Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Traktujecie kobietę poważnie chcecie mieć z nią dziecko to płaćcie na randkach

Polecane posty

nie będę płakać nad Tobą. dam na tacę. a Ciebie to w ogóle pamiętam, bo masz cięgle te same z****** teksty:O wymyśl coś od siebie.

Gość gość
A mnie nie intrygujesz ty i co najwyżej irytujesz i zaśmiecasz temat, a posty zgłoszę do usunięcia a może i ciebie zgłoszę, więc się już nie produkuj , bo takie wyzwiska i prostactwo przechodzą wszelką miarę, ja przychodzę tu porozmawiać a nie czytać wygwiazdkowane wypowiedzi jakiejś frustratki.

Gość gość
No i co z tego? Nas, fajnych babek, rodzice nie utrzymuja i taka to roznica. Broken do psychiatry mozna pojsc tez na nfz, idz.

ja wolę byc utrzymywana przez rodziców, niż dawać d**y sponsorom. i się chwalicie, że przynajmniej d**ą zarobicie. tak, będę zbanowana, bo porządne kobiety są banowane na forum dla dziwek

Gość gość
Nikucta sie baby ja miedzy was dwie wejde. O reny ale problem jejk

Gość gość
może dla nas to przyjemność? pewnie bylas molestwoana skoro sie zammknelas na tą sfere albo wykluczyłaś seksualnosc ze swiadomosci, bo wiesz ,że ngdy nie dane bedzie ci zaznac takiej rozkoszy :classic_cool:

Gość gość
Umowilas sie do psychiatry Broken?

gdybym była d****** to bym na tym temacie była przelubiana i dostawała kwiatki i serduszka, a nie uwielbienie nudnego trolla z debilnym nickiem. :O

Gość gość
No wlasnie twoja postawa Broken nie jest normalna. Zgrywasz swietojebliwa, ale anal i oral juz byl? :D

jakiej rozkoszy? a gej lubi ****** babę? odpowiedz mi na to, ograniczony człowieku małe, parszywe, zamknięte, nietolerancyjne, materialistyczne polaczki. szambo. w tym szambie pływa parę wybitnych jednostek, ale co to zmienia.

Gość gość
No wlasnie twoja postawa Broken nie jest normalna. Zgrywasz swietoj**liwa, ale anal i oral juz byl? :D

Gość gość
Broken chodzisz do gimbazy?

Gość gość
Dokładnie

Gość gość
To jak to z tobą jest Broken? Mama nie kocha czy masz jakiś zespół?

Gość gość
Broken, ale nic byś nie dostała za seks, sama powinnaś dopłacać, bo kto by chciał posunąć taki nieudany eksperyment genetyczny? Przecież to wstyd z takim wynalazkiem i tłukiem się pokazać. Musiałabyś kolesia porwać i trzymać w piwnicy, aby coś z tego było. Rodzice pewnie do dziś nie mogą wybaczyć sobie tej chwili zapomnienia, współczuje im.

Gość gość
a to dziecko broken co skacze z tobą na wyrze to czyje?Fakt , tobie nikt by nie zapłacił, a z taką wagą i wyglądem, to masz jak w banku ,że nikt cie nie tknie.Spokojna twoja macica

Gość gość
Ona jest asem :D prawda taka, że nikt nie chce

Gość gość
Jej nie jest wstyd tak wyglądać i się zachowywać?

Gość gość
Za "k***y" się bierze i wszystkie, które traktują seks jako coś normalnego wyzywa od k***w. Buhaha no nic, od dziś kobiety powinny utrzymywać swoich chłopów. Tak jak Broken będzie musiała.

Gość gość
Nie tłumacz tego prawikom

Gość Robercix35
a ja powiem tak... jestem facetem i trzymam się najprostszej z najprostszych zasad (sprawdza sie zawsze!) - ZAPRASZASZ? PŁACISZ ;) są oczywiscie wyjątki, ale te już zależą od kobiety. tu już z pomocą przychodzą ci, co sie na tym znają, polecam taki krótki przewodnik ekspertki od savoir vivre'u: http://sympatia.onet.pl/tips/kto-placi-na-randce-przypadki-szczegolne,4359620,experts-article-detail.html

Gość dwweedwcfde
Nie rozumiem Cie. Skoro chce miec dziecko, to chyba jasne, ze odpowiedzialna PARTNERKA. Piszesz autorko "zysk to piekna istota obok, milosc, cieplo a potem dzieci" - moja hipotetyczna zona bedzie miala ten sam zysk, moze wiec to ona powinna placic na randkach? Moze jestem niedojrzaly, skoro tez chce zapewnic mojej kobiecie cieplo i wiernosc, zamiast tylko ladowac w nia kase, ale wole moj styl zycia. p.s. nie jestem "golodupcem", ale chce miec tez odpowiedzialna partnerke, ktora bedzie pracowac na nasza wspolna rodzine, a nie roszczeniowa "gola dópe" chocby nie wiem jak piekna. A obowiazkami tzw. domowymi mozemy sie podzielic. Oczywiscie, ze jesli moja kobieta strac**prace albo bedzie wychowywac dzieci (6 miesiecy - max 2 lata - nie w nieskonczonosc) to sie nimi zaopiekuje finansowo. Ale oczekuje, ze obowiazkami bedziemy sie dzielic. A to, czy kobieta jest gnusnym pasozytem, leniem nie umiejacym utrzymac pracy - widac czesto juz na etapie pierwszych randek i tegoz placenia. Pozdro

Gość gość
Podbijam w nadziei,że gimbaza bawi się śniegiem :)

Gość gość
Zysk z dziecka mają oboje, zgadzam się, ale to kobieta ponosi większy koszt, to w jej organizmie wykształca się zarodek, to ona ma mdłości, nudności, wymioty, biega z pęcherzem do wc, ledwo chodzi, ma wielką piłkę na brzuchu a potem piersi wyciągnięte od karmienia. A ty co dajesz? Jedno ziarenko.

Gość gość
G***o daje