Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Maksymilian Wiktor czy Hubert

Polecane posty

Gość gość

które imię podoba Wam się najbardziej ?

Gość gość
z tych to w sumie żadne mi nie podchodzi. Najbrzydsze to zdecydowanie Hubert. Jest twarde, ma brzydkie zdrobnienia (Bercik) i w ogóle wydaje mi się, że jest trochę kiczowate. Wiktor kiedyś mi się w sumie podobało, a teraz już nie. Jakoś tak kojarzy mi się z piegusem. Maksymilian jest ok, ale długie bardzo a zdrobnienie Maks kojarzy mi się z psem.

Gość gość
a mi sie podoba Wiktor. maksymilian jest ok ale nie zachwyca, a Hubert to porazka

Gość miłośniczka naleśników
Wiktor. Jeśli już...

Gość gość
znam taka rodzine maja synkow wiciucha maxa i hubcika czyli z tych zdrobnień najładniejsze max. powaga tak ich wołaja wiciuch,max,hubcik kolacja oj tzn najmłóodszy ma koło roku więc go karmią.

Gość gość
Oczywiście że Maksymilian. Sama jestem mama 5 letniego Maksa i nigdy nie pożałowałam nadania tego imienia.

Gość gość
zdecydowanie Hubert, jak slysze Wiktor to na sama myśl mi się rzygac chce, a Maksymilan mi sie kojarzy z 40 letnim prawiczkiem z całą tubka zelu na głowie.

Gość gość
kiedy rodzisz autorko?? ja w czerwcu i będę mieć Huberta piękne imię

Gość gość
a po co zdrabniać imie?? Hubert i koniec ewentualnie Hubi Bercik pierwsze słyszę każda matka pieszczotliwie mówi do swojego dziecka i bardzo rzadko się zdarza żeby zdrabniała imie pozdrawiam

Wiktor- traktor hahhhaa :D Hubert.. kiedyś oglądałam taki program o mega ultra grubej babie, co miała bebzon tak wielki jak betoniarka i ona nazwała ten brzuch Hubert :O A Maksymilian... Maks... no jak w mordę strzelił- pies :D

Wiktor bardzo ładne imię. Wybrałabym z tych trzech właśnie to. ALe bardziej podobają mi się Adaś, Dawid, Kuba .:)

Gość gość
Hubert - to imię mojego męża :) Jego mama zdrabnia Hubuś, znajomi Hubek. Maksio jak dla psa, a Wiktor ujdzie.

Gość gość
Autorka nie słuchaj tych identycznych porównań.Pytaj się rodziny , a nie obcych ludzi.

Gość gość
wszystkie są ładne z tym że Maksymilian i Wiktor są popularne, Hubert już nie sama wybrałabym Maksymiliana, na drugim miejscu Huberta

Gość gość
Maksymilian miał mieć na imię mój syn ale ze względu na długie nazwisko zrezygnowaliśmy, Hubert mamy znajomego o tym imieniu dlatego dobrze mi się kojarzy (mówimy do niego Hubcio), Wiktor najmniej mi się podoba.

Gość gość
hej znam i maksia i huberta obaj maja po 6 lat super chlopaki:)ja sama nazwe syna hubert bo to fajne imie ale maks tez jest ok

Gość gość
Hubert -tragiczne imię.Najgorsza patologia ...Sory tak sie właśnie kojarzy.