Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet 34

Gdzie szukac w Londynie inteligentna i spokojna dziewczyne

Polecane posty

Gość gość
Facet, a kim jesteś z wykształcenia i jak długo mieszkasz w Londynie? Do tej szczupłej, ładnej i z perspektywami - taka jesteś wspaniała i jedziesz na Polaków, ale pisać Cię po polsku nie nauczyli, a do tego wydajesz się być pusta jak bęben maszyny losującej przed zwolnieniem blokady :P

Gość facet 34
Skonczylem pewien slabszy kierunek na prestizowej polskiej uczelni ;-) Juz dobrych kilka lat tu siedze i powinienm miec lepsza, a raczej inna prace. To jest kwestia planowania, pracy i kilku innych elemntow. Zreszta nie tylko ja mam taki problem. Wazne jest takze aby w zyciu nie spotykac takich osob jak dziewczyna z 21:00:43

Gość gość
A to dlaczego? Bo prawde napisala? Na co kobiecie z porzadna praca I perspektywami golod***ec bez ambicji?

Gość Ona10000000000
Taki jestes wymagajacy I takie masz inteligentnej zainteresowania, ale nie wiesz jak sie poprawnie po polsku pisze? Tytul twojego postu powinien chyba brzmiec: GDZIE SZUKAC W LONDYNIE INTELIGENTNEJ I SPOKOJNEJ DZIEWCZYNY...... Taki madry a taki tepy

Gość gość
O jak sie gawiedz oburzyla, ze facet napisal "dziewczyne" zamiast "dziewczyny"! Jeszcze noga tupnijcie i piescia w stol przyjebcie coby efekt byl lepszy! A do autora: nie szukaj, sama sie znajdzie w odpowiednim czasie. Od szukania tylko narasta frustracja i rozczarowania. Nie ma uniwersalnej recepty ni wskazowek na to jak znalezc / poznac wartosciowa osobe. Po prostu niekiedy zycie samo nas zaskakuje ot tak..

Gość gość
ja prdl.. niektore dziewuchy to glupsze od buta no!

Gość gość
Materialne podejscie kobiet I seksistowskie facetow. Bez zmian!

Gość gość
ten tekst "polaki to muslimy europy" jest autorstwa chorej psychicznie aka Terenia

Gość Martynaxxx
a gdzie szukac w Londynie inteligentnego I spokojnego chlopaka?

Gość gość
Martynaxx - hmm, nigdy nie wiesz gdzie takie mozna spotkac. Chodzisz na silownie? masz wiecje niz 160 cm wzrostu i wiesz co to dobry humor? daj jakis kontkat.;)

Gość gość
jestem b. spokojny ;-)

Gość Fantazyjna wróblica
Ale taka prawda...nie wiem czemu się oburzacie. Ladna/przeciętna, szczupła zadbana kobieta z dobrą pracą nie będzie raczej chciała kelnera na partnera(rym niezamierzony;P). Biedny facet dla kobiety jest tym czym gruba laska dla faceta, po prostu mało atrakcyjnym partnerem... Pewnie dla grubej laski znajdzie się jakiś amator (tak jak i dla kelnera amatorka) ale mają zawężone pole do popisu (statystycznie)

Gość gość
@Fantazyjna wróblica - niezgadzam sie. NIe kazdy moje droga jest materialista. Oceniasz ludzi przez monochrmatyczne szkielko. Zadbany, atrkacyjny fizycznie facet z ambicjami szuka zabadanej atrakycjnej fizycznie kobiety. Kwestie finansowe to rola drugo planowa. Jestem za rowno-uprawnieniem, i dla mnie ambicje i potencjal i zaradnosc kobiety w zyciu jest rownie wazne. Jesli bylbym starym grubmy oblesnym bogatym milionerem bralbym sobie tylko 20letnie fitness modelki. Ale to juz jest patologie ktora sie kierujesz w zyciu. Wnioskuje, ze pochodzisz z wybrakowanej rodziny (nie obrazajac nikogo.)

Gość Urszulka z kotem
@gość Kwestie finansowe to rola drugoplanowa->tak samo można powiedzieć że wygląd i zadbanie to rola drugoplanowa, każdy ma ine priorytety. Równouprawnienia nie było, nie ma , i nie będzie...no dobra, może będzie jak mężczyźni zaczną rodzić dzieci ale nie wcześniej. Kobiety zawsze są pierwsze do zwolnienia i ostatnie do zatrudnienia i biologicznie mają wpisane w naturę opiekę nad dziećmi a nie zaradność. Możesz tupać nóżkami ile chcesz ale i tak tego nie zmienisz. A z reszta, ja ci nie zabraniam znaleźć takiej babki idź i znajdz, nawet dobrze by było gdybyś znalazł, życzę ludziom dobrze. Jak ty coś sobą reprezentujesz to na pewno znajdziesz fajną babkę.

Gość gość
@Urszulka z kotem - z teog wynika ze z takim myslneiem jest was wiecej. wiec moze na pierwszej randce powinnyscie sie pytac o wykaz majtku takiego facet i nie wybrzydzac z kim na nia idziecie, skoro tylko i wylacznie pieniadze sa prirytetem. ekhh.. zapominalem , ze dla mlodych kobiet w 21 wieku rodzenie dzieci to nieuleczalna choroba. :/

Gość gość
Facet ma wymagania a nie zna gramatyki: Powinno byc: Gdzie szukac w Londynie inteligentNEJ i spokojNEJ dziewczynY

Gość gość
po co popr\wiasz autora jak i tak dla kobiet liczy sie tylko i wylacznie kasa. Nie mam do was w ogole szacunku. nie dosc ze wygladacie jak stado kaszalotow na wygnaniu to jeszcze nie potraficie nic nie znaczynie nic, nie posiadacie nic, i waszym jedym marzneim jest zajsc w ciaze-T RA GE DIA. btw nie jest autorem watku. Polki mnie kur... obrzydzaja do reszty.

Gość dziewczyna z lasica cp
Hej, rozumiem ze dla wielu liczy sie kasa i dlatego zostales tutaj wysmiany. Ja swojego bylego chlopaka poznalam gdy byl "na zakrecie". Zabawny, inteligentny, przystojny... Tylko mial 32 lata i byl kelnerem. Pokochalam i bylismy razem dlugo. Teraz jest szefem kuchni w dobrej restauracji. Nie jestesmy razem ale powiedzial mi ostatnio ze dziekuje mi ze go nie skreslilam tylko zmotywowalam do pracy, wspieralam., ze wiele mi zawdziecza. To, ze jestes kelnerem nie znaczy ze jestes nikim. Masz uczucia, zainteresowania i masz jeszcze czas zeby sie rozwinac. A dziewczyna znajdzie sie sama, nie szukaj na sile. Pozdrawiam :)

Gość gość
Ja mojego bylego chlopaka poznalam w fabryce na tasmie. Dzisiaj ja pracuje dla duzej korporacji jako analityk, a on jest inzynierem dla firmy kolejowej. Swoja prace magisterska zadedykowal swojej mamie i mnie, choc juz nie bylismy razem, bo zawsze staralam sie go motywowac.

Gość gość
dziewczyny wstepujcie do caritas :) i nie besztaj tytulu inzyniera. bo inzynier polski to nie to samo co angielkis engineer.

Gość gość
Jak faceci macie takie wymaganie, ze chcecie przepieknych i zgrabnych i inteligentnych kobiet w stylu modelek to placcice za to. Po co takim dziewczynom polaczyna bez kasy pracujacy w magazynie lub restauracji? wiekszosc z was wyglada jak po zderzeniu z betoniarom to chociaz te piekne kobiety wasz brak urody wynagrodza sobie waszym grubym portfelem buhahhaha

Gość gość
ostatni post - porazka, czasmi to mi glupio z etakie osoby sa Polakami wyzywanie innych - wstyd

Gość adiella
Alez to sama prawda. Polscy mezczyzni maja kosmiczne wymagania i g...do zaoferowania. Sami uroda nie grzesza, ale na partnerki chca wrecz miss swiata. A co do materializmu kobiet to Polscy faceci maja na serio weza w kieszeni! Nieraz sie zdaza, ze na pierwszej randce odrazu dziela pol na pol. Wogole nie maja gestu.

Gość dziewczyna z lasica cp
Caritas? Ciekawe gdzie napisalysmy ze w ogole jestesmy katoliczkami. Oj przepraszam to jest kafe, tutaj z gory zaklada sie ze kazdy to katolik. Ja akurat jestem wolontariuszka i tego sie nie wstydze. A to, ze daje sie komus szanse bo nie jest sie materialistka to jest akurat normalne ludzkie zachowanie. Niestety duzo Polakow ktorych znam nastawionych jest na kase ktora musza zarabiac zaraz po skonczeniu kolejnych niepotrzebnych kierunkow. Zawisc, zadrosc, a za kilka funtow oczy by jedna z druga wydrapala. Z reszta to wszystko maja nasi rodacy wypisane na twarzach. Ponure i wiecznie niezadowolone. Ja nie skreslam zadnego czlowieka, no chyba ze jest takim walnietym prostakiem. To na szczescie od razu idzie wyczuc.

Gość gość
Jak faceci macie takie wymaganie, ze chcecie przepieknych i zgrabnych i inteligentnych kobiet w stylu modelek to placcice za to. Po co takim dziewczynom polaczyna bez kasy pracujacy w magazynie lub restauracji? wiekszosc z was wyglada jak po zderzeniu z betoniarom to chociaz te piekne kobiety wasz brak urody wynagrodza sobie waszym grubym portfelem buhahhaha - nie wiem w jakim towarzystwie sie obracasz ale wnioskuje, ze bardzo nieciekawym. Ja wypowiadam sie o ludzia klasy sredniej do ktorych Ty nigdy nie dorosniesz do piet. Masz niezwykle ograniczone myslenie. I przykro Cie czytac wiec moze ukonc szkole podstawowa, zebys wiecej nie pisala "betoniarkom".

Gość gość
Moj byly jest inzynierem po studiach, takim samym jak inzynierowie po studiach w Polsxe. Jak napisalam, robil magistra, wiec czytaj ze zrozumieniem zanim zaczniesz sie wymadrzac :p