Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zdemaskowalam faceta a on zero wyjasnien milczy zapadl sie pod ziemie

Polecane posty

Gość gość

Dodam tylko ze bylismy razem od 19stu miesiecy, a w sierpniu 2013 zaczelo sie od klamstw wybuchlam w grudniu. Kocham go chce porozmawiac wyjasnic. On zmienil numer zero mam kontaktu jak i zmienil adres zamieszkania- dodam ze przez te 19scie mc bardzo ale to bardzo bylam za nim wspieralam wyciagalam z dolkow itp.

Gość gość
Jego ostatni sms "jestes suka i nie licz ze kupisz kogos w zyciu ta swoja dobrocia" a sam wyznal po roku ze kocha ze wiaze przyszlosc ze ma powazne zamiary wyznal mi mej rodzinie facet 31 lat...czuje sie aj, wstyd mi przed rodzina ze takim dupkiem sie okazal, minelo miesiac z hakiem a mi ciezko.

Gość gość
Facet ma zaburzenia.

Gość gość
To nie facet a tchorz!

Gość gość
Dziewczyny pomozcie. Tyle juz minelo a on nadal milczy nie moge w to uwierzyc ale z drugiej strony ciesze sie ze dowiedzialam sie jaki jest naprawde.

Gość gość
Po co szukasz kontaktu z kims takim.nie warto

Gość gość
Moze nie ma swiatla? Na wsi tak czesto bywa.

Gość gość
to jest tak, że jeśli powiesz wprost, co myślisz i masz na to dowody, to on ucieknie bo woli być niezdemaskowany, woli ukrywać siebie, woli być kimś innym niż jest. też kogoś takiego znałam. kiedy powiedziałam mu jak go widzę, zniknął. tyle, że ja akurat cieszę się bardzo, że zniknął i milczy, a może mataczy kolejną ofiarę swoich gierek.;) faktem jest, że nie widzi swoich błędów i nie rozumie swojego postępowania, przy tym brak mu w ogóle empatii, szacunku do innych, jest prymitywem, który widzi jedynie siebie. rozkwitłam odkąd jestem bez niego. odzyskałam wiarę w swoje możliwości i najważniejsze, poznałam kogoś kto wyznaje podobne do moich wartości. trzymaj się, wiem, że i z tobą może być podobnie, tylko daj sobie szansę, co w wolnym tłumaczeniu oznacza, nie katuj się myślami o dupku i zacznij nowe życie bez niego. powodzenia.

Gość gość
no to leć, szukaj go! błagaj go na kolanach żeby wrócił! wybacz mu wszystko i pozwól na jeszcze kilka takich akcji!!! żałosna idiotka!

Gość gość
Ale ona go kocha!

Gość gość
zaraz będzie gadka, że ona musi się z nim spotkać,bo on musi jej prosto w oczy powiedzieć, że odchodzi, że musi jej wyjaśnić - a prawda jest taka, że chce się z nim spotkać, żeby go zaciągnąć do wyrka i przedłużać w nieskończoność tę żałosną parodię "związku"

Gość gość
gość Ale ona go kocha! xxx ale on jej nie kocha! będziesz go zmuszać do miłości? toż to molestowanie!!! za to powinno się iść siedzieć!

Gość gość
ona go kocha ? przecież to żałosne. jak można kochać kogoś nieodpowiedzialnego, alkoholika, narkomana, dewianta, manipulanta ? to chore i zawsze się mści. szkoda mi ciebie dziewczyno. ale musisz chyba dostać mocno w pysk od niego, żeby dotarło do ciebie, że nie ma za kim tęsknić, a już na pewno kogoś takiego kochać.

Gość gość
Wiecie co, minelo juz troche czasu jest lepiej ale nie tak jak byc powinno. Tam ktos sie podszyl pode mnie. Teraz po czasie analizuje i dochodze do siebie, wspiera mnie jego eks z ktora tak podobnie postapil. Oni byli dluzej. Ten czlowiek to duze dziecko. Nie umie sam o sobie decydowac a mamusia decyduje. Manipulowal nie jedna i nie jedna zmanipuluje bo juz naiwnych szuka na necie. Czuje sie lepiej ale same wiecie jak to kobiety- kochaja a potem wielkie bum i cierpienie. Zal mi tego czlowieka bo nie dosc ze nie szuka pracy liczy na pieniadze od rodziny pije to jeszcze ma objawy typowe dla socjopaty. W glebi serca mysle o nim i wspominam ale od razu przypominam sobie jego klamstwa i odchodzi bol...

Gość gość
Zal mi tego czlowieka bo nie dosc ze nie szuka pracy liczy na pieniadze od rodziny pije to jeszcze ma objawy typowe dla socjopaty. xxx jago ci żal??? powinno ci być żal jego rodziców, dziewczyn które oszukał, samej siebie! jak ci go tak żal to go przygarnij pod kieckę z powrotem!

Gość gość
Jego rodzicow nie jest mi zal! O nie! Dla nich jest malutkim synkiem. Nic nie robia by szukal pracy. Obiadki pod nos, pieniazki na alkohol papierosy. I na dodatek byla taka sytuacja-u bylej i u mnie, ona odeszla bo psychicznie nie wytrzymala, ja go zdemaskowalam- ze jego mamusia do niej i do mnie zadzwonila i powiedziala ze jej synek po trzydziestce przez nas tak cierpi bo go nie kochamy i jestesmy zle. Moze sie wydawac niewiarygodne ale tak bylo. A ze ja jestem wrazliwa, szkoda mi takich ludzi ale jak oni nie potrafia sie zmienic nie chca- to faktycznie, po co myslec i zadreczac sie.

Gość gość
Jego rodzicow nie jest mi zal! O nie! Dla nich jest malutkim synkiem. Nic nie robia by szukal pracy. Obiadki pod nos, pieniazki na alkohol papierosy. xxx a ty nie lepsza od nich! też wiedziałaś, że lubi się nachlać i nie pracuje a mimo to z nim byłaś i twierdzisz, że go kochasz! sama napisałaś w pierwszym poście :""On zmienil numer zero mam kontaktu jak i zmienil adres zamieszkania- dodam ze przez te 19scie mc bardzo ale to bardzo bylam za nim wspieralam wyciagalam z dolkow itp. "" - i gdyby nie uciekł od ciebie trwało by to do dzisiaj!

Gość gość
I wychodzi,ze dobrze ze uciekl- dobrze,ze wpore sie skapla i juz nie bedzie pod slowka czule jej nabieral itp. Madra kobieta.

Gość gość
mądra??? gdyby powiedział jedno słowo leciałaby na boso przez całe miasto do niego!

Warto wrócić czasami do kogoś, kto zrozumiał swoje błędy, np. znalazł pracę, gdy jej nie szukał nawet, przyznał, że był podły i rozumie to. Czy Twój były spełnia te warunki? Nie? To znaczy, że nie chce się zmienić lub więcej to znaczy, że nie chce wyzwolić się spod wpływu matki, bo ona zapewnia mu wygody i życie jakiego on chce, nie Ty. Odpowiedz sobie na pytanie, czy potrzebujesz tego wszystkiego?

Gość gość
Nie spelnia! Tak, wygodnie mu przy matce. Ciekawe co bedzie jak mamy zabraknie. Ja pracuje, mam auto w trakcie robienia prawka jestem- a on zero ambicji, bez pracy, bez auta, bez prawka, bez jakiegokolwiek planu na zycie! O tylle mi lzej i latwiej bo mam dziecko i mam cel.

Gość gość
czyli samotna mamusia jesteś! no to się nie dziwię, że przylepiłaś się do faceta jak g/ó/w/n/o a ten w końcu zwiał od ciebie i twojego bachora!

Gość gość
kolejna samotna mamusia, która znajduje sobie bezrobotnego gnoja, który ją zdradza i olewa - a ona go będzie "wyciągać z dołków" oczywiście kosztem dziecka, bo trzeba jeszcze gnoja pijaka utrzymywać, więc dziecku trzeba zabrać i dać pijakowi - byle by był i nie odchodził!

Gość gość
Jak tak czytam te tematy to jestem w szoku. Z kim wy sie zadajecie? Autorko facet wyzwal cie od dziwek traktuje jak smiecia i jeszcze placzesz ze go kochasz? Lecz sie na glowe

Gość gość
Od takiego faceta to z dala!