Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koles888

czy WARTO jeszcze próbować

Polecane posty

Gość koles888

hej ! ok 1,5 miecha rozstałem się z dziewczyną. Jakos tydzien temu sie z nią spotkałem i rozmawialiśmy czy ona chce to odbudowywać powiedziala ze nie teraz, ale mostów za sobą nie pali przy czym jak się rozstawaliśmy mówiła ze ona tego nie przekreśla. Co o tym sądzicie ?

Dzisiaj nie ma już drewnianych mostów, betonowe rzeczywiście ciężko spalić.

Gość koles888
myślicie ze ona juz dała sobie na serio spokój ? ;/

ona nie dala sobie : spokoj a bawi sie Toba i wysyla C***odprogowe informacje . Teraz nie, ale wiesz .... potem..... moze ..... kto wie . A ty mysl , mysl i gon kroliczka . Jak jestes naiwny , to dasz sie soba zabawic .

Gość koles888
no ok .. czyli z tego co piszesz Eleene ona chce zebym za nią latał tak ? dobrze rozumiem ? bo "bawić się kimś" to inaczej odbieram = lataj za mną ale i tak nic z tego nie bedzie ..

mniej wiecej .Jak sie cos lepszego nie trafi , to moze Toba jeszcze na chwile sie zabawi . Potem znow poleci dalej szukac trufli w lesie . Nie lubie takich postaw ludzkich .Krzywdza innych .Ale od czego jest instynkt samozachowawczy. Ale wiesz -to jest moje zdanie , a moge sie mylic .Nie mam panaceum na madrosc .

Gość gość
Dała ci do zrozumienia, że jak nie znajdzie nic lepszego, to pomyśli o tobie. Szanuj się trochę chłopie, nie służ nikomu za wycieraczkę do butów.

Gość gość
chcesz być jej wycieraczką do butów? dziewczyna pewnie ma kogoś na oku, a jak jej nic z tego nie wyjdzie to wróci do Ciebie wtedy. daj sobie spokój i szanuj się kolego!!!

Gość koles888
załuje ze nie spytałem jej skąd taka raptowna zmiana decyzji .. tylko powiedziałem " ok rozumiem" ma przyjsc którego dnia po rzeczy swoje myślicie ze mogę ją zapytać o to jedno: Skąd taka nagła zmiana decyzji ?

ale po co chcesz pytac ? Czy odpowie C**prawde? Nie lepiej to odeslac rzeczy przez kuriera juz dzis ?Po co jeszcze ma zasmiecac twoj swiat?

Gość koles888
no zebym wiedział czy mnie jeszcze coś kocha .. czemu raz gada tak a raz tak ..

nie obraz sie , bo nie jest to moja intencja .Ale chyba jestes trokami od kaleson , a nie chlopem z krwi i kosci .

Gość koles888
ok rozumiem ze mówisz ze bym popełnił największy błąd .. ok .ok .. to czy mogę coś zrobić zeby wróciła do mnie ?

Gość koles888
to co lepiej nic nie poruszać tematu i tyle wg Ciebie ?

tak -mysle, ze lepiej bedzie z usmiechem pomoc jej sie pakowac i odstawic za drzwi z zyczeniem : powodzenia w szukaniu trufli .

Gość koles888
a tak jak na to patrzysz ogólnie to myślisz ze kiedyś ona to wszystko przemyśli ? i zda sobie sprawe ze popełniła błąd ? jak to jest ?