Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wiś_Nia

Problem z przeszłością dziewczyny jej przeszłość mnie odpycha

Polecane posty

Gość Wiś_Nia

Witam ogólnie mam dziewczynę z którą jestem już grubo ponad miesiąc i zaczęło mi na niej zależeć, a ona się we mnie zakochała :/. Ogólnie odpycha mnie to co robiła zanim mnie poznała. Wiem że uprawiała sex z typami po bardzo krótkiej znajomości, ja wiem tylko o czterech ale mogło być ich więcej :/. Z jednym wiem że zrobiła to na melanżu i z drugim również :/ z następnym robiła to bo się tak po prostu spotykali, a z tym czwartym zrobiła to po jego dwu dniowym kręceniu ją na d**e i na pierwszym spotkaniu na realu po paru min to zrobili :/. Odpycha mnie to że jest "była” taka łatwa :/. Ja ogólnie prosto w oczy jej powiedziałem to że jest zwykłą "k***ą puszczalską" ona potem mi gadała że pokazałem jej co ona odpie**alała i że chce się zmienić i wgl nie chce już tak więcej robić i że mnie kocha :/. . . Proszę o pomoc bo nie wiem co robić z jednej strony nie chcę z nią być a z drugiej chcę bo chyba zaczynam coś do niej czuć :/. Jest zaje*istą dziewczyną i wszystko było by okey gdyby nie to :///. . .

Gość gość
Widocznie nie dla ciebie ona, za miękki jesteś.

Gość gość
No to jesteś zakompleksionym hipokryta. Uprawianie seksu z innymi jest brudne, a z Tobą jest oczywiscie uświęcone. Jaki narcyzm!

Gość gość
To jej sprawa i jej wybory. Nic ci do tego co robiła przed związkiem z Toba. Boisz się seksualności kobiety? A jakbys usłyszał od kumpla, ze spal z kilkoma laskami to byłoby ze świetny facet i ma powodzenie. Podwójne standardy!

Gość gość
Za taki tekst,to dziwie się, ze c**** ryju patelnia nie dala. Jakbys mi rzuci taki tekst to bym ci wszystkie zeby wybiła. Oceniać innych to szybko, a sam jesteś ideałem pod każdym względem. Szczyt! Najgorsze jest to, ze twoje opinie są ukształtowane przez polskie zaściankowe społeczeństwo, a nie twoje własne. W normalnym kraju a) jest to normalne, ze ludzie maja kilku partnerów seksualnych b) jest to prywatna sprawa i nikt nikogo o to nie pyta.

Gość Wiś_Nia
Mi chodzi o to że robiła to z typami po paru minutach znajomości z reala :/. A skoro wy nie widzicie w tym problemu to same jesteście łatwymi puszczalskimi albo po prostu lubicie łatwe i szybkie kobiety. Ja nie lubię takich zachowań u kobiet że pieprzy się z typkiem którego zna pare minut na realu :/.

Gość gość
Ciepłe kluchy nic więcej.

Gość gość
Nie była z tobą więc mogła spać z kim chce. I dla czego ona niby jest łatwa? Może to ci kolesie jej ulegli i są łatwi. Skoro lubi seks to to robiła i tyle jak ktoś lubi biegać to biega jak ktoś lubi flirtować to flirtuje. Nie wiem w czym masz problem. Faceci chcieliby najlepiej mieć dziewice które jeszcze są z******te w łóżku (a to przychodzi też właśnie z doświadczeniem) a sami w międzyczasie bawią się w zawody kto więcej dziewczyn miał... :/

Gość rghwertheryehetyh
Zostaw tą k***ę la lodzie, to może się ogarnie, że takie zachowanie ma swoje konsekwencje i nikt już nie będzie chciał takiej puszczalskiej. Ja nienawidze takich "dziewczyn" najpierw się puszczają na lewo i prawo, a potem chcą normalnych związków z porządnymi facetami, jakby ich dawne zachowanie nie miało żadnych konsekwencji.

Gość gość
powinieneś docenić to że c***owiedziała prawdę jak było. I przestań gadać że nie podoba ci się takie zachowanie u kobiety bo co jak facet na imprezie wyrywa laskę i potem z nią coś robi to jest dobrze? Bo co? Bo to facet? A kobieta gorsza?

Gość gość
Za tekst o puszczalskiej k****e, to z prawego sierpowego powinieneś od niej dostać. Cham i prostak - żaden gentlemen nie pokusi się na takie słownictwo. A to jest JEJ sprawa co robiła, z kim, gdzie i kiedy. G***o wiesz o kobietach, więc lepiej puść ją wolno, bo tylko zamęczy się przy Tobie o Twojego wypominania. Masz jakieś schizy kolego. Niedowartościowany jesteś czy co?

Gość gość
a co cie obchodzi jej przeszlosc ? liczy sie tylko to co teraz jest a ty do tej pory co ? swiety byles ?

Gość Wiś_Nia
No i ch*j tak już jest. Kobieta powinna być pożądna i nie puszczać się z pierwszym lepszym powinna mieć od tego swojego chłopaka którego szanuje i który dla niej coś znaczy i tak samo w drugą stronę ;) .

Gość gość
A co Ciebie to obchodzi co robiła wcześniej? Liczy się tu i teraz a nie to co było lub będzie. Rozumiem, że marzy Ci się kobieta która ze swoim dziewictwem do ślubu będzie czekać. Komentujesz wypowiedzi innych, że te co piszą to puszczalskie albo lubią łatwe kobiety. W Twoim mniemaniu może i puszczalskie a w moim mniemaniu Ty jesteś narcyzek i hipokryta oraz straszny dzieciuch. Ile Ty masz lat, dziecię drogie? Nie podoba Ci się co robiła wcześniej i nie możesz się z tym pogodzić to odpuść sobie bo dziewczynie życie zatrujesz albo się z tym pogódź i zaakceptuj jej odrębność.

Gość rghwertheryehetyh
To, że autor nie jest gentlemanem to od razu widać, żaden gentleman nie zadawałby się z taką dziewczyną co się puszcza. Więc takie teksty możecie od razu sobie darować. Co do samego samego tekstu o "puszczalskiej k****e" to moim zadaniem sobie zasłużyła, długo minie, zanim taka kobieta odzyska szacunek wśród mężczyzn.

Gość gość
rghwertheryehetyh jesteś burak w sensie prostaka a nie prostak w sensie buraka.

Gość gość
A ty rghwertheryehetyh się nie puszczasz?

Gość rghwertheryehetyh
Widać uraziłem puszczalskie, ale już tak jest że na tym świecie za porządnego faceta uważa się takiego, co akceptuje podejrzaną przeszłość kobiety i jej wybryki. Za chama natomiast uważa się kogoś co choć trochę przyzwoitości wymaga od partnerki swojego życia. Nie byłbym w stanie zaakceptować, że dziewczyna uprawiała seks z przypadkowymi partnerami, nie znając ich za dobrze "Z jednym wiem że zrobiła to na melanżu i z drugim również :/ z następnym robiła to bo się tak po prostu spotykali, a z tym czwartym zrobiła to po jego dwu dniowym kręceniu ją na d**e i na pierwszym spotkaniu na realu po paru min to zrobili"

Gość gość
"Kobieta powinna być pożądna" Jeśli już to poRZądna albo... pożądana :D

Gość gość
Czego wy ludzie wymagacie od młodych dziewczyn w XXI wieku?! One żyją telewizją, internetem, sztucznymi cyckami, karmione są każdego dnia sztucznością, erotyką, zboczeniami. Co wy sobie wyobrażacie?! Podziękujcie gazetom, internetowi, plotkom, samym sobie panowie podziękujcie - to przez was młode dziewczyny stroją się w kiecki, wywlekają piersi na wierzch, bo wszędzie tego pożądacie! Ślina wam cieknie na widok cycków na okładce w kiosku. A one, młode, to widzą.. I próbują doścignąć idealnie wykreowany świat. Sami - faceci - jesteście sobie winni obecnej sytuacji! . A spytałeś się tej dziewczyny DLACZEGO tak postępowała? Oczywiście jesteś na tyle durny, że tylko ocenić potrafisz, a spytać się, co, jak i dlaczego, to już tego nie umiesz, nawet na to pewnie nie wpadłeś :O . Ja miałam kilkunastu facetów, a większość z nich ZALICZYŁAM (tak.. to kobieta zalicza, bo to ona daje :]) w wieku nastu lat. I dopiero po wielu latach zrozumiałam, dlaczego tak postępowałam. U mnie akurat wynikało to z panicznej potrzeby bliskości, bo tej bliskości nigdy nie miałam w domu. Rodzice piekło mi wyrządzili. A ja szukałam miłości, akceptacji, bliskości. A że młoda byłam, to myślałam, że seks jest najbardziej czułym aktem pomiędzy dwojgiem ludzi. Ja wkładałam w to uczucia, a oni - czyli wy faceci - nic, poza fiutem do c**ki. I to wy jesteście żenujący, a nie kobieta, która chce bliskości. . Wy tego nie pojmiecie, bo macie za małe mózgi. . A ja? Miałam wielu facetów, ale dzięki temu bzykam się jak szalona, a mój facet szaleje nawet po wielu latach za mną. I nie szuka panienek na boku, bo ma ze mną wszystko, czego zapragnie, a i ja jestem przeszczęśliwa, że ktoś w końcu z głową na karku się trafił. Niewielu myśli głową. 99% z was myśli fiutem. Ty autorze TEŻ.

Gość gość
olej ja gosciu, nie badz frajerem, fajne wpisy dziewczyn z kafeterii, gratuluje mentalnosci, słusznie koles zauwazył ze takie sypianie z kims kogos sie nawet nie probuje poznac jest zwykłym puszczaniem sie, to wiele mowi o tej dziewczynie, daruj a ja sobie, jest tyle normalnych dziewczyn, ona cie w koncu pusci kantem, zdradzi, bo ma niezwykla łatwosc sciagania majtek, i to bardzo bardzo szybko, rozumiem cie autorze x x oczywiscie ze macie prawo zachowywac sie tak samo jak faceci ktorzy sypiaja z kim popadnie, ale czemu szukacie stabilnosci u tych, ktorzy maja cos w głowie i nie wkładaja gdzie popadnie, bo maja zdrowy rozsadek? odpowiadam, bo ci kufriarze maja was gleboko w powazaniu, dno nie kobiety

Gość gość
zostaw ja w spokoju ona nie dla ciebie ona pottrzebuje kogos normalnego

Gość gość
ona potrzebuje kogos normalnego hahaahahahah zart miesiaca :D, widac jaie tu sa cichodajki

Gość gość
rghwertheryehetyh to jest twój problem kogo uważasz za porządnego a kogo nie. Twój pogląd, zaściankowy skądinąd, mnie nie interesuje. Doedukuj się w sferze świadomości i dopiero potem się wypowiadaj. :D

Gość gość
potem sie dziwicie ze faceci nie chca sie zenic, ze was nie szanuja? coz za pokraczna moralnosc kobiet, brawo

Gość rghwertheryehetyh
No oczywiście, najłatwiej szukać winy w otaczającym świecie, a nie w sobie. Taki świat zły, tacy ludzie wokół nikczemni. Jak w ogóle można powiedzieć coś w stylu "puszczałam się, ale to nie moja wina tylko całego świata i mojego otoczenia". To kompletna bzdura, jeśli nie jest to g**** to ponosisz całą odpowiedzialność za swoje ryzykowne zachowanie seksualne i nie ma żadnego zwalania winy na innych.

Gość gość
Jak chcesz to chodź ze szmata, twoja sprawa :) Zobaczysz co potem będzie. Szmata zawsze będzie szmatą. Owszem, dziewczyna ma prawo uprawiać sex, dziewczyna ma prawo ***** się z kim popadnie, a ty masz prawo nie chcieć z nią być. Ale skoro masz takie dylematy, toś stracony i frajer. Miałem wiele dziewczyn, ale tylko z dwoma chodziłem, obie były dziewicami. Te inne to tylko do dymania się nadają, niech inni się z nimi żenią. Czasem może wśród takich znajdzie się jakaś porządna, ale prawda jest taka, że w życiu kocha się raz, a one ciągle kogoś kochają :D Pozdro ziomuś. Wiedz, że skoro ty wiesz o 4 to miało ja kilkunastu. Skoro ona daje na melanżach, to jest najgorszym typem szmula i to czy da komuś czy nie, zależy tylko od tego, czy ktoś te barachło zaprosi na impreze i wódka poczęstuje. No nie jest tak? Nie jest? A to, że tych szmuli teraz od c***a, to sam widzisz po tym forum, jak wszystkie szmule od razu alarm podniosły :) Mój kumpel ożenił się z taką, co bramkarzom dawała za wjazd do klubu. On teraz tyra na zmiany, a ona dalej baluje za jego kasę. Cały czas mu mówi, że go kocha i wszystko co ludzie mówią nie prawda. On wierzy jej i pokłócił się ze wszystkimi kumplami. Teraz jest tylko z nią i kumpluje się z takim łepkiem co ją ***** i drugim takim, co też ma na nią chetke. Pozdro ziomuś jeszcze raz :) Wybór jest twój. Ale powiem ci tak, jak se chcesz, to ją sprawdź, bądź dla niej mega dobry, pozwalaj jej na wszystko i zobaczysz co ona ci odwali. :)

Gość Wiś_Nia
Po pierwsze pytałem się jej czemu tak robiła to spuszczała głowę w dół i mówiła że nie wie i nie chce już o tym pamiętać i że pokazałem jej jakie błędy popełniała i że chce się zmienić i wgl. Najgprsze jest to że "chyba" jest w ciąży, a ja nie wiem nawet czy ze mną :/. Niby mi pieprzy że od kiecy się spotykamy nie robiła tego z innym ale trudno mi w to uwierzyć :/...

Gość terminator powrót
Jak chcesz to chodź ze szmata, twoja sprawa usmiech.gif Zobaczysz co potem będzie. Szmata zawsze będzie szmatą. Owszem, dziewczyna ma prawo uprawiać sex, dziewczyna ma prawo ***** się z kim popadnie, a ty masz prawo nie chcieć z nią być. Ale skoro masz takie dylematy, toś stracony i frajer. Miałem wiele dziewczyn, ale tylko z dwoma chodziłem, obie były dziewicami. Te inne to tylko do dymania się nadają, niech inni się z nimi żenią. Czasem może wśród takich znajdzie się jakaś porządna, ale prawda jest taka, że w życiu kocha się raz, a one ciągle kogoś kochają smiech.gif Pozdro ziomuś. Wiedz, że skoro ty wiesz o 4 to miało ja kilkunastu. Skoro ona daje na melanżach, to jest najgorszym typem szmula i to czy da komuś czy nie, zależy tylko od tego, czy ktoś te barachło zaprosi na impreze i wódka poczęstuje. No nie jest tak? Nie jest? A to, że tych szmuli teraz od c***a, to sam widzisz po tym forum, jak wszystkie szmule od razu alarm podniosły usmiech.gif Mój kumpel ożenił się z taką, co bramkarzom dawała za wjazd do klubu. On teraz tyra na zmiany, a ona dalej baluje za jego kasę. Cały czas mu mówi, że go kocha i wszystko co ludzie mówią nie prawda. On wierzy jej i pokłócił się ze wszystkimi kumplami. Teraz jest tylko z nią i kumpluje się z takim łepkiem co ją ***** i drugim takim, co też ma na nią chetke. Pozdro ziomuś jeszcze raz usmiech.gif Wybór jest twój. Ale powiem ci tak, jak se chcesz, to ją sprawdź, bądź dla niej mega dobry, pozwalaj jej na wszystko i zobaczysz co ona ci odwali. x x x Już polewam wódeczki do kieliszka temu ziomkowi, skad ja to znam :D Brawo, ktoś wygarnął prawde!

Gość gość
Oj panowie, panowie hahahah. Wy po prostu czujecie się zagrożeni. Kiedyś byliście potrzebni, bo to mężczyzna utrzymywał rodzinę. Teraz mamy was gdzieś bo same zarabiamy, umiemy się utrzymać i potrafimy żarówkę wkręcić. Więc zaczęłyśmy czerpać z uroków życia jak i wy :). Co w tym złego? Autorze, jesteś wolnym człowiekiem i masz prawo wyboru ale nie możesz i nie masz prawa oceniać drugiej osoby przez pryzmat własnych zahamowań i lęków.