Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ksiazka ktora od ktorej nie moglscie sie oderwac

Polecane posty

Gość gość
"sekretne życie pszczół" nie pamiętam autorki, "pół życia" jodi picoult

Gość gość
zapomnij patrząc na słońce,- polskiej [isarki książka

Gość gość
"SKRZYWDZONA" Cathy Glass - na serio czyta się jednym tchem przeczytałam całą książkę (340str) w jeden dzień, nie jadłam, nic nie robiłam tylko miałam herbatę i wychodziłam do wc****oza tym czytałam ją cały dzień. Czytałam ja z otwartymi ustami, ta książka szokuje - na wszystkich moich koleżankach wywarła podobne wrażenie. Koniecznie musicie przeczytać. Kwiat Pustyni też fajny.

Gość gość
dan brown kod da vinci, anioły i demony obie w 3 dni

Gość gość
szeptem becca fitzpatrick to dopiero pierwsza część, całą niedzielę czytałam do 22 w nocy i zaczynam drugą cz

Gość gość
mały książe

Gość gość
Pieśń lodu i ognia, na jej podstawie zrobiono serial GRA O TRON. Składa się na nią 8 książek. Przeczytałem w półtora miesiąca, moja siora w mniej niż miesiąc.

Gość smerfnalaseczka23
Demon i panna prym oraz tęczowy domek

Gość gość
Szkola wdzieku -nelson de mille i krol szczurow

Nie moglam sie oderwac od 'Desperacji' Kinga, lata temu, czytalam te ksiazke chyba z 7 godzin z rzedu. Zawsze wracam do 'Wiedzmina', ktorego znam na pamiec, kilka razy czytalam tez '1984'. Polecam tez ksiazki Chmielewskiej, te to trudno odlozyc, oraz malo popularnego Douglasa Couplanda, uwielbiam go.

Gość gość
Circle of Friends autorstwa Maeve Binchy oraz "Genevere Queen of the Summer Country" Rosalind Miles.

Gość Zsazsa
Steven Saylor - Roma i inne z serii Sub Rosa Mika Waltari - Egipcjanin Sinuhe , Mariusz Wollny - Kacper Ryx - wszystkie z tej serii Lawrence Sanders - First deadly Sin - i wszystkie z tej serii Jacek Skowronski - Był sobie złodziej , Mucha

Gość do gościa z 19012014
"sekretne życie pszczół" jest film, oglądałaś? moje ulubione czytane,między innymi bo nie pamiętam: "smażone zielone pomidory" " dom dusz" "służące"

Gość gość
noc na bagnach luiziany zmierzch dary anioła wszystkie częśc**** jeden dzień na książkę wyznania gejszy kochankowie sztormowego morza spotkajmy się pod drzewem ombu

Gość gość
ono kwiaty na poddaszu wyznania gejszy

Gość gość
''Katem oka'' Dean Koontz

Gość gość
ja nie mogłam sie oderwac od wielkiego marszu Stephena Kinga... Jeszcze kiedys mnie mocno wciagała Saga o ludziach lodu, ale to nieco głupia literatura

Gość gość
nie uwierzycie ale mam 36 lat i nie mogłam przestać czytać Zmierzchu, z tego co tu czytałam nie jestem jedyna. Teraz czytam Jeźdźca miedzianego i też wciągnęło mnie do reszty

Gość gość
Uwielbiam Cobena, którego odkryłam niedawno. Kiga Stefanka nie rozumiam jak można czytać to samo drugi raz :o

Gość gość
kurcze widzę, że jesteśmy takie same! ja też utknęłam przy zmierzchu, czytałam też sagę o ludziach lodu i też zapomniałam o bożym świecie. Tak samo było jak sięgnęłam po 50 twarzy greya. Ale nikomu się do tego nie przyznaję, tylko wam.

Gość gość
Przeczytałam ostatnio Chustkę- jakoś tak średnio mi ta ksiązka weszła. historia oczywiście smutna i autentyczna zarazem ale autorka nie przypadła mi do gustu - bardzo egoistyczne podejście do życia, choc jakkolwiek by się nie zachowywała, wszystko można usprawiedliwić jest stan emocjonalny chorobą i dlatego trudno ocenić mi jej postać bo może przed chorobą taka nie była. Przeczytałam także Ołówek - tematyka bardzo podobna, również średniak, bardzo nie podobał mi się chaos w tej książce, historie pisane nie po kolei, zaczełam się gubić w tym ile ona miała mężów, który był pierwszy a który ostatni, w jednym "rozdziale' autorka zaczyna jakiś wątek i już do niego w ogóle nie wraca, takie pourywane historie niektóre. Obydwie książki polecam ale jakiegoś szału nie ma. Co jeszcze polecacie? ja teraz się biorę za jakieś nowe książki więc dam znać jak przeczytam i jeszcze raz goraco polecam SKRZYWDZONA Cathy Glass

Gość gość
"Musimy porozmawiać o Kevinie" - mocna. Jak ktoś nie oglądał filmu pod tym samym tytułem, to bardzo polecam, książka jest o wiele lepsza i ciekawie napisana w formie listów matki do syna, który zastrzelił kilkoro swoich rówieśników a przedtem małą siostrzyczkę oraz ojca. To książka o przymusowym macierzyństwie.

Gość gość
spalona żywcem jej bohater jeździec miedziany saga o ludziach lodu

Gość gość
Cała Joanna Chmielewska

Gość JasnowidzXXL
Księżniczka - Z.Urbanowska Ania z Zielonego Wzgórza Cała Krystyna Siesicka Każda dziewczyna powinna zaliczyć taką lekturę

Gość gość
pielgrzym ojciec chrzestny anna karenina krolowa przypraw trylogia - nielegalni, niesmiertelni, niewierni ksiazki ludluma /np. iluzja skorpiona drzewko pomaranczowe

Gość gość
zlodziejka ksiazek aleja tysiaca kwiatow niezlomny