Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Oli Wka

GINEKOLOG

Polecane posty

Gość Oli Wka

Cześć.. mam 13 lat i mama chce mnie wziąść do ginekologa, a ja sie boje ponieważ już współżyłam... czy jak ginekolog zobaczy że nie mam błony dziewiczej powie to mojej mamie???

Gość gość
tak, powie

powie,powie kochana....chłopczyk ci wsadził penisa hłehłe :) czy coś sobie wsadziłaś? :) ja cieee te dzieciaki to hard-coory :)

Gość gość
Dzieciaku lepiej weź słownik bo się pisze wziąć a nie wziąść a nie już za sex się bierzesz mały zboczuchu

Gość Jolka

Zawsze podczas badań krocza powinna być osoba bliska przy każdym badaniu palpacyjnym pochwy i zabiegach! Do ginekologa chodzimy gdy jest konieczne bo podczas badań pochwy dochodzi często do groźnych zakażeń pochwy brodawczakiem ludzkim,  wirus wątroby typu " C " i inne świństwa! A ginekolog nie ma Prawa wyprosić osobny bliskiej podczas badań i zabiegów.  Gdy ginekolog wyprasza osobę bliską jest zboczeńcem lub ma coś do ukrycia jak rażący brak sterylnosci! Zawsze podczas badań i zabiegu  I porodzie bonja decyduje nie ginekolog! 

Gość Gość

Prokuratura skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko ginekologowi z Zabrza. - Niektóre z zeznań były dla nas, prokuratorów, bulwersujące i szokujące. Podejrzany wzbudzał zaufanie, pokrzywdzone przychodziły do niego po poradę. Nie ma wątpliwości, że każdy z tych 26 czynów wyczerpał znamiona przestępstwa, polegającego na zmuszeniu do obcowania płciowego - mówi prokurator. (http://www.tvn24.pl) .  Dlatego pilnujcie się by nigdy nie być samej podczas badania czy zabiegu . By był ktoś bliski chłopak,  mąż,  siostra ,mama czy koleżanka! 

Gość uwaga

Ej, naprawdę się dajecie wkręcić w taką wyssaną z palca przez starego zboka historyjkę?!

Gość Gość

Do ZBOKA " Gość  uwaga "    zboczeńcy to są fakty a ty może jesteś jednym z takich ginekologów co krzywdzą pacjentki gdy są same niebogi na badanie czy zabieg!  Dlatego nigdy nie jestem badana bez obecności męża i był przy porodach.