Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy ten pedofil i morderca oprócz darmowej psychoterapii miał kurs malowania

Polecane posty

Gość gość

czy ten kraj jest normalny? dlaczego porządni ludzie muszą płacić za psychoterapię albo rezygnować z niej, żyć w kiepskim standardzie jakości życia, problemy nierozwiązane bo nie kązdego stac 120zł za 50 minut rozmowy z terapeutą a wystarczy kogoś zg****ic i zabic by dostac to za darmo :(

Gość gość
masz rację. Tak sobie myśle, że jak keidyś zostanę bez srodkow do życia to zrobię cos nielegalnego, zamkną mnie i będę zyła jak pączek w maśle. Kryminaliści mają lepiej od bezrobotnych, bo i darmowe leczenie mają i wszystko :O

Gość gość
no własnie :O nawet darmowych dentystów mają :O a zwykły Polak musi za zęby płacić, bo na NFZ ciężko , albo zaniedbać zęby :( albo jeszcze studia mogą sobie tam robić! dla mnie to jest skandal, rozumiem,że mogą chcieć się rozwijać, ale przede wszystkim powinni pracować i płacić za swój pobyt tam, ci którym by się nie chciało pracować dostawaliby najgorsze cele, ciemne, chłodne (ilu Polaków marznie!) jakies niewygodne prycze

Gość gość
Chowajcie synów :D 🖐️

Gość gość
a co ciekawe wydaje mi się,że Kobiety mają w więzieniach gorzej niż męzczyzni, kiedys widziałam jakiś dokument w telewizji , te kobiety trafiły np. za zabicie męża, który bił je i dzieci ( szok,że w ogóle ktoś je za to skazał :O bo one powinny dostać wsparcie psychologa, sytuacja zmusiła je do zamordowania, a one nie są morderczyniami!) to one tam sprzątają w tych więzieniach, gotują, piorą... a ci najgorsi recydywisci mają chyba najlepiej, jakies luksusy, tv, sniadanko do lozka :O siłownia

Gość gość
no to jest masakra jakaś po prostu... oni nawet prostytutki mogą sobie zamawiać.

Gość gość
ale widzieliście obrazy tego pedofila? on wcześniej potrafił malować czy nauczyli go? ja kurde też chce dostać darmowy kurs malunku i psychoterapię, co mam zrobić? kogo zabić? czy w tym kraju trzeba zabijać by dostać coś za darmo? czyli idąc dalej czy to są płatni mordercy, płatni pedofile, których w zasadzie my zatrudniamy=utrzymujemy ! czy to nie jest skandal ? czy można podać polskie prawo i sądownictwo do jakiegoś trybunału?

Gość dywanem w morde
kraj normalny. politycy nie bardzo. a psychoterapia dla czlowieka ktory wiadomo ze wyjdzie z pierdla to chyba wskazana nie uważasz ?:O skoro nie bylo możliwości aby do konca pozostal w pierdlu to trzeba bylo zrobic tak żeby zminimalizować szanse na to że po wyjściu nadal będzie g****ił, mordował itd. w kraju niedemokratycznym koles ku uciesze gawiedzi bylby publicznie uśmiercony. niby fjnie ale minus takich panstw jest to ze kazdy moze byc nagle zlapanym, uznanym za morderce g****iciela i publicznie zgladzonym...bedąc totalnie niewinnym z takim samym problemem jak ow psychol boryka sie nie tylko Polska. poczytaj sobie w necie. taka norwegia majac max 21 lat to co? za 21 lat wypuscic musialaby brevika i koniec. wyszedlby w wieku takim ze bez problemu udzwignie karabin. i tez kombinacja co z takim typem robic. to nie takie proste, ta psychoterapia autorze to dla dobra spoleczenstwa, tak smao jak cala tzw resocjalizacja ma na celu ochrone obywateli, bo przestepca w koncu wychodzi z wiezienia. ten typ jakby dzis zostal skazany za takie przestepstwa to by juz nigdy nie wyszedl ale zostal skazany w poprzednim systemie i prawo nie dziala wstecz , nie mozna mu bylo ot tak nagle dodac dozywocia bo dzis za takie zbrodnie jest dozywocie itd itp.

Gość gość
nie widziałam jego obrazów, nie interesuje mnie on. Uważam, że powinni go powiesić, nie rozumiem po co trzymać takiego śmiecia... Innych morderców jakoś wieszali wtedy a temu się upiekło... szkoda.

Gość gość
w kraju niedemokratycznym koles ku uciesze gawiedzi bylby publicznie uśmiercony. niby fjnie ale minus takich panstw jest to ze kazdy moze byc nagle zlapanym, uznanym za morderce g****iciela i publicznie zgladzonym...bedąc totalnie niewinnym nie chodzi o karę śmierci kogoś z lapanki, tylko o porządny proces, 100%dowody, w tej sprawie chyba takie były, jesli jest 100% pewnosc że ktoś coś zrobił to chyba poiwnien byc zabijany a takich alimenciarzy z kolei nie powinni zamykać w wiezieniach tylko dawac jakies prace na polu i pobierać od nich 90% dochodow na rzecz ich dzieci

Gość gość
Co Ty mówisz o Breiviku? Mam nadzieję,że wyjdzie cały i zdrowy przed czasem i będzie na tyle silny by dokończyć co zaczął.

Gość gość
w arizonie jest więzienie, gdzie więźniowie chodzą w różowych koszulkach i bieliźnie, śpią w namiotach, płacą za wyżywienie, pracują na rzecz państwa i swojego utrzymania w więzieniu, a ponieważ konstytucja gwarantuje im dostęp do TV udostępniono im dwa kanały: pogodowy i Disneya :D takie więzienia powinny być!

Gość gość
zdolny facet

Gość gość
jesli to w Arizonie to prawda to jednak Amerykanie są mądrzejsi niż myślałam :) i mądrzejsi niż Polacy :) ( ci którzy zezwalają na 5 gwiazdkowe hotele dla morderców)

Gość gość
W czasach gdy ow typ byl sądzony wymiar sprawiedliwosci dzialal gorzej...chocby brak dna itd itp co ogladacie w csi

Gość gość
W USA jest różnie -niektóre stany są zidiociałe jak Holandia a niektóre trzymają bandytów krotko . W paru jest czapa ,krzesełko itp. Arizona jest fajna -jak koleś ma wizję zapieprzu przy remontach dróg przez 15 lat przy plus45 oC to może sobie coś pomyśli. I dobre w USA jest sumowanie kar -jak zarżnie 15 osób to nie 25 lat i do domciu tylko 15razy 25....