Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sine plamy na plecach i rozstepy

Polecane posty

Gość gość

Wiram od pewnego czasu zauwazylam ze mam sine plamki na plecach, dokladnie wzdłuż kregoslupa. Miejsce to nie boli. Czy ktos wie co to moze byc? czy mozna jakos usunac rozstepy z plecow? dodam ze jestem szczupła i komentarze typu ze zacznij sie odchodzac beda zbedne. Dziekuje za pomoc :)

Gość rolingstonka
Witaj, mam podobny problem, z tym, że u mnie są to czerwone plamy wzdłuż kręgosłupa, a dokładnie w odcinku lędźwiowym. Wygląda tak jakby odparzenia. Może z czasem zsinieją. Nie znam jednak przyczyny. Dodatkowo, nie wiem czy jest to z tym związane, ale od pewnego czasu odczuwam ból w dole pleców.

Gość Aga_aga111
Rozstępy na plecach czasem się zdarzają. Usunąć je możesz poprzez zastosowanie tego kremu - www.skracaj.com/3bcf.html . Ja sama go mam i bardzo szybko pozbyłam się rozstępów z brzucha i pośladków.

Gość gość
ten link to jakis wirus.

Gość gość
Istniejących rozstępów nie usunie żaden krem. Rozstęp to blizna, jaśnieje z czasem jak każda blizna. A w jakim wieku jesteście dziewczyny, często w wieku dojrzwania się robią rozstępy. Nie uprawiacie intensywnie sportu jakiegoś, pływanie delfinem czy skoki wzwyż, siłownia? Mojemu synowi zrobiły się na plecach jak rósł szybko i trenował pływanie.