Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nurleila

NUDA NA TYM FORUM

Polecane posty

Gość gość
to samo pomyślałam nic ciekawego się nie dzieje chyba już mi się znudziło to forum...jedno i to samo, zresztą Ty coś ciekawego napisałaś, innego hahhaha... :) pozdrawiam

popisal by czlowiek na jakis fajny temat a tu wiecznie ta patologia siedzi albo klopoty nastolatek ... ehhh...

Gość gość
o czym i ile mozna gadac ze nieznajomymi...

Gość gość
zgadza się bo to są tematy gorące a i w tej telewizji to samo ..sama patologia, nawalili tyle tych głupich programów że się oglądać nie chce...nic wesołego, że komuś się coś powiodło tylko ciągle dramaty

to fakt, forum jest dobre dla osob ktore moga potrzebowac pomocy w jakies sprawie a nie maja kogo zapytac, wiekszosc postow to nic nie wnosi

Gość gość
tu to tylko jest sex, sex i sex !!!.w jakim wieku zacząć, kiedy skończyć, żona mnie zdradza, mąż mnie zdradza...mam kochankę/ka i tak w koło...!!

Gość gość
też tak uważam ludzie mają pożywkę z czyjegoś problemu, mało jest osób które rzeczywiście napiszą z głębi serca i coś rzeczywiście próbują pomóc.

Gość Felixtus
spadam z tego forum, normalne tematy są wywalane a kicz i chamstwo króluje, nara

jezu ja nie wiem co sie z ludzmi dzieje... czemu tak wielu nie wie jak zyc i topi sie we wlasnym bagnie...

Gość gość
ja też się zastanawiam jak można tak sobie komplikować życie..aż czasami trudno w to uwierzyć i rzeczywiście przychodzi mi na myśl, że to prowo ale dla niektórych tak jak było wcześniej napisane szukają pomocy tylko profesjonalisty którego myślę tutaj nie znajdą...

Gość Felixtus
ludzie wiedzą bardzo dobrze jak sobie radzić w życiu i nie chcą być pogrążani przez kafeterię

nie powinni wpuszczac tu malolatow bo zadaja glupie pytania, bo nie chce mi sie wierzyc ze to pisza dorosle osoby

Gość gość
oj wydaje mi się, że sporo tu osób z problemami nie do końca wie co maja robić ale przynajmniej oczekują jakiegoś wsparcia, zrozumienia..

felixtus skoro wiedza to po co zadaja tu glupie pytania na forum? albo pisza o swoim beznadziejnym losie ktory sobie sami zgotowali

Gość gość
ale ostatnio była tu taka obrzydliwa sytuacja jak ktoś wkleił link a w nim był męski fiut a opis był zupełnie inaczej sformułowany do tego..tak mnie to obrzydziło, że przez jakiś czas w ogóle tu nie zaglądałam a teraz jak są jakieś linki to nawet nie otwieram.

Gość gość
mi od razu skojarzyło się z jakimś starym obleśnym dziadem, zboczeńcem który ukrywa na co dzień swoje zboczenie

Gość Felixtus
Wy same macie problemy natury psychicznej , więc namawiam zgłoście się po poradę do osób, które poznały bardzo dobrze życie i jadły chleb z pieca a skoro uważacie się za specjalistki - teoretyczki od psychologii to złap się za widły i gnojówkę rozwieź na polu, ludzi poznaj a gdy poznasz to doradzaj , po psychologii teoretycznej to nie wiesz nic tylko moje nazwisko znasz i numer IP , ponieważ informatyk z policjantem mnie namierzali i teraz to wykorzystujesz

Gość Felixtus
a kto wywala tematy ciekawe a zostawia tematy o robieniu kuupy , może ja ? czy tematem o robieniu kuupy chcesz reklamodawców przybliżyć do siebie ?

Gość gość
Felixtus ale co taki mądry człowiek jak ty robi na kafeterii ? Wytłumacz mi.

Gość Felixtus
czy Premiera Francji też wywalisz z tego forum, skoro forum jest dla wszystkich ?

Gość gość
Felixtus co ci dolega?

Gość gość
felixuss...nas nie rozumie, nie czuje tematu

Gość gość
zgadza się każdy pisze co chce i czasami odpowiada w sposób obrażania z pogardą danego problemu więc jak tu można liczyć na wsparcie nie rozumiem tego...

Gość Felixtus
nie wiem jak teraz wygląda pulpit , nie wiem kto teraz rządzi na forum , nie wiem kto teraz wywala tematy ale od kilku lat tu na forum jest tak , że tematy normalne są wywalane w kosmos a zostają o kupie, o lizaniu loda, o sraniu, oral na porządku dziennym , więc KTO tam teraz u Was odpowiada za hołdowanie chamskich tematów ?