Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do prawikow i dziewic

Polecane posty

Gość gość

bedziecie prawikami nie dlatego ze kobieta was wysmieje, ale dlatego ze uwazacie z gory ze kobieta cche was wydymac, sa tkaie kobiety nie zaprzeczam, ale sa tez kobiety ktore zasluguja na szacunek, pisze to jako facet bo denerwuje mnie juz pisanie o prawiczkach i dziewicach, xxxxxxxxx sam jestem prawiczkiem jeszcze, tak mi sie ulozyło w zyciu, to ja uciekałem od kobiet, nie one ode mnie, glowny powod ze pochodze z biednej rodziny, dorabialem sie przez te lata, mam swoj maly biznes, czemu unikałem kontaktów? bo mam silne poczucie ze musze byc kims zanim zaczne cokolwiek dzialac w tym kierunku, xxxxxxx teraz bede pracował dalej nad soba zeby sobie znalezc madra partnerke zyciowa, nie twierdze ze mi sie uda ale bede probował

Gość gość
to samo sie tyczy dziewic, to nie jest choroba, nie wszyscy maja fajnie w zyciu niczym rodem z american pie, zycie jest dla jednych lekkie dla innych bezwzgledne, ale zamiast uzalac sie nad soba, robcie cos z tym, dzialajcie, xxxxxxx narazie dajecie sie podpuszac jakims debilom, ktorzy nie znaja zycia i nawet nie maja pojecia ze ktos moze miec gorzej nie ze swojej winy...

Gość gość
nie karmić trola prosimy

Gość gość
zamiast szukac osoby swojego pokroju fantazjujecie o partnerze/partnerce z innego srodowiska, do ktorego nie pasujecie, media juz wam tak zblazowały glowy ze to normalnie szok xxxxx kazdy chce modelke za zone, kobiety ccha przystojniaka, spojrzcie w lustro, ocencie ile wasza uroda moze byc warta i szukajcie wsrod swoich, oszczedzi wam to wiele rozczarowan

Gość gość
bo tutaj na forum same niedoj***** debilki w wiekszosci