Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zareczyny bylego lub byłej

Polecane posty

Gość gość

Witam, tak jak w temacie zdarzyło się u nas tak, że po prawie 3 latach związku zaręczyliśmy się z narzeczonym (24 i 25lat) i tu ni stąd ni zowąd kilka dni po nas wielkie ogłaszanie zaręczyn mojego ex. Myślicie, że to jakaś pokazówka z Jego strony? dla nas jest to śmieszne i ewidentnie skopiowane od nas, nie wiem gryzie go zazdrość, czy też chce pokazać, że jemu też się układa, czy o co wgl chodzi?! dodam, że ona ledwo skończyła 18lat i nie są razem nawet roku, a tu takie wyznania i ogłoszenia, nie powiem bo zepsuło mi to humor i zamiast cieszyć się z moich zaręczyn, zastanawiam się czemu On chciał mi to zepsuć!?

Gość gość
Zazdrość to teraz ty pokazujesz..przecież on ma już odrębne życie i nie powinno Cię to interesować

Gość gość
jak dla mnie to, On chciał pokazać, że jak Ty możesz to On też nie będzie gorszy i też się zaręczy, ale jakoś zbyt długo ich związkowi nie wróżę

Gość gość
ciesz się swoimi zaręczynami, tamtym się nie przejmuj i popieram przedmówce

Gość gość
odgapił

Gość gość
To jest jego życie i może z nim robić co chce. A Ty masz swoje i to nim powinnas się zająć. Nie rozumiem tych wszystkich ex, które interesują się życiem bylego.

Gość gość
doszukujesz się nie wiadomo czego. A wiesz jak to wygląda? Wygląda to tak, że cię to boli, twój były nadal siedzi w twojej głowie. Skoro masz już narzeczonego to nie powinno tak być, były powienien być ci zupełnie obojętny. Chyba wiesz, co mam na myśli... Były to jak sama nazwa wskazuje były, nie rozumiem co cię obchodzi jego życie.

Gość gość
jesli zareczyl sie tylko na podstawie, ze Wy to zrobiliscie to jego zwiazek nie ma zadnej przyszlosci raczej, w dodatku z tak mloda osoba. Ciesz sie swoimi zareczynami, a nie mysl o tamtym

Gość gość
ex odwalił lipę bo wiedział, że zadziała. Pewnie się tak na prawdę nie zaręczył. Koleżanka widać chętnie by wróciła do ex skoro popsuł jej humor tym, że ex poprosił jakąś inną o rękę. Zazdrość nic więcej.

Gość gość
autorko - mega pustak z ciebie, wspolczuje twojemu facetow

Gość gość
Autorko skoro jesteś szczesliwa z innym to po jakiego grzyba interesujesz się ex?!macie swoje zycie to zyjcie nim:)