiedza, zem samotna matka i facet ode mnie odszedl, no i sponsora bedzie trzeba nastepnego poszukac :D Idz kobieto lepiej posprzataj w domu, bo wstyd taki syf w domu kochance meza pokazac:D

Gość Clc
hahahaha bravo lillllllianka !!!

Gość Clc
jak masz ubezpieczenie, to nic nie zapłacisz w PL

Gość gość
Clc>> przeciez Polki sa tanie, nie potrzebuja Jaguara, Mercedesa, wiele z tego co tutaj pisze wystarczy im byle jaka wyplata, moze byc nawet i mala, byle byla cala oddawana do raczki :D... wiec o czym ty piszesz...

Gość gość
gosciu a skad ty taka dobrze poinformowana o dodatkach na dziecko i sacjalach? to jest interesujace. Bo widzisz ja nie jestem czyjas utrzymanka a twojemu mezowi wspolczuje bo to on musi ladnie na ciebie kaze lozyc... w sklepach dla OTYLYCH za ciuchy musisz placic podwojne ceny.

Gość Clc
ty tempa strzało z 00:05, wróć do szkoły i naucz się czytać ze zrozumieniem i wstecz, nie będę ci tłumaczyć, zdaję się na twoją inteligencję hahahahha

Gość gość
To ty masz wyimaginowany zwiazek skoro mowisz, ze twoj maz potrafi bzykac cos takiego wielkiego jak ty>>> lilianka naprawde wpsolczuje c***artnera skoro tak bardzo sie boisz, ze jak zanadto przytyjesz to cie zostawi i kto tu ma komplesy?... Jak kruchy jest ten zwiazek.. Az dziw bierze, ze zdecydowala sie na ciaze... Co bedzie po porodzie jak np bardzo popekasz i twoj tylek bedzie wygladal jak szachownica? Albo na piersiach powstana ci wielkie rozstepy? To pewnie dopiero bedziesz sie bala, ze facet odejdzie... Twoj zwiazek jest wyimaginowany, bo jestes egoistka, ktora woli sprzatac niz przytulac sie do meza...

Gość Clc
ty z 00; 07 gdzie ty wyczytałaś, że ktoś tu pisze w tanich wypłatach ?? no pytam się, bo poza tobą kretynko nikt tu tematu kasy nie porusza...tak więc stul się, paciorek i do barłogu !!!

Gość Clc
i przestań mi tu lilllllliankę denerwować, ty możesz wyźrebić się nawet w kiblu, a od lillllllianki się odczep !!! nie rozumiesz, że nikt cię tu nie chce??!!! to tylko świadczy o twoich kompleksach. Noż co za ś****wo się przyplątało.

Gość gość
Oj gosciu gosciu WIELORYBKU. wole miec figure taka jaka chce niz miec 100 kg do dzwigania. i jesli umiesz czytac ( a coraz bardziej w to watpie) to przeczytaj wszystkie moje wypowiedzi bo ja o moim partnerze za duzo nie pisalam z prostego wzgledu PRZECZYTAJ TEPA DZIDO TEMAT WATKU!!!! ja nie mialam zamiaru pisac o swoim zyciu erotycznym ze swoim partnerem TO TY CALY CZAS PISZESZ O TYM I O SIANIE. wiec moze ZAMKNIJ LASKAWIE GEBE I IDZ DO SWOJEGO (nie wiem moze slepego, bez czucia albo az tak zdesperowanego) meza i bzykaj sie ile wlezie. o ile on wogole odnajdzie sie na czyms takim jak ty "materac wodny za free"

Gość lillllianka
A duzo wczesnie zrobilo sie Wam rozwarcie? i jak to jest w praktyce z tym czopem sluzowym?

Gość gość
Sex:-)

Gość gość
:D:D:D:D:D