Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pomozcie mi dobrac ubrania slicznie prosze

Polecane posty

Gość gość

Witajcie moi drodzy ;-) Mam problem, gdyz chce wymienic moja szafe. Raz, ze sporo schudlam, dwa - mam tam ciuchy nie pasujace do niczego i do mnie tez. Chce postawic na 3 kolory aby do wszystkiego pasowaly i na elegancje. Jestem kolorystyczna Zima - deep winter. Wybralam juz grafity i szmaragdowe zielenie, mam problem z 3 kolorem. Podoba mi sie nude, ale nie pasuje do zimy i srednio pasuje do pozostalych dwu. Bialy jest za jasny. Zoltego nie znosze. Niebieskiego tez. Musi byc takze kolorem eleganckim. Jedyne co mi przyszlo do glowy to gorzka czekolada, ale nie pasuje do grafitu i ciemny czerwony, ale gryzie sie ze szmaragdem i nie jest elegancki. A ja chce tylko jeden kolor nieelegancki.

Gość gość
o ja pieerdziuuu co za elegantka :O

Gość gość
ja nienawidze tych kolorów które wymieniłaś, i za nic nie kojarza mi sie z elegancją. ile ty masz lat, 50? nie liczy się tylko kolor, ale również fason, materiał, dobór dodatków. Więc kolory mogą byc różne! ja uważam że jest mnóstwo kolorów eleganckich, zależy tylko od tego jaki to jest ciuszek. Ja np. lubię jasne pastwlowe róże w połączeniu z szarością, lubię bardzo kolor beżowy, np. żakiety, koszule, czerwień też jest elegancka, jasny żółty też jest śliczny. mogła bym ci tutaj duzo ładnych eleganckich rzeczy pokazać w różnych kolorach, a nie w tak ograniczonych jakie wymienilas