Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Masakra kolezanka powiedziala mi ze w ogole nie sypia juz z mezem a maja 30 lat

Polecane posty

Gość gość

jakos jej sie nie chce a on w pracy ciagle tez czy to mozliwe ze sa takie pary ktore nie kochaja sie minimum raz na tydzien??

Gość gość
raz na tydzien to bardzo czesto- w sredniowieczu bylo tyle zakazow z e malzonkom wolno bylo uprawiac seks tylko przez okolo 40 dni w roku i nakazywano im zeby po splodzeniu dzieic zyli w dozywotnim celibacie

Gość gość
seks musi sluzyc tylko prokreacji

Gość gość
Kiedyś mnie tez to dziwiło,nawet kiedyś kolega mi opowiadl ze z zona w odzielnych pokojach spia a sex raz na rok.Wtedy mu nie wierzyłam a teraz sama tak mam a mamy ja 29 on 33

Gość lala32
i ty sie kochasz codziennie z mężem

Gość gość
tak kaza tzw autorytety -seks to nie moze byc dla przyjemnosci

Gość gość
Miałem sporo młodszą dziewczynę (23lata). Wydawało mi się, że powinna mieć ochotę na sex. Niestety, wystarczało jej raz na dwa tygodnie. To dziwne, bo nic mi nie brakuje i inne dziewczyny spotykały się ze mną nawet tylko na sex. Ta jedna jakaś dziwna była, mimo, że mówiła, że tak bardzo mnie kocha. Wszystko przez to się psuło. Żeby się do niej dobrać, to też trzeba było mieć instrukcje obsługi, a to tak, potem tak, nie teraz, później, najpierw to...jakbym Nysę na korbę odpalał. W końcu się rozstaliśmy. Nie wyobrażam sobie być z dziewczyną, z którą jest mi kiepsko w łóżku. Oczywiście se nie był jedynym powodem rozstania, ale był to gwóźdź do trumny, bo nie potrafię zrozumieć, jak można kogoś kochać, jak ktoś może się komuś podobać i nie chcieć z nim uprawiać sexu...tragedia...

Gość spineczka86
dokładnie tragedia istna mam męża i również jak mnie zdenerwuje to zadko idziemy do łóżka ale ja moge 3 razy dziennie conajmniej osiągać orgazm bzykała bym sie wszędzie ale mój mąż nie ma takiego libido jemu wystarczy raz na 2 -3 dni chciałabym częście inicjuje takie sytuacje ze w ciągu dnia z 3 razy dopadam męża mówi że jestem mega zboczona

Gość gość
a ja stwierdzilam dzisiaj, ze z moim mezem juz nie bede uprawiala seksu... mam juz dosc tego brudasa... ilez mozna mowic, zeby sie myl. Jak bym mu nie zwracala uwagi na to, to pewnie I caly tydzien prysznica by nie wzial... A on sie myje co 2-3 dzien, awanturowalam sie o to, ale juz jestem tym zmeczona, zrozumialam, ze przez jego brak higieny ciagle mialam infekcje pochwy (nawet jak wyleczylam znowu wracala, bo jego nie da sie namowic na prysznic 2 razy dziennie i uzycie systematycznie kremu na penisa, zeby sie wyleczyl i wciaz od nowa mnie zarazal), zeby mi sie psuly na potege, mimo, ze dbalam o nie i chodzilam do dentysty, ale z powodu jego lenistwa w ich myciu i zaniedbaniach w leczeniu zebow, ja mialam ciagle prochnice... Nie wiem czy kiedys taki byl, bo bylam zakochana, na wiele rzeczy nei zwracalam uwagi, albo bylam zajeta zajmowaniem sie naszym synkiem, a maz duzo pracowal, bylismy tez biedni, to zawsze mial wymowke, zeby np nie chodzic do dentysty. Ale teraz dobrze nam sie powodzi, syn dorosly, mamy wiecej czasu dla siebie, chcialabym, zeby zaczal dbac o siebie, ale jak go sie nie wywali z krzykiem to nawet w majtach zauwazylam potrafi chodzic 2-3 dni... Odraza mnie to, bo czuje sie jak jego matka a nie partnerka, myslalam, ze o takich rzeczach nie trzeba mowic doroslemu facetowi, a z uplywem lat jest coraz gorzej...Mam juz dosc... Nie mam ochoty celowac ze swoja ochota na seks w dni kiedy on sie zechce umyc... Wiele tez razy jak zauwzylam uprawialismy seks, kiedy on byl nie umyty i sie tym nei przejmowal tylko wykorzystywal to, ze zwyczajnie mam ochote na seks. Przez to czuje do niego i siebie odraze...

Gość gość
Ja mam 28 mąż 31 i seks mamy cudowny! Sa i szybkie numerki i długi ponad 2 godzinny dziki seks. Ja ubieram gorsety, szpilki, pończochy do łóżka bo chce mu się podobać a razem jestesmy 12 lat nieco ponad 3 po slubie do tego 1,5 roczne dziecko i nadal wielka ochota na siebie. Kocham go bardzo i nie wyobrażam sobie nie uprawiać z nim seksu.

Gość gość
moj maz tez mial problemy z kapiela, wiadomo jak wygladaja potem narzady, ale ze ja jestem furiatka to pewnego dnia taka mu zrobilam awanture ze wszyscy sasiedzi slyszeli, ja niecierpie brudasow, i teraz sie kapie codziennie, nie ma opcji ze jest zmeczony, chyba to mial po swoim ojcu ktory nie umial sie porzadnie kapsac, bo jego nogi capily nawet jak sie siedzialo pare metrow dalej, teraz moj maz jak sie nie wykapie to ma zakaz sie do mnie przytulac , o seksie nie wspominam juz:)

Gość gość
ja ze swoim bylym mezem 17 lat malzenstwa sex codziennie jak mialam okres to dopieszczalam go w inny sposob,wiadomo facet ma potrzeby :) nie wiem moze mial za dobrze bo mnie zostawil,nastepny facet sex tylko raz na kilka miesiecy,nie wiem wstydzil sie chyba proponowac a ja z tych co nie odmowie ale pierwsza nie zaczne,zostawilam bo nie jestem sexoholikiem ale bez przesady,obecny.....hmmm bajka,nie dosc ze bierze co jego to jeszcze wie co ze swoim sprzetem robic,....nie wyobrazam sobie jak ktos wyzej napisal ,kochac kogos i nie czuc pozadania

Gość gość
a ja lat 37 maz 43 mamy ochote na seks nawet dosc czesto ale co z tego jak padamy w ciagu tygodnia na pysk i tylko weekendy zostaja , ale nie jest zle :)