Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie do kobiet mieszkajacych w Londynie i UK

Polecane posty

Gość gość

Czy bedzie Was kiedys stac na to by samodzielnie wynajac jakies mieszkanie? By zyc na godnym poziomie? Utrzymac samochod, pojechac na wakacje, normalnie jesc, miec na rachunki, przyjemnosci, ubrania, wakacje? mMoze kiedys wziac kredyt hipoteczny? Same bez pomocy meza, partnera?

Gość gość
Mnie na pewno k***a z minimalnej pensji...:/ Ceny w Londynie są kosmiczne, a zarobki bardzo przeciętne. Bardzo.

Gość gość
ja mam mieszkanie 2 bed na kredyt w 5 strefie Londynu , kupione w systemie new buy z 20% nieoprocentowana pozyczka na 15 lat, (wczesniej new buy bylo na troche innych zasadach niz teraz, albo to moze zalezalo od developera, nie mam pojecia) w zeszlym roku bylam w Kenii i Meksyku;] wczesniej Kuba i Barbados ( mam prace zwiazana z turystyka i moge latac na stand byu, bilety w porownaniu do normalnej ceny kosztuja grosze , za barbados zaplacilam ciut powyzej 200 f return , z virgin atlantic w upper premium:) ) w tym roku bylam tylko na Slowacji ( u znajomej) na nartach, na poczatku mieszkalam z chlopakiem, on nie mial zadnego wkladu w mieszkanie ani depozyt, placil mi tylko polowe wynajmu, od roku mieszkam zupelnie sama, i nie dlugo zaczynam poszukiwania osoby so drugiego pokoju, bo zaczyna byc ciezko, jestem w UK 9 lat, i nie zarabiam duzo, bo na reke dostaje 1400f. na depozyt zbieralam kolo 4 lat, i mialam 20% wkladu wlasnego, miesieczna rata kredytu kosztuje mnie ciut ponad 600 f. , kredyt byl brany na 30 lat, zostalo mi jeszcze kolo 25 lat;] da sie, ale potrzeba bardzo duzo wyrzeczen , przynajmniej przez pierwszych kilka lat, no i zeby nie pomoc ze strony rzadu w postac***ozyczki , to pewnie bym nie kupila, kilku moich znajomych kupilo mieszkania w tym samym czasie, aa i jak dostalam kredyt to na reke miala 1160, 17800 f rocznie ( nie pamietam dokladnie,)

Gość gość
bede Twoim chlopakiem, nie pije ( okazjonalnie ), nie pale, nie rzucam k... zarabiam tyle samo co Ty ;-)

Gość gość
Chyba tylko ekskluzywne prostytutki

Gość gość
;) pomysle:D