Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość potrzebuje rady 25

do ludzi niezłośliwych i szczerych prosze o rade

Polecane posty

Gość potrzebuje rady 25

Miesiąc temu zerwał ze mna facet, historia jakich wiele, byłam jego pierwsza dziewczyną zerwał bo niby cos wygasło bylismy razem 8 miesiecy. No i jakis tydzien temu z nim rozmawialam powiedzial, ze nigdy nikogo nie kochal tylko mnie i ze za szybko to wszystko sie stało i mam pozwolic mu sie nauczyc. i teraz pytanie, znajomi mowia mi ze dobrze to rokuje bo chodzi mu o MNIE ze potrzebuje czasu itd zeby sie zakochac. Jednak ja zrozumialam to zupelnie inaczej, ze nauczycsie milosci z kim innym, co przez to rozumiecie ?

Gość gość
Nieodjrzalosc emocjonalna.

Gość gość
moze nie wie jak powinien sie zachowywac w milosci, ma mieszane uczucia.

Gość potrzebuje rady 25
tzn? Facet ma 29 lat.

Gość gość
szczerze i niezlosliwie idz dziecko odrob lekcje

Gość gość
to sporo. moze faktycznie wczesniej nikogo nie kochal i nie wie co robic. moze poprowadz go troche. badz z nim i zacznijcie zyc normalnie jako para.

Gość potrzebuje rady 25
jakie znowu dziecko, ludzie troche uprzejmośc***pytam o radę. Nie chce wyzwisk, obelg i ocen mojego wieku czy też stopnia infantylnośc***Pytanie jak inne.. Jak mam z nim być skoro On zerwał?

Gość gość
pogadaj z nim.

gdzie widzisz obelge lub wyzwisko jestes emocjonalnie jeszcze dzieckiem on jest klasycznym sciemniaczem w stylu "bardzo cie kocham ale lepiej bedzie jak sie rozstaniemy" :-)

Gość potrzebuje rady 25
wlasnie czytam topik obok jak dziewczyna opisuje podobny przypadek, ale nigdy nikogo.. by nie kochał.. ? Nie mam z nim kontaktu od tygodnia i nie widziałam go tyle samo

Gość zwolenniczka konkubinatu
porozmawiaj z nim. Bo ja nie rozumiem o jaką naukę chodzi, o co w ogóle mu chodzi. Wiec pozostaje rozmowa, ale bez znajomych, tylko wy dwoje.

Gość potrzebuje rady 25
Rozmawiałam nie chce byc juz nachalna, nie chce to ok . Ale zastanawia mnie czego sie nauczyc? kochać ? ale kogo? znajomi mowia jedno, ja tez moge rozumiec to inaczej dlatego pytam moze ktos mial podobnie, zrobil podobnie .. zawsze szczery .. piszesz furtkę - no ale mowiac takie słowa, zdaje sobie sprawe, ze moge je odebrac inaczej ?Dodam, ze nikogo nie ma, nikogo nie szuka, mam przyjaciol co spedzaja z nim prawie caly wolny czas. od kolezanki uslyszalam, ze powiedzial, ze nawetnie rozglada i nie patrzy na inne dziewczyny przez pryzmat zycia. Dodam, ze kolezanka niewiele wie o naszej historii i nie ma interesu zeby sciemniac,

Gość potrzebuje rady 25
ale napisałam - przez pryzmat związku miało byc

nie wiem jaka furtkę :) Ja, jak czegoś nie rozumiem to pytam. Według mnie to najprostsze rozwiązanie.

a przepraszam to jak rozmawiałaś jak dalej nie rozumiesz?

Gość potrzebuje rady 25
normalnie rozmawiałam i tak mi jakos powiedzial w rozmowie, nie zrozumiałam o co chodzi, nie chcialam juz naciskac gdyz wydawalo mi sie, ze będę w ten sposob nachalna, ze moze chodzilo mu zebym sie odczepiła

kobiety....:) jego nie zapytałaś, bo nie chciałaś byc nachalna, a teraz rozkminiasz, pytasz znajomych, pytasz na kafe- co on miał na myśli :) ja C***owiem szczerze- nie mam pojęcia :) Nie wiem o jaka nauke chodzi, bo nie wiem jak bylo miedzy wami, co bylo powodem rozstania, jak on sie zachowywał. Więc nie doradzę. Pozdrawiam

Gość gość
jaką furtkę? co za głupie pytanie. naprawdę jesteście tak niedomyślne? nie dziwne, że faceci robią was w balona. koleś ma cię gdzieś, ale zostawia sobie furtkę opowiadając farmazony, żeby, jak mu się zachce, móc cię dalej dymać. boshe, przecież to oczywiste.

Gość gość
nie uogolniajcie zawsze od razu furtke k***a!! bo wam sie tak trafiło,

Gość gość
myślę że oboje jesteście dzieciaki a on nie wie czego chce

Gość potrzebuje rady 25
no dlaczego dzieciaki? zawsze szczery - a ja mysle, ze chcesz byc blyskotliwy co czytam Twoje komentarze to sa zlosliwe

Gość gość
potrzebuje rady 25 normalnie rozmawiałam i tak mi jakos powiedzial w rozmowie, nie zrozumiałam o co chodzi, nie chcialam juz naciskac gdyz wydawalo mi sie, ze będę w ten sposob nachalna, xxx wystawiać tyłek to potrafisz, tylko szkoda, że rozmawiać nie potrafisz!

Gość potrzebuje rady 25
nie potrafię i nie zaprzeczam, boje sie jego reakcji,

Gość potrzebuje rady 25
nie potrafię i nie zaprzeczam, boje sie jego reakcji,