Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy już zaczęły się wyprzedaże ubranek niemowlęcych w Tesco

Polecane posty

Gość gość
Juz pewnie sie skonczyla. Z2tyg temu jak bylam to akurat byly niemowlece przecenione. Ale ja i tak wole smyka cala wyprawke skompletowalam ubrankami po 10zl:-)

Gość gość
Smyka też lubię, w Tesco kupuję bodziaki, ostatnio kupiłam 5 pack z krótkim rękawem za 11 zł, teraz czekam na przeceny z długim rękawem.

Gość gość
a jak z jakością ubranek ze smyka? Bo od kilku osób słyszałam, że bardzo kiepsko, po praniu te ubranka wyglądają jak szmatki. Za to wiele osób wypowiadało sie bardzo pozytywnie o jakości ubranek z tesco.

Gość gość
ja masz jeszcze niemowlaka i kupuję głównie bodziaki, śpiochy, pajace, rajstopy i skarpetki, ew. co jakiś czas spodenki i sweterek i jestem zadowolona, nie wiem jak to będzie wyglądać jak dziecko zacznie biegać.

Gość gość
każdy ma inne zdanie na ten temat, moja ma 10 m-cy, kupowałam w Pepco, Lidlu, Tesco, Smyku innych sklepach i u mnie żadne ubranka po praniu się nie porozciągały, nie puściły na szwach, generalnie jestem zadowolona tak samo z ubranek z Pepco jak i z Tesco.

Gość gość
Ubrania w smyku kupuje mojej 4 latce i jeszcze nigdy nic mi sie nie przetarlo, jestem bardzo zadowolona z jakosci. Rozmiarowka ok, fajne kroje i wzory. Nie wiem czemu inni tak narzekaja

Gość gość
W Krakowie są już kolejne przeceny, tzn. niektóre rzeczy z drugą albo trzecią przeceną. U mnie są też wystawione kosze z pojedynczymi sztukami, mój już większy ale widziałam np. pięć sztuk body za 12 zł. Faktycznie nic z TESCO mi się nie zniszczyło, ze Smykiem bywało różnie ale jednak też przeważnie są porządne.

Gość Selena_G
Hm...Kiedyś to zazwyczaj czytałam te gazetki papierowe co wrzucają w skrzynki, ale ostatnio jak chcę sprawdzić sobie wyprzedaże w Tesco to wbijam na portal www.tesco.okazjum.pl . Tu mam aktualne zniżki w wersji cyfrowej. Proste i wygodne.