Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kolczyk w pępku a ciąży

Polecane posty

Gość gość

Witam czy noszenie kolczyka w pępku w trakcie ciąży czymś grozi?Kolczyk zrobiłam sobie 9 lat temu teraz jestem w 7 miesiącu ciąży.Pępek zrobił się prawie równy z brzuchem,a kolczyk zaczął odstawać od brzucha .Najgorzej nie wygląda ale czy przez takie noszenie kolczyka morze mi się coś stać?Czy lepiej wyciągnać kolczyk?

Gość gość
ja wyciągnęłam na czas ciąży a potem wsadziłam z powrotem. Po jaką ch-olere Ci kolczyk w ciąży?

Gość gość
Ja na twoim miejscu bym wyciągnęła weim co mówię...ja kolczyk w pępku wyjęłam dopiero jak pępek wyszedł na wierzch.Po ciąży wsadziłam go spowrotem ale to nie to samo.Pępek zrobił się szeroki ,a na brzuchu zwisała mi luźna skóra.

Gość gość
Ja nosiłam do konica na czas porodu wyciągnęłam.Pępek całą ciąże miałam wklęsły tylko troche mało miejsca w nim się zrobiło,każdy kolczyk zasłanial cały pepek.Po ciąży wyjęłam nie nosze go pół roku ale dziurka jeszcze nie zarosła.

Gość zanka1993mhm
Ja nosilam do 3miesiaca potem spoko wlozysz kolczyka bo niezarosnie Ci

Gość zanka1993mhm
Mysle ze nie jest grozne ale tak do konca napewno niejest wiem ze jak niewyciagniesz to skura bardzo sie rozciagnie

Gość gość
Mój kolczyk wyjęłam na początku ciąży jestem 7 miesięcy po porodzie,wruciłam do smukłej,chudej sylwetki ale pępek z dziurką wygląda okropnie.Ale pomału zaczęła zarastać i gdy chciałam wsadzić kolczyk nie mogłam go wcisnąć.Nie stety teraz mam pępek z dziurką.

Gość Zenon katolik
Boże, po jaki ch*j stworzyłeś takie tępe istoty jak kobiety? PO CH*J? :O