Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość doradczynixxxx

sprawy łożkowe do kobiet

Polecane posty

Gość doradczynixxxx

pewna wypowiedz mnie zainspirowala -tu jestesmy anonimowe wiec pytanie do was kolezanki bo teraz to mnie to nurtuje- jak czesto lubicie , uprawiacie badz chcialy byscie uprawiac sex- dla mnie norma jest codziennie..najlepiej po 2-3 razy wiadomo w zaleznosci od mozliwosci i samopoczucia ale nawet nie wyobrazam sobie dnia przerwy polozyc sie obok i nic..? :) czekam na wasze odpowiedzi

Gość doradczynixxxx
up

Gość Betts
ja muszę dojść min. 3 razy dziennie :classic_cool:

Gość gość
2-3 razy w miesiącu - mam niskie libido głównie w okresie owulacji mi się chce i po okresie, teraz zauważyłam lekki wzrost libido na tak raz w tygodniu. A mam dopiero 23 lata...

Gość gość
jak urodzisz, to zmienisz zdanie. nie dlatego, że Ci spadnie libido, ale z braku sił.

Gość doradczynixxxx
o boze to wspolczuje ..

Gość doradczynixxxx
no to cie zaskocze mam 6 letni dziecko i antykoncepcja..i libido nie spada chyba ze jestem kosmitka

Gość gość
Nie no, jak mi się nie chce to czego współczuć - po prostu ten temat mnie nie interesuje za często nie cierpie z tego powodu .

Gość gość
chora jestes codziennie to ok, chociaz radko sie zdarza patrzac statystycznie ja mam sex prawie codziennie i czuje sie szczesciara, ale z tego co wiem 2-3 na tydzien juz jest ok a ty jesli 2-3 razy dziennie, choroba :(

Gość gość
my z mężem codziennie przez długi czas, ale odkąd mamy 2 malutkich dzieci to już rzadziej... przy 6-latkach pewnie byśmy częściej...

Gość gość
4razy w tyg :)

Gość gość
Dla mnie 2 razy w tygodniu jest idealnie, mojemu mężowi też to odpowiada :) Jak byłam nastolatką miałam większe libido, trochę się zmniejszyło z wiekiem ale mi to nie przeszkadza. Teraz na przykład jestem w 1 trymestrze ciąży i seks mógłby dla mnie nie istnieć- mąż jest niepocieszony, ale musi to przeczekać :)

Gość gość
Dodam jeszcze, że wszystko zależy od okoliczności- jak np jedziemy na urlop, mamy luz, jesteśmy wypoczęci to kochamy się przynajmniej raz dziennie :)

Gość gość
no właśnie czy 3 razy dziennie to choroba czy może 3 razy mc to choroba? Czy libido ma jakieś Nigdy się nad tym nie zastanawiałam - aczkolwiek jestem z tych któe twardo po ziemi stąpają i od zawsze wiem że dziecko nie wchodzi w rachubę i tabletki też więc sama penetracja u mnie sporadycznie reszta różnie. Podejrzewam że strach przed ciążą podświadomie pilnuje mojego libido żeby zmniejszyć ryzyko hehehe

Gość doradczynixxxx
tez mi sie tak wydaje sex to zdrowie w koncu wiec czemu sobie zalowac:)