Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OnaMisia

czy to ciąża

Polecane posty

Gość OnaMisia

Juz 4 dni spóźnia mi sie okres......zawsze miałam regularnie, wyliczone co do dnia.......i strasznie bolą mnie piersi. Czy to są objawy ciąży?

Gość heloiza666
To nie ciąża, idiotki są bezpłodne.

Gość gość
test nie kosztuje majatku.

Gość OnaMisia
Wiem że test nie kosztuje majątku...ale 4 lata staramy sie z mężem o dzidzie......już tyle testów wykonałam i boje sie wykonać po raz kolejny ....że znowu wyjdzie negatywny.Takie nie miłe przeżycia. W grudniu miałam usuwanego polipa.....I po zabiegu miesiączka tez była na czas.Chciałabym żeby Nam sie w końcu udało.....Tak jak pisałam wyzej okres zawsze miałam regularnie.....dzis mija 5 dzień ....

Gość OnaMisia
Do heloiza666 Nie bądź bezczelna tak? Nie zyczę Ci żeby Ciebie spotkało cos takiego......nawet nie wiesz jak to boli jak widzisz u kogoś małe dziecko, jak słyszysz jego płacz......Tyle lat starań......zawsze na próźno......Myslisz ze było mi łatwo jak patrzyłam na test i widziałam przez tyle jedną kreseczke? Nigdy upragnionych dwóch? Takiego czegos nie życzę nawet najgorszemu wrogowi.........Po pewnym czasie juz człowiek nie radzi sobie psychicznie. Przez tyle lat chodziłam po różnych lekarzach.........nawet prywatnie.......i żadnych efektów. Na jednej wizycie stwierzao że polip jest......na drugiej że juz go nie ma. W końcu znalazłam w listopadzie u.r. niesamowitego lekarza na NFZ.......Juz na pierwszej wizycie widział że polip nadal jest (i wg poprzednich - wcześniejszych wyników USG......polip znacznie urósł).......dlatego w grudniu trafiłam do szpitala i mi go usunięto......Wiec zastanów sie dziewczyno zanim cos napiszesz......

Gość OnaMisia
gość ja tylko pytałam czy to możliwe ze to ciąża......liczyłam na normalne odpowiedzi....Ale widzę ze trafiłam na idiotów!!!!

Gość OnaMisia
weż sie lecz!!!! co za psuchole tu siedza....

Gość ONONON23
gość chyba Tobie.....pop*****lencu.....pies Cie ******* pies cie dymal, s*******n do chrztu cie trzymal :)

Gość ONONON23
raczej autorze :D ciagnij druta suko !!!!!!:D

Gość ONONON23
chcesz possac? wiem ze to lubisz..........dzfffko :D

Gość ONONON23
buahaha :D a widzialas kiedys faceta w ciazy? o dzisyyyysssssss :D hahaha nie moge :D