Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

fenomen długich nóg

Polecane posty

Gość gość

wytłumaczcie mi coś, jak to jest że laska 170cm to ma długie nogi, a ta co ma 160cm ma niby mieć krótkie. przecież to jest dosłownie 5cm różnicy...więc czym nogi 80cm mają się różnić od nóg 85cm?

Gość gość
długość nóg nie zależy głównie od wzrostu. ja mam 175 i mam 5 cm krótsze nogi od koleżanki co ma 167. Ona ma krótszy tułów, proste

Gość To jakas bzdura ktora jak sadz
e powtarzaja niektore wysokie laski aby sie dowartosciowac. Dlugie nogi to nogi proporcjonalnie dlugie do wzrostu, a nie ze - przesadzajac laska ktora ma 160 i nogi 90cm to ma krotkie nogi, a laska, ktora ma 190 i nogi 95 to ma dluuugie nogi :)

Gość gość
opierałam się na teorii że przeciętnie długość naszych nóg odpowiada ok 48-50% wzrostu. bo dla mnie zależy od proporcji, i kobieta co ma 150 może mieć długie nogi ten temat mnie zainspirował bo już ileś razy takjie coś widziałam http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5811875 to mnie zainspirowało

Gość To jakas bzdura ktora jak sadz
Juz nie mowie o tych, co to ma 160 i 90cm nogi - ze ma miec krotkie nogi i takiej, co ma 190 i 70cm nogi - ze niby wyzsza to ma dluzsze, he he he :) Jakos moj facet jest 5cm wyzszy i nie ma krotkich nog, a ja mam 5cm dluzsze niz on... :P

Gość gość
ja mam 175 i nogi normalne, tułów też, nigdy przenigdy nie miałam problemu z długością np spodni czy rękawa. wszystko idealne lub nawet za długie. Czasami się zastanawiam dlaczego tyle mierzę skoro nic nie mam nadzwyczajnie dłuższego niż inni;p

Gość gość
wysokie dziewczyny z dlugimi nogami zawsze beda wygladaly ladniej, bardziej proporcjonalnie i estetycznie od tych ktore maja 160 cm; no bo jak o niskiej dziewczynie mozna powiedziec ze ma dlugie nogi? a z tymi nogami to tez tak nie do konca jest różowo, bo ja np. mam 175 cm i bardzo dlugie nogi i zgrabne (zbieram mnostwo komplementow) ale za to na gorze jestem nabita, co jest przyczyną moich kompleksow, swoja figure moglabym porownac do lizaka na patyku i sprawia mi ogromne trudnosci ubranie sie tak zeby moja sylwetka wygladala harmonijnie

Gość gość
ludzie.. ja mam 168 i mam krótsze nogi niz kol która ma 163. Ona naprawdę ma je długie jak na ten wzrost. A ja jak kaczka.

Gość gość
no ale właśnie pytam, jaka jest różnica w tych 5cm? bo czesto to są tego rzędu różnice a Ty od razu długość nóg ujednoznaczniasz z długością całego ciała.

Gość gość
No ona ma talię króciutką. A ja mam dłuższą. Budowa kości ogólnie na to wpływa... I pewnie też smukłość, smuklejsze wydają się dluższe

Gość gość
"no ale właśnie pytam, jaka jest różnica w tych 5cm? bo czesto to są tego rzędu różnice a Ty od razu długość nóg ujednoznaczniasz z długością całego ciała." to moje pytanie było skierowane do Pani z 17:31 jak ktoś ma nogi 90cm to przy 180 są przeciętne, a dla 165 będą już mega długie. i z tych dwóch to ta druga ma długie nogi a pierwsza przeciętne

Gość gość
Mam koleżankę - jesteśmy bardzo do siebie podobne, mamy taki sam wzrost. Ale gdy siedzimy - ona jest wyższa. Czyli - ja mam dłuższe nogi, a ona ma dłuższy tułów.