Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fankacafe

Czy nie uważacie że cafe umiera smiercią naturalną

Polecane posty

Gość gość
Kiedyś często zaglądałam na ex i rozwodników. Były tam ostre spory o alimenty dzieci itd. Chamstwa tez było dużo, ale jak na standardy kafe to w normie. Jakis czas temu pojawił się tam osobnik, który pisze "śmieszne" (oczywiście we własnym mniemaniu) komentarze, wszystkie w tym samym stylu. Niestety, dziewczyny dają się prowokować, zaczynają mu odpowiadać i rozwala się każdy temat. Widzę, ze powstaje tam coraz mniej nowych tematów, bo i tak pojawi się tam ów kretyn i będzie koniec dyskusji.

Gość gość
Wchodzę na kafeterię już kilka lat. Chamstwa było zawsze dużo, ale dla przeciwwagi było też dużo interesujących, czasem śmiesznych, czasem bulwersujących tematów. Teraz tych fajnych tematów jest jakby mniej, za to w prawie każdym temacie pojawiają się wyzwiska od najgorszych. Chyba, że jest to temat mało interesujący, on umiera śmiercią naturalną. Kiedyś nie nadążało się czytać i odpisywać, teraz widać, że mniej osób pisze odpowiedzi. Wieczorem poczytam, wchodzę rano i te same tematy na pierwszej stronie :(

Tak zdecydowanie jestem za stara :) Jeśli według was młodość to chamstwo i wyzywanie się nawzajem. Widzę, ze niektórzy musza się wypowoiedzieć bez względu na to co napiszą. Widocznie w realu nikt na nich nie zwraca uwago :) Jeśli i wam to sprawia przyjemność i chcecie opanowac to forum to powodzenia. Nikt mnie przeciez nie zmusza, wolny wybór. Jestem tu od 8 lat odkąd zaszlam w ciązę. "Stare" cafeterianki przeniosły sie na inne fora, ja też. Zaglądam tu z sentymentu mając nadzieję, że cos się zmieni. Poza tym na prywatnych forach są juz grupy zamknięte, które tak naprawdę utworzyly sie tutaj. Czasem mam wrażenie, że zostały tylko te których nikt nie dopuścił do nowego forum i wściekaja się tu wy zywając na innych.

Gość gość
Bo kafeteria to taki odpad wsrod roznych for :D Zbieranina lumpow, zuli i przyglupow. Mozna tu zajrzec, posmiac sie i tyle. Traktowac to forum powaznie? :D Ja nawet powaznie nie traktuje firm, ktore tutaj zamieszczaja reklamy - dla mnie to przegrance. Ja tu mam zabawe, watpliwej jakosci co prawda ;-) dlatego przebywam krotko i tyle.

Gość gość
95% osób korzystających też uważa to forum za rozrywkę, nieliczni tylko traktują je poważnie. Nie znaczy to jednak, że ta rozrywka musi być wulgarna :P

Gość Gosc numer 1944
Ja jestem na forum od 6 lat. Mam do niego sentyment, bo na forum dostalam wsparcie w czasie, kiedy nie moglam od kilku lat zajsc w ciaze. Na forum tez rodzily sie moje dzieci. Moze sie i zestarzalam ale nastapilo tu wiele zlych zmian. Coraz mniej tematów istniejacych latami na ktorych tworza sie znajomosci i grupy wsparcia. Coraz wiecej tematow ktore pojawiaja sie i znikaja tego samego dnia. Coraz mniej fachowych porad. Coraz mniej uprzejmosci i zrozumienia.

Gość gość
..." Na forum tez rodzily sie moje dzieci..." x w którym miejscu jest porodówka i kto odbierał porody? :D:D:D

Gość Gosc numer 1944
To tylko taka przenosnia. Nie czepiaj sie slow.

Gość Gosc numer 1944
Zanik fajnych, zabawnych tematow, ktore kiedys byly wizytowka tego forum np o smiesznych zdarzeniach na porodowce. Coraz mniej ludzi piszacych otwarcie pod swoim wlasnym nickiem. Okropny, paskudny jezyk co po niktorch stalych bywalczyn tego forum. Kiedys bluzgaly glownie trole, teraz co druga kobieta na forum uzywa rynsztokowych slow wyzywajac inne kobiety od np pie.rdo.lnietych ci/p. Calkowity brak szacunku! Dla mnie, jako ze jestem z tego starszego pokolenia po 30stce, slownictwo nie do przyjecia! Jezeli moja wlasna corka bedzie poslugiwala sie takim jezykiem rozmawiajac o zwyczajnych babskich sprawach to znaczy ze posnioslam wychowawcza porazke.