Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość shou91

Jak używać blendera

Polecane posty

Gość shou91

Hej dziewczyny, mam do was małą prośbę.. ostatnio zamówiłam sobie taki blender i wszystko było by fajnie, gdybym wiedziała, co mogę z niego robić.. mam dwa ostrza i kompletnie nie wiem, które do czego służy; http://i.ebayimg.com/t/Andrew-James-Red-Multifunctional-4-in-1-Smoothie-Maker-Blender-Grinder-Juicer-/00/s/Nzk4WDE2MDA=/z/OIkAAMXQBwlRP2Mi/$T2eC16h,!%29EE9s2ui%29H0BRP2MiITRg~~60_57.JPG Oprócz koktajli, oczywiście, kremów itp. Zastanawiam się czy mogę w nim np zmielić kawę, albo zrobić ciasto na naleśniki, czy też bitą śmietanę. Jestem ciemna, jeśli chodzi o taki sprzęt, ponieważ wcześniej robiłam wszystko ręcznie. Jedyne co wiem to to, że ma taką jakby wyciskarkę do owoców, którą się doczepia, żeby zrobić sok.. i nic więcej, a bardzo mi się przyda i ułatwi mi pracę w kuchni. Czy mogłaby mi któraś z was pomóc, wytłumaczyć, co mogę nim zrobić? prócz koktajli, sosów i kremów? Byłabym bardzo wdzięczna!

Gość gość
np zmielić kawę, albo zrobić ciasto na naleśniki, nie nie ciasto to robi sie robotem

Gość gość
wkładasz go w pipkę i kręcisz

Gość shou91
wystarczy skopiować link i wkleić go do przeglądarki :)