Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

łazienka

Polecane posty

Gość gość
Na biało łazienkę ? Powiem tylko tyle..POWODZENIA :D hehe po pół roku załapie grzyb i koniec świata będzie, to są najgorsze nawierzchnię do pielęgnacji jakie mogą być ! Białe i czarne, współczuje Ci z całego serca jak kupisz takie płytki, miłych męczarni ! :) ;)

Gość gość
nigdy białych kafli na podłodze, widać każdy włos czy paproch, poza tym nie wiem jak z fugami- gdy będą białe to zżółkną, albo poszarzeją, albo będziesz musiała je szorować szczotką do zębów (czytałam o kładzeniu bezfugowym, jednak kafle mogą pękać gdy budynek pracuje i raczej bym się na takie nie zdecydowała) mam łazienkę czarno-białą i moją zmorą są fugi i podłoga

Gość gość
w ogole mi sie nie podoba. nawet kupa by nie chciala pozostac w takiej łazience.

ja mam jedną cala ściane w łazience i to była pomyłka! wszystko na nich widać, a po jakimś czasie jak się trochę łazienka zaparuje to wogóle matowieją, trudno je wyczyścić itd nie polecam

Gość gość
ja mam łazienkę czarno-białą i grafitową podłogę ;)

Gość gość
ja do tej pory miałam kremowe i mam je 14 lat i żaden grzyb nie wlazł teraz chcę zmienić na nowe i tez jasne. Nie pytam się czy komuś sie podobają czy nie każdy ma swój gust

Gość gość
czarna z białym też fajna widziałam aranżację ale zdecydowaliśmy sie na taką