Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

to są cechy idelanego faceta i takiego zdobędę

Polecane posty

Gość gość

przystojny,z własnym domem, z własnym samochodem, dobra praca, i taki który będzie mnie rozpieszczał i miał dla mnie czas, kupował mi prezenty, spełniał, zachcianki, i nie będzie chciał żebym pracowała, i będzie robił wszystko w domu za mnie

Dowc** dnia ! ;) Życzę spełnienia choć połowy z tych wymagań. A tak szczerze: wysil się trochę i pomyśl, co sama możesz w tym utopijnym związku dać.

Gość gość
to że będzie mógł przebywać w moim towarzystwie

Gość gość
to że będzie mógł przebywać w moim towarzystwie

Mnie nudziłoby się z tobą do bólu. W dzisiejszym świecie, kobieta, która tylko "pachnie", to za mało 🖐️ Prowokacja moim zdaniem mało przemyślana. Wymyśl inną :P

Gość gość
albo bogactwo albo czas dla ciebie :D:D skad ma miec kase na dom i samochód jak bedzie całe dnie siedział patrzac ci w oczy?:classic_cool: ile masz lat? 15??:D

Gość gość
A mój dziś siedzi i patrzy mi w oczy :D

Gość gość
Zapomnij! Jutro też będzie siedział i patrzył :D

Gość gość
za duzo filmow romantycznych sie ksiezniczka naogladala

Gość greenlandiare
A cechy mojego to: dobre serce, nieduży przebieg, błyskotliwy umysł, poczucie humoru, zaradność, zadbanie, równieśnik, podobne zainteresowania.

Gość gość
a teraz poszedł zmiatać śnieg ze schodów :D ale zaraz wróci i znów będzie siedział i patrzył :D

Gość gość
Ale on nie tylko patrzy...

Gość karinkamalinka
a wiecie jak naturalnie powiększyć biust? to znacznie zwiększa szansę na znalezienie dobrego faceta. na eaktywni.pl opisują w jaki sposób - bez operacji powiększyć biust o 1, 2 rozmiary

Gość gość
Mi się sam powiększył, bez operacji i innych cudów

Gość gość
Jak podrosniesz to sam Ci sie powiekszy :D

Gość gość
oreore, a w nocy mieliśmy seks bez zabezpieczenia, bo zabrakło prezerwatyw :D

Takie sytuacje są możliwe gdy facet jest totalnie brzydki, bogaty i ma problemy z psychiką spowodowane brakiem powodzenia.

Gość gość
Nie wiem jak dziewczyny mogą być takimi pasożytami i jeszcze nie widzieć w tym nic złego. Bleeeeehhh.

Gość gość
moj idealny facet jest brunetem, wysportowany, umiesniony, zadbany, pachnacy, zarabiajacy duzo kasy, rozpieszczajacy mnie, traktujacy jak ksiezniczke i takiego tez znajde, innym pluje twarz:P

Gość gość
Są tacy, tylko po co ty jemu?

Gość gość
przeciez na tym forum jest samo brzydkie zgarbione chuderlawe bezrobotne prawictwo nieumiejace slowa do dziewczyny wydukac, bo czerwienia sie na sam widok i uciekaja w poplochach, tutaj nie ma mezczyzn tutaj sa same zera spoleczne, najgorsze, najbrzydsze, czego zadna nie chciala nigdy kijem tknac, wiec przestancie tutaj marzyc, zaden pseudo facet z tego forum nie umie kobiety poderwac, nie umie rozmawiac z kobieta i do niczego sie w zyciu nie nadaje, oni tylko gabami w necie szczekaja, a przy kobiecie w realu zapominaja jezyka i sa popychadlem innych, wysmiewani i wytykani przez ludzi tutaj, wiec tutaj musza zgrywac, udawac kozakow bo w zyciu sa pisssdami. Amen

Gość gość
przeciez na tym forum jest samo brzydkie zgarbione chuderlawe bezrobotne prawictwo nieumiejace slowa do dziewczyny wydukac, bo czerwienia sie na sam widok i uciekaja w poplochach, tutaj nie ma mezczyzn tutaj sa same zera spoleczne, najgorsze, najbrzydsze, czego zadna nie chciala nigdy kijem tknac, wiec przestancie tutaj marzyc, zaden pseudo facet z tego forum nie umie kobiety poderwac, nie umie rozmawiac z kobieta i do niczego sie w zyciu nie nadaje, oni tylko gabami w necie szczekaja, a przy kobiecie w realu zapominaja jezyka i sa popychadlem innych, wysmiewani i wytykani przez ludzi tutaj, wiec tutaj musza zgrywac, udawac kozakow bo w zyciu sa pisssdami. Amen

Gość gość
O, kolejna roszczeniowa pusta księżniczka, która tylko zawsze czeka na gotowe i facet ma wokół niej biegać. Nie doczekać się głupia c****.