VenusHorizon44 93 Napisano 11 minut temu 1 minutę temu, Guano_Ape napisał: TAK CI W=TYLKO WMAWIALA, JUZ BYLA ZACIAZONA MOZE TYDZIEN PO DOPIERO I TEST BY NIE WYKRYL, ALE JUZ SZUKALA JELENIA, JAKBYS JA ZAPROSIL JEST DUZE PRAWDOPODOBIENSTWO ZE BY CI DALA BEZ GUMY ZEBYS MYSLAL ZE JESTES OJCEM To by to mogla zrobic ale nie zrobila przeciez Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2539 Napisano 11 minut temu 1 minutę temu, VenusHorizon44 napisał: No normalnie poszla z kolegom do kina Jak anastazja z mewom takie fatum huh W kinie trzeba być cicho. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Guano_Ape 5 Napisano 11 minut temu JA BYM CHCIAL ZARUUHAC BEZ GUMY ALE OJCOSTWO TO ZA DUZY WYSILEK DLA MNIE OBECNIE, WOLE ZYCIE WOLNEGO PTASZKA HUH XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Guano_Ape 5 Napisano 10 minut temu Przed chwilą, VenusHorizon44 napisał: To by to mogla zrobic ale nie zrobila przeciez A CZEMU NIE ZROBILA ? NIE DALES JEJ CZY SAMA SIE WYCOFALA????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 93 Napisano 10 minut temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: W kinie trzeba być cicho. Podejrzewam ze poszli do ubikacji ale moze masz racje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 93 Napisano 8 minut temu 1 minutę temu, Guano_Ape napisał: A CZEMU NIE ZROBILA ? NIE DALES JEJ CZY SAMA SIE WYCOFALA????? Normalnie powiedziala że nie moze przyjechac bo jest w ciazy a po jakims czasie z porodowki mi zdjecia pokazywala tego dziecka jaki jest brzydki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Guano_Ape 5 Napisano 8 minut temu 1 minutę temu, VenusHorizon44 napisał: Podejrzewam ze poszli do ubikacji ale moze masz racje O KUUURWA BACHORA SPLODZIC Z KIBLU TO TRZEBA BYC PATUSEM BEZ GODNOSCI LOL JPRDL KEK Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 93 Napisano 7 minut temu 3 minuty temu, Guano_Ape napisał: JA BYM CHCIAL ZARUUHAC BEZ GUMY ALE OJCOSTWO TO ZA DUZY WYSILEK DLA MNIE OBECNIE, WOLE ZYCIE WOLNEGO PTASZKA HUH XD Teraz bedzie 3lata x 12 x 3600+ pozniej 800 pozniej moze jeszcze cos wymyslom ogolnie sie oplaca robic tylko trzeba patolke znalezc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 93 Napisano 6 minut temu U mnie nie dosc ze 3600+ x36 pozniej 800+ to jeszcze by mops czynsz mi placil huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 93 Napisano 6 minut temu To masz jusz 4200+ itd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Guano_Ape 5 Napisano 5 minut temu Przed chwilą, VenusHorizon44 napisał: Normalnie powiedziala że nie moze przyjechac bo jest w ciazy a po jakims czasie z porodowki mi zdjecia pokazywala tego dziecka jaki jest brzydki ALBO ZNALAZLA W SOBIE KRZTE HONORU I NIE POSTANOWILA WROBIC CIE Z DZIECKO I POKAZALA FOTY LICZAC ZE CI SIE BACHOR SPODOBA I BEDZIESZ CHCIAL GO WYCHODOWAC JAK SWOJE, ALBO KUUURWA ZNALAZLA INEGO FAGASA LEPSZEGO NIZ TY ALE TEN SKAPNAL SIE ZA WCZASU ZE TO NIE ON MOZE BYC OJCEM BO SIE PILNOWAL MOCNO (TAK JAK JA BYM ROBIL) I JAK JUZ SIE SKAPNOL ZE CIEZATA TO SIE SZYBKO ZAWINAL, A TY BYLES DRUGI W KOLEJCE TO JUZ JAK ZA POZNO BYLO BO JUZ BRZUCH BYL DUZY TO CI POKAZALA BACHORA ZEBY CIE ROZCZULIC Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 93 Napisano 5 minut temu A teraz dziecku dasz kasze wartom 17gr do tego lucha sosu z grochem i jeszcze panstwo ci da kciuka w gore Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 93 Napisano 3 minuty temu 1 minutę temu, Guano_Ape napisał: ALBO ZNALAZLA W SOBIE KRZTE HONORU I NIE POSTANOWILA WROBIC CIE Z DZIECKO I POKAZALA FOTY LICZAC ZE CI SIE BACHOR SPODOBA I BEDZIESZ CHCIAL GO WYCHODOWAC JAK SWOJE, ALBO KUUURWA ZNALAZLA INEGO FAGASA LEPSZEGO NIZ TY ALE TEN SKAPNAL SIE ZA WCZASU ZE TO NIE ON MOZE BYC OJCEM BO SIE PILNOWAL MOCNO (TAK JAK JA BYM ROBIL) I JAK JUZ SIE SKAPNOL ZE CIEZATA TO SIE SZYBKO ZAWINAL, A TY BYLES DRUGI W KOLEJCE TO JUZ JAK ZA POZNO BYLO BO JUZ BRZUCH BYL DUZY TO CI POKAZALA BACHORA ZEBY CIE ROZCZULIC Nie wiem jaki byl cel elka tesz mi pokazywala brzucha albo dzieciaka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Guano_Ape 5 Napisano 1 minutę temu 4 minuty temu, VenusHorizon44 napisał: Teraz bedzie 3lata x 12 x 3600+ pozniej 800 pozniej moze jeszcze cos wymyslom ogolnie sie oplaca robic tylko trzeba patolke znalezc JA BYM WOLAL TE 800_ DOPLACAC JAKO BYKOWE NIZ MIEC BACHORA , KUUURWA JA JESTEM WOLNY PTASZEK JA SIE NIE NADAJE NA OJCOSTWO NI CHUUJ, NAWET NUIE WIEM CZY BYM SIE NADAWAL NA ZWIAZEK Z BEZPLODNA LASKA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach