Guano_Ape 5 Napisano 2 godziny temu WY LENIWE KUUURWY CHCECIE ZEBY PANSTWO WASZE GUWNIAKI KARMILO ??? A JAK KARMI TO NARZEKACIE ZE DAJA IM WARZYWA I MAKARON W WODZIE ??? A KTO WAM PRZESZKADZA ZROBIC GUWNIAKOWI KANAPKE Z SZYNKA A W DOMU OBIAD JAK NA BOGACZAAAAAAA PRZYSTALO ?????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẁaloneJaja 27 Napisano 2 godziny temu Obiad o 12? Chyba u jeża. Dzieci śpią już Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Guano_Ape 5 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, WyẁaloneJaja napisał: Obiad o 12? Chyba u jeża. Dzieci śpią już salix ta kuuurwia na chuuj sie o dzieciach wypowiada jak jest bezdzietna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2539 Napisano 2 godziny temu Za obiady w szkole sie płaci. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẁaloneJaja 27 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Guano_Ape napisał: salix ta kuuurwia na chuuj sie o dzieciach wypowiada jak jest bezdzietna A wy prawiczki o seksie na chùi się wypowiadacie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2539 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, WyẁaloneJaja napisał: Obiad o 12? Chyba u jeża. Dzieci śpią już U mnie obiad o 14.00 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2539 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Guano_Ape napisał: salix ta kuuurwia na chuuj sie o dzieciach wypowiada jak jest bezdzietna Dokładnie i że frytek dziecko zjeść nie może. Biedne dziecko co nigdy frytek nie spróbowało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẁaloneJaja 27 Napisano 2 godziny temu Ciocia klocia wujek widmo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
UśpionaAmbona 91 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, WyẁaloneJaja napisał: Ciocia klocia wujek widmo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krejzola obala jabola 6 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, Guano_Ape napisał: salix ta kuuurwia na chuuj sie o dzieciach wypowiada jak jest bezdzietna Bo bezdzietne zawsze mają najwięcej do powiedzenia o dzieciach a dziewice o seksie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Guano_Ape 5 Napisano 2 godziny temu tst Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
UśpionaAmbona 91 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, Onaaaa napisał: U mnie obiad o 14.00 W postaci lodów z budki w Jukonie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẁaloneJaja 27 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, UśpionaAmbona napisał: A tobie co Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẁaloneJaja 27 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, krejzola obala jabola napisał: Bo bezdzietne zawsze mają najwięcej do powiedzenia o dzieciach a dziewice o seksie. A prawiczki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Guano_Ape 5 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, Onaaaa napisał: Za obiady w szkole sie płaci. .... to zamiast kwiiik robic w sociiial meeediach niech zaprotestujja portfelem, ale to nie dobre bo to LENIWE KUUURWYYY i by musialy same kanapki guuwniakom robic, a tak to placa i maja z glowy a teraz kwiiik ze syystem nie wyrabia, jeeeeebane opportunistyczne, leniwe, wygodnickie leeewackie KUUUUURWWWYYYY Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2539 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, UśpionaAmbona napisał: W postaci lodów z budki w Jukonie? Nie. Lody na deser. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
UśpionaAmbona 91 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, WyẁaloneJaja napisał: A tobie co Jako żywy homo sapiens jeszcze żyje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
UśpionaAmbona 91 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Nie. Lody na deser. Ostatnio jadłaś lody na obiad, bo tak pisałaś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẁaloneJaja 27 Napisano 2 godziny temu Ja już nie mam popcorn więc nie ma co kręcić kołem sŕaksary Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krejzola obala jabola 6 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, WyẁaloneJaja napisał: A prawiczki? Manga i anime Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
UśpionaAmbona 91 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, krejzola obala jabola napisał: Bo bezdzietne zawsze mają najwięcej do powiedzenia o dzieciach a dziewice o seksie. Napisał prawiczek o odstraszającej aparycji, który dziś mi cisnął od prostytutek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2539 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, UśpionaAmbona napisał: Ostatnio jadłaś lody na obiad, bo tak pisałaś No ja to tak bo mało jadam więc muszę wybrać czy zjem obiad czy loda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krejzola obala jabola 6 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, UśpionaAmbona napisał: Napisał prawiczek o odstraszającej aparycji, który dziś mi cisnął od prostytutek Wyjaśniłem o co mi chodziło i cóż poradzę, że nie zrozumiałaś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Guano_Ape 5 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, UśpionaAmbona napisał: Napisał prawiczek o odstraszającej aparycji, który dziś mi cisnął od prostytutek a ty salowa co sie z gina pokucilas i teraz team krejzi i salix ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krejzola obala jabola 6 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: No ja to tak bo mało jadam więc muszę wybrać czy zjem obiad czy loda. To może zrob loda i zjedz obiad Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẁaloneJaja 27 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, krejzola obala jabola napisał: Wyjaśniłem o co mi chodziło i cóż poradzę, że nie zrozumiałaś. Nie pobudzaj się. Krejzi tu nie ma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
UśpionaAmbona 91 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: No ja to tak bo mało jadam więc muszę wybrać czy zjem obiad czy loda. Zawsze coś widmo upoluje lub ukradnie i ugotuje. Ewentualnie makaron z serem i truskawkami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Guano_Ape 5 Napisano 2 godziny temu ale ta wieczorna jest pojeeebana , az mnie brzydzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Guano_Ape 5 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, krejzola obala jabola napisał: To może zrob loda i zjedz obiad albo zjedz loda i zrub obiad, dla widmoka xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
UśpionaAmbona 91 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, krejzola obala jabola napisał: Wyjaśniłem o co mi chodziło i cóż poradzę, że nie zrozumiałaś. Wiem co napisałes prawiczku. Jedynie Siurek i Babka ci pojaśniła jak to wyglądało, bo jak widać uprawiają seks, a ty nie. Więc się nie znasz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach