Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zazdrość

Polecane posty

Gość gość

Jestem chorobliwie zazdrosna o byłą dziewczynę mojego męża. Wiem wiem, że to jest może i śmieszne ale nie radzę sobie z tym. Mąż nie daje mi powodów do zazdrości od jakiś 4 lat. Pierwsze miesiące naszej znajomości był dla mnie ciężkie bo widziałam że czasami on o niej myśli, ale nie chciał z nią być powiedział mi że była dla niego bardzo ważna . Nie trzymałam go przy sobie na siłę. W naszą rocznicę oświadczył mi się ;) był to dla mnie dowód że musi mnie bardzo kochać dodam że mieliśmy wtedy 19 lat. Jesteśmy już tyle lat razem a ja jeszcze jestem zazdrosna o nią nie wiem dlaczego .. może przez to że jeden związek mi rozwaliła później próbowała drugi .. a teraz niby opisy ironiczne ustawia ... piosenki które dają mi dużo do myślenia ... a ze mną boi się spotkać tak normalnie pogadać ciągle wymyśla że nie ma czasu ... jesteśmy niby koleżankami no ale czasem mam wrażenie ze mnie unika. a gdybym z nią porozmawiała na pewno wyczuła bym czy mam rację że ona nadal o nim myśli .... ta moja obsesja jest straszna często mam sny gdzie ona jest .... ;(

Gość gość
o dziewczynke? :D dobre. mieli wtedy po 17 lat dzieciaki a ty nadal jestes dziecinna mimo dwudziestu paru lat na koncie

Gość gość
no nawet nie mieli 17 ;) wiem wydaje się to śmieszne i dziecinne no ale co poradzić jeśli ja mam ją ciągle w głowie ;/ nawet nie wiesz jak mi to ciąży.. ;/ na facebooku jak wstawi cokolwiek to odrazu mi szybciej bije serce ze złości zazdrości nie wiem jak to wytłumaczyć proszę o porady nie o krytyki

Gość gość
Tez tak mam. Tylko ze w moim przypadku oni byli dorośli.