Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xzofiaaa

Negatywny wynik testu ciazowego mimo licznych objawow ciazy

Polecane posty

Gość xzofiaaa

Witam. W ubiegłym miesiącu staraliśmy się z moim narzeczonym o dziecko. Codziennie od zakoczenia okresu do 4 stycznia uprawialiśmy seks codziennie nawet po kilka razy bez zabezpieczenia . Okres mam bardzo regularnie- co do dnia . W tym miesiącu powinnam dostac okres 12.01 w tym dniu rzeczywiscie czulam sie jakbym miala dostac okres bolal mnie brzuch i kolana co jest dla mnie typowe przed okresem. 13.01 bol brzucha i kolan ustał, a ja nie dostałam okresu do teraz. Wczoraj i dzisiaj zrobilam testy ciazowe z moczu, ale daly one wynik ngatywny. Poza tym, boli mnie w krzyżu mam uderzenia goraca plamy na dloniach, chwilami czuje sie słabo, mam podwyższona wilgotność i intesywniejszy zapach z pochwy, czy według Was mimo negatywnego wyniku testów mogę być w ciąży ?

Gość gość
w ciąży możesz być tylko wtedy jak Cię kciuki bolą, a nie kolana

Gość gość
a gdzie wynalazłaś, że to wymieniłaś jest objawem ciąży?

Gość gość
a gdzie wynalazłaś, że te dolegliwości są objawami ciąży? sorki za poprzedni post:)

Gość gość
intensywniejszy zapach z pochwy?:) a kto wąchał, Ty czy partner?

Gość gość
liczne objawy ciąży, a to się uśmiałam:)

Gość gość
jak test po terminie miesiaczki dał wynik negatywny to na 100% nie jesteś w ciązy nie wkręcaj się dziewczyno niepotrzebnie.

Gość gość
z calym szacunkiem ale to nie sa objawy ciazy... ja sie staralam 3 miesiace zajsc a moim pierwszym objawem bylo zatrzymanie sie okresu i bole piersi test jak zrobilam to mi wyszla ledwo widzialna kreska ale juz wiedzialam ze to ciaza za 2 tygodnie powtorzylam i byly 2 grube krechy