Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czemu nikt nie chce samotnych matek

Polecane posty

Gość gość
Chcesz powiedziec że jak spotykasz obca osobę,decydujesz się na związek,to już wiesz czy ta osoba jest wspaniałym człowiekiem czy psychopata albo ukrywającym się dobrze alkoholikiem ,wiesz czy cię zdradzi?czy przy pierwszym problemie nie uvieknie do mamusi?W TAKIM RAZIE zazdroszczę wrozbiarskich zdolności,ja niestety przyjechalam się na niejednym facecie,kumpeli,nawet na rodzinie których niby znałam od urodzenia ale niestety pewne sytuacje czy problemy życiowe pokazały mi dopiero z kim mam do czynienia.Poczytajcie o ludzkim fałszu,graniu,udawaniu,ukrywaniu...idiotki piszą że wystarczy kierować się rozumem i trafi się mądry odpowiedzialny facet,kandydat na ojca!!!to zawsze jest ryzyko loteria na kogo trafimy ja wiem o tym najlepiej czasami wiele lat znajomości nie pomogło przewidzieć że facet zdradza czy robi długi,niby dobra kumpela obrabia d**e,kolezanka córki kradnie kosmetyki i biżuterię z łazienki..,życie to loteria nigdy nikogo nie poznasz do końca,możesz być mega rozsądna a i tak się pomylisz!!!loteria będzie albo księciem albo dupkiem i draniem!

Gość gość
Mój maż cieszy się wielkim szacunkiem w rodzinie,wśród znajomych,pewny siebie pracowity silny zadbany bardzo porządny pogodny facet!!!fizycznie prawdziwy facet który ochroni każda kobietę,pomoze!firma kamieniarstwo,kominki...i co wziął sobie mnie babe z małym dzieckiem które pokochał i wychowuje jak własne,a syn za nim przepada,razem na narty,na ryby,na boisko,na rowery...nikt by nie powiedział że to nie jego syn...kiedy synek się przewroci albo zadaje pytania leci do niego!to prawdziwa ojcowska miłość i mozecie gadać dalej te bzdury jaką to patologia,bekarty,zdesperowane cichodajki,pazerne na kase.żal mi was i zacofanego podejscia do świata i ludzi.nie wiedziałam że polska jest tak ograniczona

Gość gość
pewnie facet myśli, że to naprawdę jego syn. Ale kiedy synek będzie miał 16 lat, kamieniarz zrozumie, co to znaczy wychowywać cudze dzieci.

Gość gość
a twój stary sobie ze swoim nie poradził

Gość gość
Jak może myśleć że to jego syn skoro napisałam że wziął kobiete z dzieckiem?3 letnim zresztą!a gdybym napisała że jestem nieszczesliwa bo moj maż bije dziecko,przepija wyplate że jest damskim bokserem niezrównoważonym to co?to byście pisali odejdź od niego!a ja miałam odwage nie stoczylam się z nim tylko odeszlam.i nie piszcie widziały galy co brały bo grać to on umiał perfekcyjnie swoją rolę idealnego!!!nie chciałam aby synek na niego patrzył i był podobny bo to rownia pochyla i stworzylam mu taki Dom jak kazee dziecko mieć powinno. I w wieku 16 lat syn będzie świadomy prawdy kto jest kim kto zapłodnil a kto kochał wychował i opiekował się.

Gość andre_K
To nie jest tak do końca, że nikt nie chce. Znam wiele takich osób, które mimo wszystko są partnerami Kobiet, które zostały same z dziećmi. Ja sam byłem facetem takiej dziewczyny i poróżniły nas właściwie dwie rzeczy. Ona absolutnie nie chciała mieć już żadnych dzieci, bała się że zostanie sama z dzieckiem, mimo że gorąco ją zapewniałem że tak nie będzie bo marzyłem i marzę żeby zostać tatą. W grę również nie wchodziła żadna formalizacja naszego związku, ślub kościelny odpadał bo była rozwódką, cywilnego też nie chciała. I tu nasze cele się nieco rozmijały. Agnieszka była po trudnym skomplikowanym związku, w którym doświadczała przemocy. Robiłem wszystko by zmyć z jej pamięci te doświadczenia, ale najwidoczniej mi się nie udawało. Po pięciu latach bycia razem przy obopólnej zgodzie rozstaliśmy się bez żadnej kłótni. Było nam razem cudownie, ale tak naprawdę mieliśmy jednak inne cele na życie i inne doświadczenia i należało to uszanować. Mam nadzieję, że gdziekolwiek teraz jesteś Agnieszko to Ty i Twoja już dorosła córka Kamila jesteście szczęśliwe. Zasługiwałyście na to, i starałem się wam z całego serca to dać.

Gość gość
często jest też tak, że mężczyzna który nie jest biologicznym ojcem jest o wiele lepszym ojczymem niż ten który tylko jest ojcem z nazwy, bo ojciec prawdziwy to jest ten który wychowuje i daje uczucie dziecku ja akurat mam bardzo dobre doświadczenie mój partner był wspaniały dla mojego dziecka co prawda nie jesteśmy razem ale jeśli chodzi o podejście do dziecka miał idealne

Gość gość
Tak jest. Ojciec ten co wychowa a nie ten co zrobi i oleje. tak samo matka to ta ktora wychowa a nie ta cozostawi i spierniczy sie łajdaczyć dalej

Gość gość
Tak, tylko problem w tym, że ci biologiczni ojcowie w większośc**przypadków wcale nie znikają z życia swoich dzieci. Są miłymi tatusiami na odległość. Podeślą jakieś zabawki, gdy dzieci są starsze pieniądze, zaproszą na wakacje. To ojczym musi na co dzień użerać się z humorzastym dzieckiem, które uważa, że gdyby nie on, to z nim i mamusią mieszkałby prawdziwy, miły tatuś. A kiedy dziecko zaczyna dorastać, to niejeden ojczym usłyszal, żeby się nie przypier/dalał, bo w końcu jest tylko obcym facetem.

Gość gość
często jest też tak, że mężczyzna który nie jest biologicznym ojcem jest o wiele lepszym ojczymem niż ten który tylko jest ojcem z nazwy, bo ojciec prawdziwy to jest ten który wychowuje i daje uczucie dziecku ja akurat mam bardzo dobre doświadczenie mój partner był wspaniały dla mojego dziecka co prawda nie jesteśmy razem ale jeśli chodzi o podejście do dziecka miał idealne = = to czemu piczki nie wybieracie od razu dobry materiał na ojca tylko kombinujecie? :D bo macie tic taca za miast mozgu

Gość gość
"Czemu nikt nie chce samotnych matek" x Dlatego ze kobiety nie chca brzydkich facetów

Gość gość
kiedy sie ludzie leczycie? :D

Gość gość
MY? nigdy!!!!!!!!

Gość gość
wiem ze nie, psychopaci :D

Gość samotna matka___
za kazdym razem jak wchodze na kafe, to ktos podnosi temat o samotnych matkach. To chyba specjalnie dla mnie.

Gość gość
nie przejmuj sie, ludziom jest coraz gorzej :D

i co z tego, że Cię wział z 3letnim dzieckim i tak kochasz go mniej od tego dziecka. dziecko kochasz jakie by nie było, a myslisz, że ilu kobietom taki facet się trafia? jeżeli czegoś mozna c***ozazdrościć to faceta, a nie macieryństwa koleś u góry strony- jasne, macierzyństwa mozna pozazdrościc kobietom, jasne...sa sświęte, bo jakaś forma wynagrodzenia musi być za te wszystkie hormony i walke z zsamą soba każdego dnia, nic za darmo, myslisz, że za darmo? mnie nie interesuje, że ktoś jest matka, tylko jak wychowuje swoje dziecko, czy na dobrego męża, cyz tak jak jedna kwota ostatnio powiedziała- nie będzie dla jakiejś durnej baby tego robiła. a dla kogo myśli, że to robi? owszem, kobiety moga tego nie doceniac, bo tyle na tym traca, że mózg mały. strata jest nie mniejsza niż zysk niestety

Gość gość
do gościa od tic taca:) jak ma się dziewiętnaście lat to się jest raczej mało dojrzałym i wtedy dziewczyna nie potrafi za bardzo odróżnić który dziewiętnastolatek latek będzie super tatą i dobrym mężem:) jedynym błędem jaki popełnia dziewczyna w tym wieku że w ogóle chce mieć dziecko w tak młodym wieku i rodzinę bo raczej powinna skupić się na czymś innym niż zakładanie rodziny

Gość gość
jak sie ma tyle lat, to nie oznacza zeby sie tak bawic, skoro sie nie potrafi podjac samodzielnie madrej decyzji wiek nie ma nic do znaczenia...

Ludzie wy widzicie co piszecie?! Nie rodzic dziecka?! To naprawdę brak wyobraźni i powiem wam tyle że to dziecko teraz daje mi tyle radości że żaden facet nie jest w stanie tego dać kobiecie. Widzieć jak sie uczy wszystkiego, przytula do Ciebie. Nie wyobrażam sobie życia bez niego a ktoś inteligentny mówi o zabijaniu własnego dziecka. Chyba wasza matka powinna to zrobić jak była w ciąży. Wolę być sama a dziecku bym krzywdy nie zrobiła!!! xxx a Ty w swojej sytuacji najlepiej wiesz ile radosci moe dac facet, tiaaa, jasne...Ty mi tutaj nie porównuj, bo to jest coś innego, a z Twoim podejściem do facetów nigdy żadnego nie znajdziesz, bo każdy będzie czuł, że rywalizuje z dzieckiem, bo tak to przedstawiasz, bo nie widzisz, ze to inny poziom relacji i uczucia, myslisz, że facet jest tylko po to, by mieć dziecko i wychodzisz z ałożenia, że to s*******n, bo sama niegdyś na takiego wpadłaś i teraz masz jak masz i z takim podejściem inaczej mieć nie będziesz

Gość gość
a po co komu puszczalska?

Gość gość
przelewanie całej tej milosci na dziecko przez kobiete, zle sie konczy, nie moze byc tak ze dziecko zastepuje ci tez faceta, a czesto to sie takie zachowanie matek widuje, macierzynstwo fajna sprawa, ale samotne juz nie, to ma potem swoje skutki w przyszłosci

Gość gość
czasem zbyt mocno przytulacie te dziec****otem wychowujecie ludzi nie zdolnych do zycia... to jest cała prawda

tyle, że w pełnych rodzinach to się też zdarza, nawet jak babka ma fajnego męża mi sie wydaje, że kobieta ma silniejszy instynkt niż inne samice zwierząt wynika to zapewne zfaktu, że kobieta inwestuje więcej cierpienia i zdrowia w zrodzenie potomstwa, inne samice aż tyle z siebie nie dają, żadna wilczyca nie rodzi jak kobieta, żadna kotka tak długo, a ich młode są o wiele szybciej samodzielne i nie ma problemu ztym, by dac chodzić młodym swoimi ścieżkami gatunek ludzki jest totalnie z****** pod tym kątem, nie możemy zakryć sie naturą, że tak ma być i koniec, bo miłość macierzyńska, choc naturalna, to jednak w sposób dość chory, atypowy, wszak wiele rodzin doswiadcza z jej powodu problemów- teściowa psuje relacje małzeńskie niejednokrotnie kierując się dobrem syna lub córki, rzekomo kobieta czesto odsuwa na drugi plan swojego męża na bartdzo bardzo długo, nie chodzi tylko o seks, oddalenie jest tak wielkie, że facet nie ma motywacji w sumie, by z nią byc poza dziecmi, ale one go trzymają i zobowiazanie- toż to męka jest, ludzie! kiedyś jak król miał byc dobry, to od razu po urodzeniu księcia się matce zabierało na wychowanie kogoś innego, bo wiadomo, że matka swą emocjonalnością nie wychowa zdyscyplinowanego człwoieka faceci są lepszymi rodzicami, bo poakzują dzieciom życie, dają im popełniać błedy i sie tyle nie użalają, bo mają naturalny dystans do rodzicielstwa, w przeiwieństwie do kobiet, które natura totalnie skrzywdziła tym porodem i macierzynstwem, formą tego wszytskiego jak to wyglada po prostu

Gość gość
piszcie co chcecie, ale psujecie przyszlemu potomstwu zycie

Gość gość
Gdzie sa ci samce alfa? Nie ma, bo to sa nie samce alfa a przewaznie nicponie smiech.gif Rozumiem facetow, tez bym sie czuła jako druga, gorsza w takim zestawieniu, jedni bedą zapładniać, bawić się seksić, a drudzy bedą na tą zabawę się męczyć. Na szczęście nie ma tak dobrze. Mówię to jako kobieta, każdy facet może tak robić, tylko nie każdy chłopak jest tak zepsuty

Gość gość
same przyznja ze lubia złych chłopcow, to niech lubia dalej, czyzby nie nadawali sie juz do czegos wiecej?

Gość gość
ciekawe czy chciałyscie normalnych, ułozonych chłopakow, czy wam sie sniły emocje rodem filmow... stawiam na to drugie

Gość gość
kobiety nie lubią "złych chłopców" skąd ta dziwna teoria???