Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Stosunek podczas okresu

Polecane posty

Gość gość

Czy lubicie kochać się podczas okresu? Czy jest jakaś różnica w doznaniach? Jak dbacie o higienę? Nie obrzydza was krew?

Gość gość
BLEE. Właśnie dostałam, leje się ze mnie śmierdząca, ciemna krew, boli mnie brzuch- nie wiem co tu mogłoby byc podniecającego dla mnie lub dla mojego partnera babrać się w tym g****e- że tak napiszę. Może przy koncówce przy delikatnym plamieniu ok, ale podczas okresu. Serio?

Gość gość
Stosunek rytualny

Gość gość
My uprawiamy i nam to absolutnie nie przeszkadza, bo stosuję tampony w których można współżyć - beppy. Seks jest higieniczny, a doznania są silniejsze, bo ukrwienie się zmienia :)

Gość gość
Uwielbiam sie kochac podczas okresu, w jakikolwiek dzien :-) jestem wtedy podniecona barzdiej niz zwylke :-)

Gość Eleonora76
to przynosi pecha facetom, po za tym nie powinien cię pieścić oralnie czy wkładać tam paluszków, a bez tego nie mam orgazmu

Gość gość
kiedys mialam bardzo obfite miesiaczki, teraz mam 31 lat mam mniej obfite i juz w trzecim dniu okresu prawie niekrwawię i dlatego decyduje się na uprawianie sexu podczas miesiaczki. Poza tym wiem z doswiadczenia, ze jak mezczyzni dowiaduja sie, ze kobieta ma swoje dni to nie palą się zbyrnio do sexu, po prostu odpuszczają sobie "zabawę". Wedlug mnie to tak samo obzydliwe jak sex analny, kiedy kobieta nie jest po lewatywie i mezczyzna wychodzi brudny od kału, wtedy patrzy jak na "zarazę", "coś obrzydliwego"a nie jak obiekt pożądania.Wtedy On zaczyna unikac sexu ze swoja partnerką i kazda inna , z ktora nie mial wpadki z kałem czy krwią kojarzy mu sie jako lepsza, bardziej zadbana, pachnaca do zdobycia.A taka co mu daje z okresem albo z kałem łatwo przychodzi bo On mysli, ze juz na chama chce na sex faceta zachowac! Kobiety w tych dniach mowcie stanowcze NIE!!!a uwierzcie On będzie i tak grzecznie czekal na Was i z pewnoscią bedzie jemu i Tobie ten sex lepiej smakowal.Kobieta nie ma ograniczen, nie krepuje się, jest sexowna i pewna siebie w łózku a mezczyzna bardziej napalony i spragniony po tygodniu bez sexu :)