Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czemu nikt nie chce samotnych matek

Polecane posty

Gość gość
17.34 hahaha ty wiesz lepiej czy to maż czy facet tak się sklada że mamy cywilny ślub i za pół roku kościelny więc chyba raczej wiem co piszę,maż to też facet raczej za babe nie wyszłam!poza tym dużej różnicy nie widzę mogę pisać towarzysz życia,moj ukochany,facet maż..doszukujcie się dalej sensacji

Gość gość
żegnam a na koniec napisze nigdy nie oceniaj bo nie wiesz co ciebie twoja siostre mame corke przyjaciółkę spotka w zyciu.a może i ciebie i też bedziesz mówił wtedy że samotny facet do niczego się nie nadaje?tylko bachory robi?i szuka zastępczej mamusi?

Gość gość
Jestem synem samotnej matki mam 22 lata nie była ani nie jest nierobem,d***** ani zdesperowana baba...Raczej miała jaja odwage rozwiesc się wziąsc wszystko na swoj***arki zqwalczyc o nasze szczęście...niejeden ustawial się w kolejce do niej, nie zaufala nikomu,poradzila sobie...kocham cię mamo szanuje i dziekuje a wy ludzie zastanowcie sie co tu wypisujecie!!!

Gość gość
Samotne matki to desperatki puszcza się prawie z każdym?...co za żałosny tekst.a bezdzietne to same dziewice porzadne święte?jestes idiota i tyle pieprzony *****cz bzyka wszystko co popadnie i wypisuje że baby są zle bo puszcZają się...

Gość gość
Bezdzietne przynajmniej mają na tyle poukładane w głowie żeby nie wpaść z byle kim i nie urodzić bękarta.

Gość gość
ale mogą się "naciąć" te bezdzietne też mimo poukładania w głowie i wpaść właśnie z byle kim

Gość gość
to właśnie piszę, że jeśli kobieta ma poukładane w głowie to jeśli nie chce mieć dzieci to nie wpadnie. a idiotki które "idą na żywioł" nie panują nad swoimi emocjami to później muszą pchać wózek z bękartem.

Gość gość
są też kobiety które zostają samotnymi matkami po 12 lub 15 latach małżeństwa to też są idiotki wg. ciebie??

Gość gość
rozwódki z dużym stażem małżeńskim i wdowy to jednak inny rodzaj samotnych matek. Ale takich jest najmniej. Najwięcej jest niechlubnych panien z dzieckiem/dziećmi. Poza tym jaka by nie była taka samotna matka to dziecko zawsze będzie przeszkodą. Nie ma co się oszukiwać.

Gość gość
A niektórzy upraszczają . Niby porządna bezdzietna a wychodzi ze po 2 skrobankach 50 partnerach i chorobie wenerycznej . W czym taka jest lepsza od matki z dzieckiem która odeszła od małżonka lenia albo pijaka. Pewne rzeczy dopiero parę lat po ślubie wyjdą. Albo opisywany kiedyś na tym forum przypadek- kobieta parę lat po ślubie już z dzieckiem odchodzi od małża homo który na polecenie swej rodzinki się maskował .Czy to jej wina że zostaje samotną matką? Oczywiście d----dajki to osobna kategoria . Ale jest spora grupa dziewczyn z domów niewydolnych wychowawczo nie patologii które uciekają z domu poznają boya który ****ajeruje potem dziecko. Takie sytuacje też są.

Gość gość
Zdziwicie się kiedys same jak facet z którym jestescie kilka lat myślicie że znacie go na wskroś podwinie ogon i pojdzie w sina dal bo stwierdzi jednak nie dorósł do roli ojca albo go coś przerosło,zdradzi,zacznie unikax domu,rozpije sie nie wiadomo kiedy,,,niestety takich facetów jest coraz wiecej którzy unikaja odpowiedzialności i są super zakochani dopóki jest lajtowo przyjemnie i miło a kobieta zawsze pachnąca zadbana i gotowa!Ja wyszłam za takiego Bogu dziękuję że nie zdecydowalam się na dziecko z nim bo miałabym przerabane taki dobry aktor wszyscy go uwielbiali ufali,a on oszust złodziej za plecami d***** hazard balangi druga twarz!!!w domu kochany marzacy o ognisku domowym,potomstwie wszystko powoli zaczęło wychodzić,jak ukradł telefony kumplowi z komisu,jak zapomniał przekazać kasy projektantowi domu która ledwo usbieralam,jak to wszyscy pracodawcy go oszukiwali a rzeczywistości to on ich okradał,co robił w tych swoich trasach to wole nie myśleć.,ile kasy wśród rodziny znajomych pożyczał lub próbował...później przepraszał wyjechał do uk niby w celu aby wszystkich spłacić i żebym wybaczyla...nie minął miesiąc dwa a już kochanki do mnie dzwonily bo jedna okradł,druga z nim w ciąży..i co tak znałam czlowieka a to zwykły s******l był. Szybko do sądu rozwód i rozdzielczość wsteczną robiłam a dzieci chciał tylko po to aby udowodnic swojej rodzince że już jest ok że się zmienił...bo oni znali jego drugie oblicze.I co też byłabym teraz k***a d***** w desperacji co daje wszystkim?bo miałabym dziecko z nim?bylam bliska aby się zdecydować tak jak zdecydowałam się na ślub w ostatniej chwili wyszla prawda.

Gość gość
Tylko idiotki bezdzietne są 100 procent pewne zachodząc w ciążę że na pewno nie zostaną samotnymi matkami!!!albo przewidują przyszłość i wiedza wszystko w co watpie życie pisze różne scenariusze może się wam wydawac że wszystko wiecie a naprawde to g***o wiecie o życiu!

Gość gość
chyba jaki facet jest każdy widzi, więc po co zaciążać z nieodpowiednim frajerem?

Gość gość
lata jedna z drugą za złymi facetami a później ma pretensje do wszystkich oprócz siebie. Ciekawe, że inne kobiety wybierają partnera głową a nie kroczem i nie mają takich problemów.

Gość gość
same problemy

Gość gość
20.18 i tu się mylisz,gowno widzisz na początku każdy się stara obiecuje robi nadzieję plany snuje kocha nie pije nie przeklina... Jak widzę po 5 latach te pozal się boże malzenetwa to najczęściej bylo niebo a jest piekło!różnica że w jednych zdążyło się urodzić w innych nie!kobieta później cierpi bo zaufala uwierzyla zaryzykowała i potem spotyka się z takimi staroświeckimi prymitywnymi ocenami ludzi którzy pewnie sami są prawiczki i dziewice-bo chyba każdy wie że seks nawet z zabezpieczeniem może kończyć się ciążą więc jak takie ostrożne jestescie nie uprawiajcie seksu!takie swiete mądre i cudowne!!!a każdy seks to ryzyko i każdy związek nawet ten z pozoru idealny!zawsze to ryzyko że coś komuś odwali albo zmieni się czy porzuci!

Gość Ona92
Gość 21.38 święta racja ;)

Gość gość
to jak wyjaśnicie, że jedne wybierają drani a inne porządnych mężczyzn? przypadek? los na loterii? a może częściej używany mózg?:)

Gość gość
gościu z 22:37 można mieć mózg nad podziw rozwinięty ale można trafić na mężczyznę który że tak powiem: "z nie jednego pieca chleb jadł" i taka spokojna dziewczyna też może się nabrać bo po prostu dopiero wchodzi w życie i nawet nie wie że takie typy "spod ciemnej gwiazdy" istnieją, są i takie przypadki nie tylko puszczalskie zostają samotnymi matkami, też porządne dziewczyny padają ofiarą takich d****arzy

Gość gość
to nie jest swieza nowina, ze kobiety kreca patologiczne przypadki :D czemu jedne nie trafiajana palantow, a drugie non stop? same sobie odpowiecie? czy dalej bedziecie udawac swiete?

Gość taki sobieeee facetttt
nie słuchajcie tych jadowitych wypocin, kazdy zasluguje na druga szanse, jesli kobieta ma jakies zasady, potrafi cosdac od siebie ma realne szanse, skad ta nienawisc do samotnych matek, naprawde lespze sa cihodajki?

Gość jestem za islamem eee
wyzywacie prawiczkow, dziewice, samotne matki, ludzi ktorzy mieli gorzej w zyciu, ale propagujecie patologiczne zachowania, wy jestescie debilami :D niech samotne matki nie czytaja takich bzdur...

Nikt nie będzie chciał wiązać się z osobą,która sens własnego życia opiera na związku z drugą osobą(czyt.ofiarą). Nie ma znaczenia sytuacja formalna rozwódka z dzieckiem,rozwodnik,panna.Główną rolę odgrywa psychologia,im mniej nam zależy na poznawaniu i obcowaniu z innymi,tym bardziej oni lgną do nas.

Gość gość
ten tarot trochę lipny,hehe

Gość gość
samotnych ojców wychowujących dzieci też nikt nie chce

Gość gość
a czasami samotni ojcowie nie chcą nikogo

Gość gość
Ludzie co wy piszecie wogule co za głupoty w głowie się nie mieści co do nie których wypowiedzi dużo tu hejterów widzę . A czy samotna matka nie ma prawa do szczęścia miłości już bo jest samotna matka ? Nie wszystkie matki są takie jak piszecie ja jestem mam syna mam dobra pracę nie sponsora nie potrzebuje ani ojca dla dziecka bo moje dziecko ojca ma i to się nigdy nie zmieni a że dziecko dla matki zawsze jest najważniejsze to chyba normalne a czy któryś z tatosiow wybrał by związek z kobieta która nie akceptuje jego dziecka i każe mu wybierać albo ona albo dziecko ? Co taki tatuś wybierze ?związek z kobieta bez kontaktu z własnym dzieckiem ? Czy kontakt z dzieckiem i szukanie innej to że ma się dziecko to nie znaczy że nie można być szczęśliwym a ile jest facetów leniow którzy tylko kobiety mają za kury domowe i wogule zanim . Mam dziecko jestem sama i sponsora nie potrzebuje żeby mi ktoś wypominał że pracuje na mnie sama pracuje na siebie i jestem z tego dumna .

Gość gość
jak zwykle kwoki żerują na litości, wrażliwości, współczuciu. otóż nie!!! nie znajdziecie frajerów nie damy się na to nabrać. lecicie na drani - przegrałyście życie i się pogódźcie z tym a nie manipulujcie rzeczywistością że facet z początku był normalny, zmienił się. nie damy się nabrać kwoki powtarzam to wy miałyście siekę we łbie i nie widziałyście jakim facet jest sukinkotem. wiązanie się z dzieciatą puszczalską jest na maksa niemęskie

Gość G I
Czytając nie wytrzymałem i dodam coś od siebie. Chamstwo jest może synonimem naszych czasów ale jeśli można zazdrościć czegoś kobiecie to m.in.macierzyństwa,tragedią jest jeśli kobiety same tego nie doceniają(ale to już patologia albo jakieś powikłania) Na całym świecie,pod każdą szer.geogr.Matka jest święta.I nie ważne czy w monogamii,poligamii czy innych układach.Może spora część piszących sama jest bez ojca i jest to jakaś forma odreagownia wł. frustracji. Sprowadzanie tematu do poziomu samca i samicy,suki i psa.bekarty... Przynajmniej mam odp.dlaczego im bardziej poznaję ludzi tym bardziej kocham zwierzęta.Jeżeli już schodzimy do tego poziomu to przypomnę tylko wszystkim obszczymurkom i szczekaczom,zgryżliwym suczką(bo i takie też są) że: http://www.youtube.com/watch?v=EdmZYu9Lths. Każdy wiek ma swoje prawa ale chamstwo trzeba tępić zawsze. Darujmy sobie komentarze w stylu nauczycieli pływania,którzy nigdy nie byli w wodzie.Piszę to jako ojciec . Gościnnie P.S. Ostatnio jest takie modne okreslenie na męskość:samiec alfa, otóż w/w mało szczeka ,mało gryzie ,dużo działa. Na jego terenie wszystkie samice są bezpieczne.

Gość Irene Adler
I tym optymistycznym akcentem, świadczącym o tym, że nie wszystko w narodzie zdurnieniu poddane ;) bardzo miłego dnia Ci życzę. Wszystkim kundelkom i suczkom szczekającym bez pomyślunku, odzyskania instynktu i mądrości życiowej więcej. :)