Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie odnosnie Facebooka

Polecane posty

Gość gość

Witam, Obecnie mam zaznaczona opcje, ze nikt z moich znajomych nie widzi moich znajomych a jedynie wspólnych znajomych. Na niewiele się to zdaje gdyż moi znajomi wyskakują w propozycjach innych znajomych a jeśli mam u siebie osobe, która ma konto jedynie ze względu na mnie i z moim profilem to wyskakują jej moi znajomi w propozycjach i tym samym wie kogo mam w znajomych... ehh zawikłane ale czy ten problem jest do rozwiązania?

Gość gość
ojj przykro mi jestem informatykiem z wielolentim doswiadczenim i dobrze znam wsyzstkie opcje tego portalu i niestety tak już zostanie ponieważ takiej opcji jako jednej z niewielu na tym portalu nie da sie cofnąć musisz z tym jakoś żyć lub poprostu usunąć konto i założyć od nowa chyba ze dasz haslo i login to spróbuje jeden informatyczny trik wypróbowac może zadziała a znam takie ;)

Gość gość
hmmm loginu i hasla raczej obcej osobie nie podam :) ale dzięki za informacje.. no coz trudno się mowi hehe

Gość gość
twój wybór ale mówie naprawde poważnie możesz mi zaufać ja nie jestem oszustem hce ci tylko pomóc ale rozumiem cie ;)

Gość gość
No dokładnie:)