Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Związek z ojcem chrzestnym dzieci

Polecane posty

Gość gość

Witam, opiszę tutaj sytuację, dla mnie co najmniej dziwną. Przeszło rok jak rozstałem się z dziewczyną, mamy 2-ójkę małych dziec********. 3-ech latach związku nie wytrzymałem napięcia w pracy i się zwolniłem, nie mogłem znaleźć innej i skończyło się. Dziewczyna poszła z dzieckiem oraz z drugim w brzuchu do domu samotnej matki. Spędziła tam ponad rok. Niedawno wprowadziła się do mieszkania, które załatwiła jej moja matka zastępcza oraz ojciec chrzestny dzieci ( dzieci ochrzciła już w ośrodku i tak poznała chrzestnego, mojego znajomego z dzieciństwa). Wmówiono jej, że jestem chory psyhicznie, lecz lekarz tego nie potwierdził, w co nikt nie wierzy. Nie łoże na dziec****onieważ nie mam z czego, mam długi. W dziećmi dobrze się dogaduję, widujemy się codziennie. Podejrzewam, że moja była dziewczyna i ojciec chrzestny dzieci są razem. Dla mnie to dziwne. Oboje tego nie potwierdzają, aczkolwiek moja ex mówi, że gdyby nie to, że chrzestny jest taki spokojny to "brała by się za niego". Dodam, iż moja matka zastępcza na, każdym kroku chwali tego gościa. Sam do niego nic nie mam, prócz tego, że uważam, że chce zająć moje miejsce przy dzieciach. Nie wiem co czuję do byłej dziewczyny, napewno zazdrość. Ona twierdzi, że mnie już nie kocha, aczkolwiek parokrotnie ratowała mi tyłek w ciężkich sytuacjach. Co wy o tym sądzicie ?

Gość gość
Ktoś coś poradzi?