Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taki jeden facet już tu był

Kobiety nie akcpeptują takich facetów

Polecane posty

Gość gość
ale o czym wiedzialy? ja tylko sprobowac chcialem a ta z ktora pierwszy raz byl wiedziala,ze zaczynam dopiero

Gość gość
Looser ale czemu wstydzisz sie,blokujesz? Moze na sile chcesz wymyslic temat do rozmowy i nie wychodzi?

To pewnie po prostu stres. Tak samo jak przed wystąpieniem publicznym. Jak Cię stres dopada to nie jesteś na luzie, nie wymyślisz nic śmiesznego, czy zaczepnego. W głowie pustka.

Gość gość
no moze ale publiczne wystapienie to jednak cos innego niz zwykla laska. Traktuj dziewczyne jak zwykla kolezanke, nie wierze,ze przy kumpelkach tez sie spinasz?

Gość gość
"niektórzy chcieli by założyć rodzinę lub mieć dzieci i co wtedy?" x Nic. Skoroś frajer to teraz cierp.

Gość gość
Masz try opcje: samotne matki, desperatki z portali randkowych albo dorób się i wtedy się kijem nie opędzisz od kobiet.

Ja koleżanek nie mam raczej. Może nauczycielka francuskiego, do której chodzę na lekcje. I tam rzeczywiście nieźle mi idzie. Ale generalnie stres jest wtedy kiedy myślę, że z tą dziewczyną mogłoby coś być.

Gość gość
A po jaką cholerę ci koleżanki? O kosmetykach chcesz z nimi rozmawiać? A może wysłuchiwać historii o ich byłych? Ogarnij się.

Już się zrobiło zbiegowisko marud :classic_cool:

Gość gość
Pisze to gość co ma niemal 30 lat i sobie d**y nie mógł znaleźć

Gość gość
Koleżanki są fajne. Zawsze można takiej torebkę potrzymać w knajpie albo jechać po nią w środku nocy bo na taksówkę nie ma a autobusem się boi :D

Albo trzeba ją pocieszyć i odwieźć do domu jak jąr***** z z samochodu wykopał. :D

Gość gość
no jak to nie masz kolezanek co ty pier/dolisz?:-D a wsrod znajomych, no nie wiem taka banda,stala paczka od lat z czasow podstawowki,liceum czy studiow?na bank masz kolezanki sciemniasz koles:-D:-D:-D i po co myslisz,ze cos mogloby byc? najpierw z nia w ogole pogadaj tak po prostu, jak leci o filmach imprezach, nie wiem muzyce o p*****lach po prostu

Gość gość
jak po jaka cholere kolezanki? to cos jak koledzy tylko z innej strony patrza:-D dobrze jest przebywac wsrod obu plci,baby musza byc chocby po to zeby byly:-D

No tak myślę o każdej dziewczynie właściwie. A koleżanek nie mam serio. W szkołach też się z nimi nie kolegowałem.

Gość gość
no mi nie powiesz,ze twoje towarzystwo sklada sie tylko z facetow? nie uwierze! a nawet jak to oni maja laski a te laski kolezanki a te kolezanki ...itd. Jak sa jakies spotkania,domowki imprezy to chyba ze znajomymi nie?

Gość gość
i chyba mieszane towarzystwo, jak tak wsrod samych typow?:-D klamiesz i sie nabijasz Tyy:-D:-D:-D

Gość gość
ja jestem kobieta i nie akceptuje facetow, ktorzy nie maja uczuc i zaliczaja laski na ilosc. facet lepiej jak nie mial za duzo dziewczyn w lozku, grunt by byl otwarty na znajomosc.

Dziwna sprawa, właśnie zdałem sobie sprawę że nie mam praktycznie koleżanek :D

Gość gość
"ja jestem kobieta i nie akceptuje facetow, ktorzy nie maja uczuc i zaliczaja laski na ilosc." x Twoja akceptacja potrzebna nam jak o***t na łokciu. x "no mi nie powiesz,ze twoje towarzystwo sklada sie tylko z facetow? nie uwierze!" x Uwierz. Ja tak mam. A i tu sobie dokładnie dobieram bo większość facetów to jak baby z charakteru.

Gość gość
"Dziwna sprawa, właśnie zdałem sobie sprawę że nie mam praktycznie koleżanek" x To całe koleżeństwo to jest patykiem po wodzie pisane. Kumpli szukaj wśród mężczyzn bo baba to tylko liczy ile z ciebie wyssie.

Gość gość
jakie wy macie teorie? baba wyssie to co ty za dziewczyny znasz? wez, wsrod moich znajomych jest rowno facetow i kobiet tak mniej wiecej, wszyscy od lat sie przyjaznia i kazdy jest normalny.

Gość gość
Pies jest więcej wart niż przyjaźń z kobietą. Zmądrzejesz to zrozumiesz bo teraz jesteś doskonałym materiałem na kukiełkę a dziewczyna będzie pociągać za sznurki. Nie ma przyjaźni z kobietami. Spróbuj wystartować z romantyczną ofertą do przyjaciółki i ... już masz o jedną mniej :D

Nie, najwyżej idę na piwo z jakimś kolegą i tyle. Żadnych większych domówek itp.

"facet lepiej jak nie mial za duzo dziewczyn w lozku, grunt by byl otwarty na znajomosc." Facet-prawik nie jest "otwarty na znajomośc", czyli nie podrywa Cię jak *****cze.

Gość gość
przykro mi wy jestescie chorzy:-( wspolczuje wam naprawde mi przykro:-(

Gość gość
bedziecie prawikami nie dlatego ze kobieta was wysmieje, ale dlatego ze uwazacie z gory ze kobieta cche was wydymac, sa tkaie kobiety nie zaprzeczam, ale sa tez kobiety ktore zasluguja na szacunek, pisze to jako facet bo denerwuje mnie juz pisanie o prawiczkach i dziewicach, xxxxxxxxx sam jestem prawiczkiem jeszcze, tak mi sie ulozyło w zyciu, to ja uciekałem od kobiet, nie one ode mnie, glowny powod ze pochodze z biednej rodziny, dorabialem sie przez te lata, mam swoj maly biznes, czemu unikałem kontaktów? bo mam silne poczucie ze musze byc kims zanim zaczne cokolwiek dzialac w tym kierunku, xxxxxxx teraz bede pracował dalej nad soba zeby sobie znalezc madra partnerke zyciowa, nie twierdze ze mi sie uda ale bede probował

Gość gość
kobiety oczekują, że facet miał przed nimi wiele kobiet a faceci oczekują, że kobieta nie miała wielu facetów przed nimi

Gość gość
nie dlatego beda prawikami tylko dlatego,ze sa chorzy zobacz te opinie, przeciez oni maja znieksztalcony umysl, tak jak oni sadza tak nie jest, mozliwe,ze to patologiczne rodziny bicie i picie. Koles ktory nie umie rozmawiac jest niedorozwiniety i nie ma zmiluj. Taki nie moze i nie bedzie mial kobiety. Moze zli rodzice pokazali mu blednie swiat i nie wpoili wartosci ale taki stary gosc powinien sam myslec i sie ksztaltowac,jednak gdy jest chory nie ma swiadomosci swoich wad. Nie smiejcie sie z nich to przykre a oni i tak latwego zycia nie maja:-(