Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pytanie o kubek Lovi 360

Polecane posty

Gość gość

Mamy, które używacie bądź używałyście takiego kubka u swoich pociech ( można już od 9 miesiąca ), czy rzeczywiście pomógł on w nauce "picia jak ze szklanki" ? I dziecko szybciej zrezygnowało ze smoczków i piło z normalnego kubka albo szklanki ? Zastanawiam się nad kupnem tego produktu i będę wdzięczna za opinie :)

Gość gość
lovi są ok, używałam , ale córka (teraz 2 lata) i tak wolała najzwyklejszy kubeczek , nie , niekapek :) jak już miała zrezygnować ze smoczka

Gość gość
Nam pasował,w sensie dziecku :)

Gość gość
A moja corka wcale nie cciala z niego pic. Szkoda bylo tylko kasy bo nie malo kosztowal. Lepiej kupic taki malutki kubeczek my mielismy chyba z calpol baby

Gość gość
Kupiłam dla córki i byłam zadowolona. Na początku myślałam, że to strata kasy bo cały dzień nie udawało jej się z niego napić, mąż już kazał go wyrzucić skoro mała nie chce pić. Ale rano wstała, dałam jej pić w niekapku, a ona pokazała na kubek, przelałam jej do lovi i od tamtej pory piła tylko w nim. Jak miała 1,5 to już piła też z normalnego, chociaż trudno było jej się nauczyć nierozlewanie. Także jakoś do 2 urodzin jak gdzieś jechałyśmy czy wychodziłyśmy na spacer to nadal piła z lovi. Teraz kupiłam na gwiazdkę bratanicy, ma 9 mięsiecy i też pięknie z niego pije. Bratowa zadowolona, bo sama też chciała jej kupić, bo pamięta że moja ładnie z niego piła, ale właśnie myślała że tylko kasę w błoto wyrzuci.

Gość gość
Moj syn mial 7 mies jak kupilam lovi zaraz zalapal po jakis 2 mies wywalil i pil ze slomka ,potem z bidonów z dziubkiem po jakims czasie ze zwyklego kubka ,nie wiem moze mial 1,7 mies.Poczym znalazl w zabawkach lovi i znowu z niego pije kupilam wiekszy ,pije tez z kubkow ze slomka ,normalnej szklanki czy kubka czesto nie daje bo specjalnie przelewa bawi sie piciem jedynie w domu bo w przedszkolu czy w gosciach pije bez glupich zabaw, a lovi nie odkreca i pije z niego .a mlidy ma juz 3 lata tak ze lovi u nazs sie sprawdza.

Gość gość
Mlody a nie mildy pisze z telefonu

Gość gość
lepszy avent 360 - w lovi trzeba pociągać żeby leciało - w avencie pije się bardziej jak z kubeczka bo tylko przykłada się usta .. ale generalnie dla dziecka koło roczku polecam bidon z rurką