Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kobiety ZACZNIJCIE SIE MYC bo zwyczajnie od was smierdzi i mowie to jako facet

Polecane posty

Gość gość

jestem zadbanym mezczyzna. razi mnie bardzo to ,że niektore kobiety są mega zadbane i wymalowane i nosza ekstra ciuchy a zdarzalo mi sie podczas seksu oralnego ,ze smierdzialo tam rybą czy czyms takim..i mimo ,ze perfumowaly sie tam deodorantami intymnymi to nieraz zajechalo brzydko. odrzuca mnie to od was kobiety i apeluje zebyscie sie zaczely myc tam jak macie zamiar nadstawiac do lizania i mowie serio.

Gość gość
serio babki tak robią? ja codziennie sie myje na dole i facet lubi mi robić minetkę :)

Gość gość
Jestem ginekologiem.pracuje w zawodzie 6lat prawie.Powiem ci ze to nie chodzi o mycie.jeżeli od kobiety czuć "rybę" to znaczy ze zlapala jakąś infekcje grzybiczna bądź inna.także jeżeli wyczuwasz taka won radze używać prezerwatyw przy stosunku

Gość gość
ok, na szczescie nic nie czuje takiego :)

Gość gość
ja wierze autorowi sama slyszalam nieraz od moich kolegow jak opowiadali ze sliczna laska i zadbana a jak zaczeli sie kochac****otem zblizali nos do myszki to smierdzialo sledziami powaga:)

Gość gość
akurat ginekolog nie siedzialby na glupiej kafe:) pseudo ginowie sie znalezli...heheh

Gość gość
co nie zmienia faktu ze lubie śledzie

Gość gość
Jestem ginekologiem ale nie będę udowadniala:) niech autor przejdzie się do ginekologa .po prostu porozmawiać:) i zobaczy ze w 100%mam racje.a jak jest z Warszawy to może trafi akurat do mnie..;)

Gość gość
Jestem ginekologiem ale nie będę udowadniala:) niech autor przejdzie się do ginekologa .po prostu porozmawiać:) i zobaczy ze w 100%mam racje.a jak jest z Warszawy to może trafi akurat do mnie..;)

Gość gość

Gość gość

Gość gość
co nie zmienia faktu ze lubie śledzie

Gość gość
TO CZEMU GIN SIEDZI NA FORUM DLA GLUPKOW

Gość gość
bo jest jednym z nich :D

Gość gość
To forum jest dla wszystkich:) jestem kobieta i mam prawo tu przebywac.:) nie musicie mi wierzyć .możecie sprawdzic to co wam powiedzialam i tyle;) a to uwazasz ze jestem lepsza od was wszystkich bo jestem ginekologiem?i same tepaki tu siedza?śmieszne:)

Gość gość
nie takie one głupie te ludzie tutaj :)

Gość gość
LEKARZ NIE POWINIEN TU SIEDZIEC BO ZLY WPLYW MAJA TE MATOLY TUTAJ NA WYKSZTALCONYCH

Gość gość
Znam wiele wyksztalconych debili:) autorze sprawdź to co ci napisalam i uważaj.jak poczujesz taki zapach to przy stosunku uważają po prostu..denerwuje mnie to ze mlode dziewczyny przychodzą do mnie i gdy daje im leki na np.grzybka to nie chcą ode mnie również dla swojego partnera..bo się wstydza.a partner musi również się leczyć..dlatego wiem ze wiele dziewczyn ignoruje to i uprawia seks bez zabezpieczenia mimo choroby..a mężczyźni nie SA tego swiadomi

Gość gość
Znam wiele wyksztalconych debili:) autorze sprawdź to co ci napisalam i uważaj.jak poczujesz taki zapach to przy stosunku uważają po prostu..denerwuje mnie to ze mlode dziewczyny przychodzą do mnie i gdy daje im leki na np.grzybka to nie chcą ode mnie również dla swojego partnera..bo się wstydza.a partner musi również się leczyć..dlatego wiem ze wiele dziewczyn ignoruje to i uprawia seks bez zabezpieczenia mimo choroby..a mężczyźni nie SA tego swiadomi