Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pomylka na usg

Polecane posty

Gość gość

czy myslicie ze w 32 tc moze byc pomylka na usg?ja dopiero dzis dowiedzialam sie ze bede miala coreczke,ale naczytalam sie i nasluchalam o roznych pomylkach na usg...myslicie ze w tym poznym tyg.ciazy juz jest "pewniak" czy raczej lekarz mogl sie pomylic?:)

Gość gość
nikt sie nie wypowie?

Gość mama Ewuni
ja kazałam ginowi zrobić zdjecie piski jako dowód że będzie dziewczynka i była :-) też do późnej ciąży nie wiedzieliśmy co będzie

Gość gość
na usg połowkowym było tak doskonale widać że nie było opcji że pomyłka. Jak dziecko się "pokaże" to juz tak zostanie:D

Gość gość
Mi w obu przypadkach powiedzieli w 20tyg i sie sprawdziło.

Gość dari2014
Ja też jestem w 32 tyg i wczoraj miałam robione usg. Na 100% dziewczynka. Na monitorze było widać tak dobrze, że nawet ja nie miałam wątpliwości, nie mówiąc już o lekarzu :-D

moja znajoma tez nosila dziewczynke w brzuchu, cala wyprawaka rozowa, wszystko przygotowane po plec zenska. ojj jakie bylo jej zdziwienie kiedy urodzila syna :D

Gość gość
mi lekarka w 21 tyg powiedziała, że chyba dziewczynka., w 23 tyg byłam na usg 4d i inny lekarz też powiedział, że dziewczynka, miala ściśnięte nóżki ale dało się podpatrzeć co nieco. Mam nadzieję, że to nie żadna pomyłka :D

Gość gość
Mi dr powiedział tak: będzie dziewczynka ale jakby urodzil się chłopak to będzie chłopak. Urodziłam dziewczynke już przed 20tyg widoczny był obraz typowy c**eczki "jak ziarno kawy" i się ssprawdziło. Pozdrawiam

Gość gość
u mnie w 14tc było widać siusiaka - nie dało się nie zauważyć co to

Gość gość
Pomyłka? Możliwa ;) Szwagierka całą ciąże chodziła z przeświadczeniem, że będzie dziewczynka, każde usg "potwierdzało" dziewczynkę, miała mieć cc, ostatnie usg przed operacją, chyba 40 tc i co? chłopczyk, i ma synka :]

Gość gość
to rzeczywiscie czasami pomylki sie zdarzaja,zalozylam ten temat bo dowczoraj myslalam ze bedzie chlopczyk---wszyscy mi to sugerowali a ja juz jakos tak przyzwyczailam sie ze bedzie ON,a wczoraj na usg lekarz pkazal mi zdjecie c**eczki i powiedzial ze bedzie dziewczynka,wiec sama nie wiem bo nasluchalam sie ostatnio o pomylkach--kolega z pracy mojego meza opowiadal ze jego zonie cala ciaze lekazr mowil ze ma miec dziewczynke--byla pare razy na usg ,a urodzila synka,wiec roznie bywa:)

Gość gość
sama jestem ciekawa czy w dzisiejszych czasach w 32 tc mozna o pomylke????

Gość gość
różnie to bywa, ja znam dziewczynę co na początku powiedzieli jej że syn, w polsce poszła do lekarza i powiedział że córa i ma córę. inna koleżanka całą ciąże miała mówione że syn, tydzień przed porodem okazało się że córa, ja tez myślałam że będzie syn i wiele osób mi mówiło że będzie syn bo bardzo dobrze wyglądam a na usg 3 razy potwierdzono że córa :) wydaje mi się że może z synka zrobić się dziewczynka bo zawsze pępowina może ustawić się jako siusiak ale jak już na usg widać że dziewczynka to raczej chłopak się nie urodzi :)

Gość gość
ja tez slyszalam ze raczej z dziewczynki chlopaka nie bedzie bo siusiak nie urosnie:)

Gość gość
moja szwagierka miala te sytuacje, ze z dziewczynki wyszedl chlopczyk ;)

Gość gość
kurde a ja nadal mam ? chociaż 2 razy nadzieja na córkę się pojawiła pierwsza w 13tc bo moja gin kąt mierzyła a potem na połówkowym na dosłownie sekunde zobaczyła krocze i wyglądało na dziewczynkę,ale jakoś w głowie mam sprzeczne myśli,czuję że będzie córa ale kurde nie widziałam dokładnie to wątpie trochę hehe u syna jajka widziałam na własne oczy a teraz mi się maluch kryje i był tak ułożony że ciężko było podglądnąć,ale za 1,5 tygodnia mam kolejne usg więc w ponad 28tc już będzie bardzo dobrze widać no i dziecko jest dobrze ułożone bo dupką do góry :D

Gość gość
tyle sie slyszy ostatnio o pomylkach ze wole byc przygotowana na wszystko:) chociaz jak pytalam lekarza to mowil ze w 32 tc trudno jest juz o pomylke i ze jak on nie bylby pewny to by nic nie mowil...sama nie wiem..

Gość gość
podnosze

Gość gość
mozna w 32 tyg ciazy zle okreslic plec?

Znajoma myślała że nosi pod sercem chłopca, około 30 t. C. dowiedziała się że to dziewczynka. Druga znajoma myślała że nosi pod sercem dziewczynkę a urodziła chłopca.

Mi też mówili że będę miała chłopca:) 3 lekarzy:D a w 36 tygodniu zonk, dziewczynka! Aż lekarz się zdziwił :) no i mam córkę:)

Gość gość
to jacys zupelnie niefachowi lekarze:O jak lekarz nie jest pewny to powinien nie mowic ze na 100 procent bedzie np.chlopiec,jak ma pewnosc to dopiero powinien mowic,jesli jakis lekarz ciagle sie myli to tez swiadczy o nim i jego "umiejetnosciach":O

Gość gość
podnosze

Gość gość
ponoc z dziewczynki chlopca juz nie bedzie,ale jak siusiak sie podwinie to co?:D

Gość gość
jesli lekarz popelnia taki blad to lepiej zmienic lekarza. Ja zaczelam robic usg w http://www.omnimed.com.pl bo trafilam na strasznie niekompetentnego lekarza;/

Gość Led Zep
odwrotnie, z chlopca dziewczynki nie bedzie, bo jak siusiak raz byl to na pewno jest!