Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

brak tchu w ciąży

Polecane posty

Gość gość

jestem w 26 tyg ciąży i mam problemy z brakiem tchu. Czy ktoras z Was tak miala w ciazy?

Gość gość
Ja tak mialam, nie moglam wogole oddychac jakby tylko klatka piersiowa przy oddechaniu do polowy mi sie podnosila;/ na szczescie przeszlo jak sie dziecko brucilo glowka w dol

Gość gość
większość tak ma :) zmniesza się pojemność oddechowa i to bardzo. do przeżycia, odrazu po porodzie mija.

Gość gość
miałyście na to jakieś sposoby? moje jest odkręcone główką do dołu i nadal mam tak

Miałam duszności od samego początku ciąży, jeszcze o niej nie wiedziałam, a nie umiałam złapać pełnego oddechu. Zaczęłam mieć poważne obawy, że coś poważnego mi dolega np. choruję na serce :D

Gość gość
Ja wiekszosc ciazy mialam okropne dusznosci, nie moglam zlapac tchu, robilo mi sie slabo...przeszlo pod koniec, kiedy nie musialam juz sie oszczedzac i mialam wiecej ruchu. Wydaje mi sie teraz, ze to z powodu niskiego cisnienia, po ciazy jak mierzylam cisnienie gdy podobnie sie czulam, to miewalam i 75/35, a w ciazy rzucilam palenie, a co za tym idzie kawe, bo po niej mialam ochote zapalic

Gość gość
dzieki za odpowiedzi