Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CZEMU NIE WIERZYCIE ZE LUDZIE W POLSCE ZARABIAJA DUZE PIENIADZE

Polecane posty

Gość gość

jak ktos na kafe napisze,ze zarabia wiecej niz 5 tys to zaraz teksty,ze klamie, jak ma 1500zł to bez honoru i za grosze pracuje, jak to z wami jest? ile trzeba zarabiac by było dobrze?:D

Gość gość111112
ja akurat wierze,bo sama dobrze zarabiam, a mąż jeszcze wiecej wiec wiem,ze mozna jak ktos na oczy wiecej jak 2 tysie nie widzial to nigdy nie uwierzy:D

Gość gość
bo tu siedza same biedne, zazdrosne mamuski wiec nawet jak wierza to i tak na przekor napisza, ta bieda jest najgorsza

Gość gość
kto nie wierzy ten nie wierzy, ja wierze, bo sama duzo zarabiam

Gość gość
a moj maz dostal rente /mial wypadek/ i bez pracy ma teraz - 1300 e - to duzo czy malo ?

Gość gość
Ja jak napisałam kiedyś , ze kupiliśmy mieszkanie za 1.5 miliona 2 lata temu a teraz jest warte 2 miliony .( wszystko za gotówkę) to myślałam ,ze mnie zjedzą żywcem . Dlatego już nic nie pisze na blue tylko pomarańcza :)

Gość gość
duzo zarabiasz tz.ile ? do gosc wyzej

Jak to nie wierzą? Przecież tu wszyscy dobrze zarabiają, po 10 tysi do domu przynoszą. Nawet te matki, co w domu siedzą, to na pewno mają własną działalność, która sama, bez niczyjej pomocy zarabia krocie :)

Gość gość
kupiliscie mieszkanie wiec musicie sporo zarabiac lub oszczednie zyc - ciekawa jestem ile mozna wyciagnac w pol. ?

Gość gość
kupiliscie mieszkanie wiec musicie sporo zarabiac lub oszczednie zyc - ciekawa jestem ile mozna wyciagnac w pol. ?

Gość gość
ponawiam pytanie - czy 1300 e - to duzo czy malo ?

Gość gość
Tak sobie , średnio

Gość gość
Może i niektórzy zarabiają, ale większość to bieda niestety. Osobiście znam parę osób, które mają sporo kasy świetne domy. Ale większość to przeciętniaki

Gość gość
Trochę kasy było ze sprzedaży starego domu , ja mam 10,200 Maz 21,350 I to sa prawdziwe cyfry

Gość gość
1300€ w Polsce jest ok ale gdzie indziej to średnio

Gość gość
a czy w pol.mozna duzo wiecej zarobic jak 1300 e i gdzie ?

Gość gość
no to ladnie ponad dziesiec i dwadziescia na mies. w pol, - to chyba macie swoje firmy ?

Gość gość
no to ladnie ponad dziesiec i dwadziescia na mies. w pol, - to chyba macie swoje firmy ?

Gość gość
No jak to? Tu kazda zarabia miliony, nie pracujac zreszta :D Tak samo sie zarabia jakos. I calutkie dni na kafe spedza :D Oczywiscie, ze ludzie zarabiaja duze pieniadze. Nawet bardzo duze. Ale nie siedza po calych dniach na najglupszym forum w sieci :D A po drugie.....jak to nie wierza? Jezeli kazda zarabia krocie to chyba wierzy w swoja wlasna, osobista sytuacje? :D No, ubaw na kafe jest po pachy, zawsze rano tu zagladam i zawsze sie posmieje.

"Trochę kasy było ze sprzedaży starego domu , ja mam 10,200 Maz 21,350 I to sa prawdziwe cyfry" Liczby! To są liczby! Że cyfry sa prawdziwe to oczywistość jest :P

Gość gość
ponawiam pytanie - gdzie mozna zarobic w pol. ponad dyche albo dwie dychy w miesiac ?

Gość gość
ponawiam pytanie - gdzie mozna zarobic w pol. ponad dyche albo dwie dychy w miesiac ?

Gość gość
Idę do mojej pracy , kawka już wypita a wy dalej hejtujcie motłochu :D

Gość gość
I pokazuje wam środkowy palec , od razu mi humor poprawiliscie , NO lecę bo chorzy czekają