Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zawsze czuje sie jak glupio

Polecane posty

Gość gość

Zawsze.. Zawsze po jakimś kontakcie z ludzmi czuje sie jak śmieć albo cos... Jak nie mówie to czuje sie zle, no bo wychodze na idiotke która nic nie umie powiedziec. Jak coś powiem to zazwyczaj czuje sie głupio, bo akurat ktos nie zareagowal tak jak chcialam, .. bo byc moze wyszlam na idiotke. Moze to przez to, ze zazwyczaj o ile juz musze to widze sie z ludzmi starszymi od siebie a ja 18 lat.. a oni o gotowaniu czy oplatach za mieszkanie.. Czuje sie idiotką i jestem idiotka.. Kiedys mialam kolezanki,z ktorymi sie dobrze dogadywalam i rozumialam. ale kontakty sie pourywaly i w ogole.. Boje sie, ze juz nigdy nie spotkam ludzi z ktorymi bede sie dogadywac, po spotkaniu z ktorymi nie bede sie czula nic nie wartym smieciem..

Gość gość
Brokeninside to ty?

Gość gość
masz dramatycznie niskie poczucie własnej wartości i powinnaś nad nim pracować

Gość gość
Ile ważysz? Może się ośmieszyłaś?

Gość gość
tez czasami przychodza mi do glowy tematy ktore moglam poruszyc zeby zablysnac w towarzystwie, wybitnie smieszne riposty... niestety zazwyczaj PO rozmowie :D sprobuj mniej analizowac swoje kontakty z innymi ludzmi, jesli chca sie z toba spotykac znaczy ze nie maja ciebie za glupia osobe i lubia twoje towarzystwo :) pozdrawiam serdecznie

Gość gość
musisz nabrać dystansu do siebie. będzie dobrze jestes jeszcze bardzo młoda :)