Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wObawach

czy mogę zajść w ciąże 5 dni przed okresem raz zapominajac o tabletce

Polecane posty

mam problem stosuje tabletki antykoncepcyjne ale 5 dni przed miesiączka zapomniałam wziasc i tego dnia odbylam stosunek z chłopakiem który skończył we mnie, tabletkę wzielam dopiero nastepnego dnia i to dość późno ale przez kolejne dni brałam już normalnie o czasie. muszę tez dodać ze w aptece gdy wykupywalam te tabletki pani zmieniła mi na inne niż te które brałam mówiąc ze skład jest ten sam. miesiączke dostaje zazwyczaj 2-3 dni po skończeniu opakowania a dziś mija 4 dniem po skończeniu opakowania a miesiączki wciąż nie mam, i tu teraz moje pytanie czy może być to wina zmiany tabletek czy mogę być w ciąży..? bardzo prosze o pomoc i z góry dziękuję

Gość gość
A Ty myślisz, że jasnowidzące jesteśmy i zajrzymy Ci do macicy? Ulotki nie masz żeby przeczytać, że jak się zapomni w trzecim tygodniu tabletki to rozpoczyna się następne opakowanie bez 7-dniowej przerwy? :O Za seks się biorą a ulotki przeczytać nie potrafią :O

pierwszy raz mi się zdarzyło ze nie wzielam tabletki. ulotke czytałam przy swoim pierwszym opakowaniu i zapomnialam o tym z własnej głupoty nie przeczytalam jej teraz jeszcze raz. i nie twierdze ze ktoś tu jest jasnowidzem chciałam się tylko poradzic.

Gość exdebillmobilny
Mozliwe, ze ciaza

Gość gość
Ulotki od tabletek są też w internecie, wpisz nazwę leku i "ulotka" w wyszukiwarkę to Ci wyskoczy. Ja zawsze według tego postępowałam i obyło się bez wpadki.