Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dariana85

Praktyczny wózek dla malucha

Polecane posty

Gość Dariana85

Kochani, mam prośbę... wszystko prawie gotowe na przyjście na świat mojej córki oprócz jednego - wózka! Jestem niesamowicie wybredna, nic mi nie pasuje, nic mi się nie podoba, obejrzałam już milion modeli! Potrzebuję czegoś praktycznego co przetrwa zimę i będzie dobre też na wiosnę czy lato... pomóżcie!

Gość szyszka_86
To może wózek wielofunkcyjny, 2w1 czy 3w1, ja mam 3 w 1 i jestem bardzo zadowolona, posiadam model Passo z euro cart, wybrałam go przede wszystkim ze względu na dużą gondolę, pompowane koła, dobrą amortyzację i za to, że stelaż składa sie do niewielkich rozmiarów, dla mnie dużym plusem takich wózków jest możliwość wpięcia fotelika do stelaża to bardzo praktyczne na zakupach.

Gość gość
Pierwsze dziecko woziłam w X-landerze, niby dobry,ale był ciężki, miał szeroki rozstaw kół, siedzisko w spacerówce było półleżące. teraz mam polski wózek Tutek grander.Rewelacja lekki, zwrotny naprawdę polecam

Gość gość
Ja nam jedo fyn z wielka gondola memo duzy kosz na zakupy i dyzy dostep do tego kosza i kola ponpowane wozek 360 pbrotowy amortyzacja super

Gość gość
to zależy gdzie mieszkasz, jakie macie drogi, jakie masz preferencje ;)

Gość gość
u nas się super szczególnie gondola x lander sprawdziła, ale to głównie dlatego że mamy mocno kiepskie drogi, wyrwy, itp...i ten wózek ma duże koła i jest taki masywny, więc dobrze sobie radził w takim terenie...ale nie jest to wózek idealny.

Gość gość
Ja Inglesine Zippy, w kwietniu rodzę, ale już teraz wiem, że to dobry wybór. Można go złożyć jedną ręką, szybko, sprawnie. Wszędzie się zmieści. Jak dla mnie rewelacja

Gość gość
ja chwale roan marita.wieeelka gondola w ktorej dziecko dlugo pojezdzi do tego gondola z podwyzszeniem pod plecki i fajne amortyzatory,dziecko sie w nim buja.mialam babyactive picasso,maly pojezdzil 4 miesiace w gondoli taka krotka jest :/ i musialam kupic inny wozek a za marite zaplacilam 200 zl w super stanie.do tego super duza budka ktora chroni przed wiatrem