Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Poważny szanujący się facet nie pójdzie na randkę z grubaską

Polecane posty

Gość gość

Taka prawda. Może wybierać to nie będzie z chłamem, prawda?

Gość gość
haha mój kolega poszedł :D taki przystojniak ,znalazł na portalu randkowym dziewczynę ,śliczna z buźki a pozniej sie okazało,że to głownie makijaz a fota wykadrowana, bo od szyi w dół spaslak nie z tej ziemi, a do tego wielkie pryszcze na twarzy

Gość gość
Z własnej woli nie pójdzie :D

Gość gość
Gratuluje glebii emocjonalnej. Na pewno bedziesz szczesliwy i znajdziesz prawdziwa milosc. Kup sa nadmuchana lalke, bedzie miala idealne parametry.

Gość gość
Podobno macie "kobiece kształty" to czego jęczysz. Pączka?

Gość gość
Dobra, niech się taka grubsza przegłodzi, przebiegnie i odchudzi. Tylko jak taka grubsza schudnie z piersi, to jej tego nie wypominajcie.

Gość gość
to niech dopcha silikonem!

Gość gość
Duże piersi są zaletą u szczupłych kobiet, grubaski i tak są obleśne.

Gość gość
No tak, czyli wraca!my do tego, ze idealna partnerka dla autora jest nadmuchiwana i z gumy.

Gość gość
a facet dla ciebie na baterie?

Gość gość
Używasz go grubasko?

Gość gość
Na randkę nie, ale do łóżka tak. Kwi kwi, chociaż tyle moge zrobić dla ciebie parsiuczku. Kwi Kwi. A tak na serio nadwaga to nie taka tragedia. No chyba ze laska wazy 90 kilo albo ryja ma okropnego. Taka to powinna być szczęśliwa, że cokolwiek poderwała. kiedyś poszedłem z taka maciora na randkę i pubie spotkałem znajomą z liceum. Myślałem, że się zapadną pod ziemię. Potem tą pumbę odwiozłem na chatę, myślałem, że mnie zaprosi czy coś, spytałem, czy może do niej na kawkę pójdziemy. Pumba zgrywała cnotę i powiedziała, że nie, ale chętnie ze mną na dyskotekę pójdzie. O żesz ty k***a locho jedno... Zmyłem się, a mógł wieloryb porządnego harpuna w zad zaliczyć.

Gość gość
Nie dalej jak wczoraj widziałam jak szczupły przystojny chłopak prowadzał wieloryba po całej galerii handlowej. Wieloryb co najmniej II stopień nadwagi.

Gość gość
madry szanujacy innych czlowiek nie dzieli ludzi na chudych i grubych spiezdalaj stad debilko

Gość gość
harpun w zad :D :D :D dobrze , fajnie to opisałeś koleś masz poczucie humoru :) to prawda,że kobieta powyżej 80 kg już nie jest kobieca (no chyba,że te 80 kg to w ciąży albo ma 185cm lub więcej)

Gość gość
gość Nie dalej jak wczoraj widziałam jak szczupły przystojny chłopak prowadzał wieloryba po całej galerii handlowej. Wieloryb co najmniej II stopień nadwagi. Biedne (a raczej bogate) grubaski mają szansę wyrwać przystojnego kupując mu ciuszki :classic_cool:

Gość piskus absorbus 666
peja to frajer i karzeł polaczkowy! pih to konfident! ROMAN BOSSKI TO CWEL!

Gość piskus absorbus 666
You must stole and lie! Winners use drugs! Drink blood and talk with Your parasite! Be a filosoph! Use heroine and cocaine and f**k the b***hes! Mafia is a destruction! Gang power! Rape is very healthy and funny! polaczki und szwaby and kacapy i żydki to g***a największe! ***** pies w d**y prywaciarzy i ukraińców! SRAJMY NA NICH ZIOMALE! nauczyciele F**K OFF! porooooochałbym sobie w dupkę jakąś coorewkę!

Gość gość
Masz żółte papiery?

Gość gość
a skad ta frustracja autorze. chyba nie masz poniżej 185 wzrostu prawda? cycki sa fajne u każdej dziewczyny - czy to grubaska czy szczupla:classic_cool: chyba zes gej :Dnie wnikam

Gość dead death brain 666
Najlepsze są młode laski z optymalnym BMI!

Gość gość
Szczupła z dużym biustem dobrze wygląda, gruba już nie.

Gość gość
NIE odpowiedziales na pytanie czy masz odpowiedni wzrost i czy ogolnie cos tam sobą prezentujesz:)

Gość gość
u chudych duze cycki nie występują chyba ze sztyczne plaske szmaty wyzywaja z zazdrosci sexowne laski od grubasow najlepsze d**y to 97/62/97

Gość gość
Występują, występują. U was grubaski to kobieta albo jest gruba albo chuda :D Są jeszcze średnie, lub np. takie z dużymi cyckami i małą pupą albo z fajną pupą i dużym biustem, są szczupłe, bardzo szczupłe, puszyste lub takie przy kości, z nadwagą i te otyłe. Tu jest mowa o tych otyłych, są obleśne, z nimi nikt normalny i przystojny się nie zadaje. 97cm w biodrach hmmm... Nie daleko takiej do rozmiaru L a to już nie jest ładne.

Gość gość
U grubych talia 62 nie występuje, 97cm i 62 w talii? Kto widział takiego cudaka? 62 w talii i 90 w biodrach Lub 70-80 w talii i STÓWA :D w biodrach

Gość gość
To fakt.

Gość gość
A ja znam poważnych facetów, którzy umawiają się grubaskami.

Gość gość
Jacyś desperaci chyba.