Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

3 rzeczy ktorych najbardziej nie lubicie

Polecane posty

Gość gość

Byc moze byl juz taki temat,ale zagladam tu od niedawna i nie jestem zorientowana.Moje typy: -czekolada,w ogole slodycze -górne swiatlo(żyrandol) -smak anyżku

Gość gość
1. psie gowna, rozdeptane na chodnikach - obrzydlistwo 2. ciągły brak kasy 3. rozłaka z ukkochaną osobą ale jeśli pomyśleć, to więcej tego można uzbierac

Gość gość
głupich ludzi, głubszych ludzi,najgłubszych ludzi.

Gość gość
Porannego wdtawania, papierkowej roboty, wodki

Gość gość
lista by pewnie była bardzo długa, ale tak co na szybko przychodzi mi do głowy, to: - niesprawiedliwości związanej z tym, że ktoś urodził się taki jaki się urodził i przez to całe życie musi cierpieć(np. niskie iq), podczas gdy ktoś inny (np. wysokie iq) ma lekko, wesoło i bogato :( - nie lubię też tego, że ludzie dają sobą tak łatwo manipulować (przez to, że dają tylko nieuczciwi, przebiegli ludzi zyskują na tym) - też nie lubię tego złudzenia wolności, które starają się powszechnie kreować, a tymczasem jedna władze obala inną, tylko inni ludzie przejmują rządy i też władzę nad ludzmi sprawują za pomocą wojska, policji itp. czyli za pomocą siły, wobec której jednostka jest bezsilna, a więc nie jest wolna

Gość gość
infantylnych imbecyli

Gość gość
duzo rzeczxy ale -rano wstawac i szykowac dzieci do szkoly - gdy maz jest w domu i drze na mnie ryja -jak ktos sie wtraca w moje sprawy -lekarzy konawalow

Gość współczesne panisko
-stereotypów -hipokryzji -kościoła