Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

cała lista rzeczy których nie wolno robić kobietom i które mają robić jednocześn

Polecane posty

Gość gość

- nie uprawiaj seksu, bo będziesz d******** uprawiaj seks, bo będziesz cnotką - w twoim życiu powinien być tylko jeden mężczyzna, a najlepiej, żeby to był ksiądz, to cię od razu wyspowiada - dlaczego nie dajesz doopy kolegom? takiej koleżeńskiej przysługi nie chcesz wyświadczyć? - rób loda - nie rób loda, to dla dzifek - uprawiaj anal - gdzie twoja godność? - nie pij - dlaczego nie napijesz się trochę? sztywniara - nie pal - no co ty, nie palisz? - nie ubieraj się kobieco - ubieraj się kobieco - nie noś krótkich spódniczek - noś krótkie spódniczki - jak masz małe piersi to się zabij - siedź prosto - bądź blondynką/brunetką/rudą/brązową - nie bądź blondynką...nie chce mi się pisać - miej większe aspiracje, niż łapanie chłopa na pierścionek - nie miej większych aspiracji - studiujesz marketing? żal - studiujesz informatykę/prawo/medycynę? żal - nie jedz za dużo - Jezu, jesteś bez przerwy na diecie - nie mów nic - nie mam z kim rozmawiać, bo wszyscy moi kumple się na mnie wypięli - nie pierdź - nie sraj - nie bekaj - nie drap się - bądź femme fatale - bądź uległa - idź do pracy - nie idź do pracy - blablablabla

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować